Svatba v penzionu Silma v Rychvaldě, máte zkušenost?

Ahojte, nemate prosim nekdo zkusenost s penzionem Silma v Rychvaldu? Jde mi spise o novejsi zkusenosti, mam pocit, ze je tam nejaka nova pani provozni. Cetla jsem nejake stare komentare, nic moc, ale ja po navsteve mam celkem dobry pocit. Tak pokud budete mit jakykoliv nazor, budu za nej vdecna. Diky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radusapeta Dobrý den, penzion je situovaný od hlavní cesty, je trochu od ní bokem což je výhodou, tedy v klidné lokalitě. Za mě tam dobře vaří, případně díky zastřešení je možné i grilování venku. Prostory i okolí je upravené, já mohu jen doporučit. ;-) Martin Lysek
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, chtěla bych poprosit o nějaké nové zkušenosti s tímto penzionem. Místo se nám hodně líbí, ale některé starší diskuze nás celkem odrazují. Pokud se najde někdo, kdo tam měl svatbu za poslední rok, uvítám reference. :-)
Odpovědět
@deminka20 ahojky, taky se přidám a budu čekat na nějaké info. My chceme svatbu v Silmě v září 2016. Když se podívám na starší komentáře, tak mě to strašně odrazuje, ale mě se tam tak líbí prostředí, hlavně ta zahrada a prostor pro děti. Zatím jsme mluvili jenom se servírkou a ta se nám zdála velice sympatická, paní provozní měla dovolenou, takže jsme jí ještě nepoznali.
Odpovědět
@meginka2010 My už jsme nakonec našli něco jiného, ale paní ze Silmy se nám ozvala a působila na mě mile. Určitě se domluvte s paní provozní na osobní setkání a uvidíš. Držím palce.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@deminka20 Hezký den, uvažujeme na příští rok také svatbu v Majáku můžu poprosit info, zda jste nakonec Silmu vybrala a co Vám majitel dovolil si vzít svého kromě dorty?emoticon Máme to až na září 2017.Děkuji za Vás čas. Lenka
Odpovědět
@meginka2010
Odpovědět
@meginka2010 Hezký den, uvažujeme na příští rok také svatbu v Majáku můžu poprosit info, zda jste nakonec Silmu vybrala a co Vám majitel dovolil si vzít svého kromě dorty?emoticon Máme to až na září 2017.Děkuji za Vás čas. Lenka
Odpovědět
@quisss zdravím, ano měli jsme svatbu v Silmě. Takže svého jsme měli: cukroví, ovoce, koláče, dorty, slané věci, celou výzdobu jsme měli vlastní, tvrdý alkohol. Co jsme si museli vzít od nich. Nealko, káva, čaj. jinak na fcb mají fotky ze svateb a mezi nimi je i naše. Měli jsme červeno-bílou, 9.9.2016. ;-)
Odpovědět
@quisss Ahoj, my nakonec měli svatbu jinde, takže bohužel neporadím. Ať se svatba vydaří, ať už bude kdekoliv. :-)
Odpovědět
@meginka2010 Děkuji za odpověď :) my budeme mít 9.9.2017 :) jak jste byla spokojena s jídlem a přístupem personálu? Zaplatila jste si uzavření celého objektu za těch 10 tis. nebo jen salónek za 5 tis? Máte tip, kde se jít v okolí fotit?
Odpovědět
@quisss jídlo bylo perfektní, hlavně raut byl super, všichni si pochvalovali. Personál taky super, s p. vedoucí jsem komunikovala přes email a 2x jsme se sešli a v pohodě, ale jednu výtku bych měla. V náš den tam byla pouze jedna servírka a ta bohužel nestíhala doplňovat džbány s nealkem, ale byla milá a já se na ni nemohla zlobit, protože dělala co mohla, takže jsem sem tam taky pomohla a doplnila :-) i manžel. Pak v čase rautu už to bylo OK, protože tam byly další dvě. Měli jsme školící místnost a vlastně jsme využívali terasu, zahradu i tu druhou terasu u restaurace, a nějací hosté tam byli, ale to mi vůbec nevadilo. Jinak s tím focením to bylo taky na prášky. Dali jsme si tu práci s manželem a objížděli jsme Rychvald, kdy by se dalo fotit, no a nakonec to bylo u benzinky, je tam taková vrba (u rybníku) a pak na kolejích :-), což vyšly fotky úplně luxusně :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@meginka2010 Zdravím, plánujeme také svatbu a prozatím vybíráme místo a Silma se nám moc líbí, akorát bych měla ještě pár otázek. Chtěli bychom asi 50 lidí v sále s tím, že by se tancovalo na té kryté a klimatizované terase. Vejde se v pohodě do toho sálu hostina pro 50 lidí, a zbyde ještě kousek místa? (na hry, možná někdo na tanec?). A kolik jste platili za jednoho člověka na celý den? Bylo to přibližně 1000 Kč ? A jak se vám jinak líbila svatba, se vším spokojenost? :-) Četla jsem, že jste si donesli tvrdý alkohol, můžeme si donest i víno, pivo? Nebo to jste měli také od nich? Děkuji za případnou odpověď :)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?