Svatba v Penzionu Pod Drátníkem, máte zkušenost?

máte někdo zkušenost se svatbou ( jak obřad tak hostina ) v penzionu Pod Drátníkem? děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@hanulka10 my nad tímto penzionem taky přemýšlíme, už jste něco víc zjišťovali? Na kdy plánujete svatbu? Vypadá to tam moc hezky.
Odpovědět
byli jsme se tam podívat, ale nakonec jsme se rozhodli pro jiné místo..Je to tam moc hezké, penzion je nový, klidné místo, ale ceny mi přišly celkem vysoké na tu lokalitu..Pokud bys chtěla další info, klidně napiš SZ
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@wendy22 uvažujeme nad stejným penzionem. Jak jste se nakonec rozhodli? Jakou s nimi máte zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
@mahe10 zkušenost ještě moc velkou ne, byli jsme tam jednou a to se pouze domlouvat, zda ano, či ne. Rozhodli jsme, že tam hostinu uděláme, rozhodující bylo hlavně místo, je to tam fakt nádherný (myslím okolí). Jinak přístup, asi tak normální, paní provozní je trochu ráznější, tvrdší, ale to nám nějak moc nevadilo. Je tam teda jedna věc, že tam nechtějí nic vlastního, myslím tím alkohol a to ani víno, když už byste chtěli vlastní, tak mají hodně drahé korkovné, že se to nevyplatí ;) My se tam chystáme teď během 2 týdnů domlouvat další věci ohledně hostiny a výzdoby, takže bych napsala spíš potom, jaká bude zkušenost ;) na kdy plánujete svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
Tam jsme byli sice jen na výletě, ale moc se nám tam líbilo a chutnalo :-) A v pokoji jsme měli výřivou vanu :-))
Odpovědět
Děkuji moc za info, už jsem byla s paní také v kontaktu emailem a máme stejné informace. Kromě cukroví a dortu nic vlastního. Ale asi by mi to nevadilo, ikdyž přesně víno jsme také uvažovali o vlastním. Určitě se tam pojedeme brzo podívat osobně, tak pošlu první postřehy. Zatím termín nemáme naplánovaný, možná říjen, ale spíše jsme ve fázi hledání místa. Podle internetových stránek se mi právě místo moc líbilo a vyhovovalo našim počtům účastníků :o)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?