Svatba v Písecké Bráně v Praze

Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat zde někdo z vás neměl nebo nebyl někomu na svatbě v Praze v Písecké Bráně? děkuji za veškeré info nebo pokud někoho napadne dobrý typ na svatební obřad a párty na jednom míste sem s ním. Momentálně nám totiž selhali dvě místa. děkuji všem
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj k, my jsme meli obrad v pisecke brane a puvodne jsme chteli mit i hostinu, ale jednani s o jidle a cenach bylo tak strasne ponizujici, ze jsme skoncili na letne v hotelu splendid, ten muzu na jidlo doporucit. nakonec jsme byli radi i proto, ze se zkazilo pocasi a asi bychom tam normalne umrzli. jestli se chces inspirovat, tak se podivaj na album uzivatelky kissie, jestli ho tedy jeste ma, my to meli zorganizovane uplne stejne ;-) ale obrad byl v pisecke moc prijemny, ma to tam hezkou atmosferu, kdo hleda nenacancany historicky prostor, kam muzou kocarky, deti, psi a blizkost letohradku na foceni, tak bude velmi spokojen :-)
Odpovědět
ahoj děkuji, za info. zítra tam má svatbu kámošky kámoška včetně hostiny, tak uvidíme s čím přijde :-) jinak s tím jednám máš pravdu... psala jsem tam již 2x a stále mi nikdo neodpověďel ani po tel. urgenci. jinak díky za typ určitě se podíváme...
Odpovědět
Profilova fotka
k: tak to bych byla sama zvedava, jake to budou mit, ze bych se zam jukla? :-) asi ne, je to daleko.... maji stesti, dnes je strasne vedro, tak to budou mit v tom chladnem prujezdu prijemne. taky by me zajimalo, jestli o jidle jednali s panem michelem, to bylo tak desny, v zivote jsem se necitila tolik jako socka. nedokazal se vejit ani do cenovych kalkulaci, ktere byly od nich! ja vim, ze to zni neuveritelne, na vsechno rikal, ze levneji to neumi a at teda jdeme jinam, ze z toho a toho on varit nebude, at vylozime karty na stul a rekneme, kolik na to mame a at se prizpusobime cenove realite teto zeme (predstavoval si hlavni chod polevku+jidlo bez dezertu a predkrmu za 600 minimalne - kdyz zmensi porce a aperitiv pry zadarmo, kdyz teda na to nemame.... no strasny) kuchar primadona. ]-( pekne to skoukni a zeptej se na vsechno! oni jsou ze zacatku vstricni a naslibuji a pak, kdyz mas mesic pred svatbou, tak hledas jinou restauraci... mimochodem, splendid kvuli nam zavrel restauraci, dali nam k dispozici zahradku a jidlo k obedu vyslo asi na tri stovky na osobu vcetne predkrmu a dezertu, vubec jsme to nemohli snist, o vecirku ani nemluvim :-) ale treba budes mit jinou zkusenost, hodne stesti! ale jak rikam, obrad byl krasny a pani drasnarova to pripravila moc hezky a spravne poustela hudbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nás čeká svatba v Písecká bráně příští pátek odpoledne, včetně večerní hostiny. Tu budeme mít formou rautu, pouze bude na začátku servírovaná polévka. Máme tam grilované masíčko, všechny možné druhy, dalé další chod - masovou směs nebo guláš, na výběr několik salátů, ovoce.... Za 600 za osobu, není to nejlevnější, ale mám reference od známých, že prý výborné... Uvidíme. Je to místo šikovně dopravně dostupné a pak se jít fotit do hradních zahrad....
Odpovědět
Díky za info od obou. Já zatím mluvila jsem s paní Drašnarovou, ta byla velice smypatická, ale zatím nic konrétního nám neposlala... my též plánujeme jen raut, protože obřad chceme až kolem 17:00 a pak jen takovou praty něco asi jako ty baarco. Jinak ještě jednou díky a tobě Baarco aťo vše vyjde a budu se tedy těšit na nějaké foto. Jinak je pravda že 600 není nejméně, z lepších míst mám cenu nižší atk uvidíme...
Odpovědět
Profilova fotka
S paní Drašnarovou je výborná domluva, ve všem nám zatím vyšli vstříc. Ale máš pravdu, že je někdy problém ji sehnat. Do tohoto pondělka byla na dovolené, takže proto se ti možná neozývala. Odkaz na fotky pošlu, ale to až později :-)
Odpovědět
Ok. To vím že byla na dovolené a kolega co jí pomáhá je zase někde v Gruzii nebo co...tak uvidíme jaká přijde nabídka.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak máme svatbu na Písecké bráně za sebou a byli jsme naprosto spokojeni. Na obřad bylo vše krásně připravené, paní Drašnarová byla úžasně empatická a moc nám pomohla ve všech komplikovanějších situacích (např. nešel nám připojit náš notebook s hudbou, tak nám hned nabídla hudbu novou, také moc hezkou). Po obřadu svatebčanům rozdala rýži... Velmi netradiční prostředí, ale moc hezké. Také s hostinou jsme byli nadšeni. Všechny tradice (rozbíjení talíře), společná polévka byly podány velmi nenuceným příjemným způsobem. A jídlo bylo výborné, bylo ho spousta a všichni si jej pochvalovali. Cena se mohla zdát vyšší, ale měli jsme čerstvě grilované maso a tak, to si myslím, že jinde to budete mít dopředu připravené. Měli jsme vlastní víno (za korkovné), tak ani pití nás nepřišlo moc draho. Určitě doporučuji.
Odpovědět
ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli nevíte, jak je to s přihlašováním termínu, mám si ho vyřídit nejdříve na matrice, nebo na té písecké bráně? díky za rady
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj barco, jsem rada, ze vam to vyslo a vsechno probehlo k plne spokojenosti, moc vam to sluselo:-) divala jsem se do tveho alba, nepriala bys nejake fotografie z hostiny? jsem moc zvedava, jak tam hostina vypadala. kolik jste meli lidi?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Piseckou branu muzeme jen doporucit, pani Drasnarova je neuveritelne vstricna a ochotna, nic pro ni nebyl problem - vyzdoba salu a stolu (a my jsme si navymysleli omerne dost veci), ziva ani reprodukovana hudba, postaveni stolu, zkratka nic. Jidlo je i piti vynikajici, vsichni si ho pochvalovali. Celkove to byla velice vydarena hostina, takze Piseckou branu doporucuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Píseckou bránu můžu vřele doporučit. Místo je to nádherné, dopravní dostupnost skvělá (nemusíte se tedy nikomu starat o dopravu, čímž zase ušetříte peníze jinde). Přípravy jsme moc nestíhali, takže jsme organizaci rautu pro 100 lidí nechali na paní Drašnarové a popsali jenom naši rámcovou představu. Všechno proběhlo hladce a k naší plné spokojenosti. První informační domluva proběhla půl roku před svatbou - co tehdy slíbili, i po půl roce plně dodrželi.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj :-) také máme obřad v Písecké bráně, hostinu tedy jinde ale na obřad se nám toto místo opravdu líbí, vyhovuje nám, že tam můžou i psi a hlavně přístup byl moc hezký :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?