Svatba v penzionu Nový Rybník - máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj všem, přští rok chystáme svatbu a jedno z mála míst, co se mi líbí je Penzion Nový Rybník u Dobříše. Znáte ho? Měli jste zde svatbu? Jaké bylo jídlo? Prosím, podělte se o své zkušenosti.
Odpovědět
Profilova fotka
@monickic My bydlíme hned vedle ve vesnici, ale zkušenost jako takovou nemám. Ale @pupickova tam měla svatbu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@limda Děkuju...:)
Odpovědět
@monickic Ahoj, těžko ti budu něco radit a doporučovat, Nový Rybník od naší svatby prošel velkýma změnama, zůstala snad jen provozní a jeden číšník... :-( Já tam loni byla spokojená, je fakt, že provozní poněkud zmatkovala, a na pár domluvených věcí zapomněla, přesto tvrdím, že kdybych měla dělat svatbu znova, zase by to bylo tam ( tedy než to předělali, teď už se mi to tam tolik nelíbí) Jídlo, pití, obsluha, všechno bylo super!!! Snad jedna věc mi tam fakt nesedla a to byly pokoje, tenkrát byly pokoje pro 4 lidi, teď nevím jak to mají... ale ubytovat 30 hostů byla celkem bojovka, abychom nemuseli nutit dva úplně cizí páry spolu spát v jednom pokoji.... A právě takových párů jsme měli docela dost. Takže jsme platili asi o dva nebo tři pokoje víc, abychom jim poskytli soukromí. A novomanželský apartmán, který nám slíbili jsme taky nedostali, prý si ho předchozí svatba pronajala o týden dýl, takže náš novomanželský byl sice taky pěkný, leč s výhledem na bagry a sdíleli jsme ho se dospělým synem a jeho přítelkyní :-D
Odpovědět
jo a ještě něco...mezi našimi hosty se normálně pohybovali lidé co šli třeba zrovna na procházku se psem okolo a měli žízeň, takže na terase mezi námi byli zpocení cyklisti a uslintaní psi :-D Nám to nevadilo ani trochu ale jedna slečna z našich hostů se pohoršovala a dost důrazně hlásila, že to by na své svatbě nestrpěla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Moc ti děkuju za informace. Další co mě zajímá je to, kolik jste měli hostů a na kolik vás to vyšlo bez hrazení ubytování, jedná se mi o hostinu, alko, nealko a raut. Kde proběhl váš obřad? Venku nebo jinde? A zda výzdobu zajišťoval hotel. Děkuju...:)
Odpovědět
@monickic Ubytování jsme měli pro 32 hostů, stejně jako hostinu, cenu si nepamatuju, ale slibuju, že najdu účtenku a dám ti vědět. ;-) Výzdobu jsme měli z části od penzionu (za 500,-) a z části vlastní (hlavně venkovní terasu a altán jsme zdobili sami, vnitřek dělali oni. Obřad jsme měli v tom altánku, co zbourali :-( Přijela nás oddat místostarostka z Dobříše.
Odpovědět
Profilova fotka
Skvěle, moc ti děkuju za info. je to pro mě moc důležité....:) a mohla sis říct do jaké barvy se zdobí? A nemáš třeba nějaké fotky ze svatby? že bych se mrkla...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj, mohla bych také poprosit o "účtenku"? :-) dnes jsme se tam byli podívat, a náš termíň v červnu už mají plný, vlastně celý červen kromě jednoho pátku už maji obsazeno... :-( ale já se nevzdám, holt posunu termín na jiný volný... menu si spočítám, ale vůbec neodhadnu množství jídla na raut a pití už vůbec ne, tak by se alespoň přibližná cena hodila :-)
Odpovědět
@pupickova teď jsem si všimla, že koment je z loňska, ale i tak by se mi hodily informace o přibližné ceně rautu a pití za 32 lidí, vůbec si to neumim představit... kdyby sis třeba vzpomněla... :-)
Odpovědět
@tomaveru svatbu jsme měli v srpnu 2012, ty ceny byly asi o dost jiný než budou příští rok, nevím, jestli ti to pomůže, po rekonstrukci zdražili fakt všechno. Nás to tenkrát stálo 37 tisíc i s ubytováním. A podle účtenky bylo ubytování za bezmála 12 tisíc ;-)
Odpovědět
@pupickova díky :-) cenu za ubytování vím, a paní nám poslala v excelu dělanou tabulku, kde si vypočítáš, kolik co bude stát, když si toho objednáš tolik a tolik... hostinu tedy vím stopro, to bude cca 250,- / osoba, ale ten raut mi nahání hrůzu.. tam fakt nevím, kolik čeho bych měla objednat... budu muset vyzvídat u spousty nevěst, ne jen u "rybníkových", ale prostě všude, kolik měly jídla na raut a jestli to stačilo, nebo zbylo, ...
Odpovědět
@tomaveru jestli jednáš s provozní (holka kolem třicítky se světlými vlasy) tak ta dokáže celkem slušně odhadnout, kolik čeho je potřeba a nám dost poradila... ale jestli můžu radit, sežeň si někoho (známýho, kamaráda, nebo z rodiny) kdo ti na to dohlídne v den D., protože my jsme až později zjistili, že nám spoustu věcí naúčtovali, přesto že nám je vůbec nedali, a něco dokonce ani nebylo objednaný a přesto to bylo účtovaný ;-) Nechci říkat, že to byl úmysl, mohla to být jen chyba, ale přesto to ten finální účet, celkem citelně navýšilo. například ovocné a zeleninové a sýrové mísy, na kterých jsme se domlouvali jsme vůbec nedostali a vyúčtovali je kolem tisícovky... a bylo toho víc, takže to fakt chce někoho, kdo bude ochotný tohle pohlídat, vy na to fakt nebudete mít myšlenky ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
Chtěla bych trošku obnovit diskuzi, třeba se ozve @pupickova, nebo někdo jiný... Nový Rybník vypadá fajn, ale zajímalo by mě, jestli když probíhá obřad v altánku stojícím na vodě, jestli ostatní, stojící na trávníčku, vůbec něco slyší. Mimochodem.. ta voda je fakt trochu voda, nebo to je jen taková louže, jako to vypadá na stránkách pensionu? :-D Děkuju! :-)
Odpovědět
Loni tam měla, pokud vím, nádhernou svatbu @pruza :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@snadsedockam Ahoj :-) ano, měli jsme na Novém Rybníce svatbu loni v srpnu a bylo to tam skvělé, na nic si nemůžeme stěžovat. Všichni hosté byli z místa nadšení a neustále nám to chválili. Co se týče vody, tak je prostě takové větší zahradní jezírko, resp. dvě, pak vedle areálu je normálně klasický rybník (fotky mám v albu). Obřad jsme ale měli na Dobříši, ne tam, takže v tomhle zkušenosti nemám. Pokud budou dotazy na něco jiného, tak ráda zodpovím :-). Co se týče ubytování, tak je pravda, že většina pokojů je čtyřlůžkových, ale neplatili jsme za pokoj nýbrž za člověka (500 Kč/noc se snídaní), takže nevadilo, když nějaké pokoje nebyly plné, protože nešlo dát k sobě dva cizí páry. Novomanželské apartmán jsme měli zadarmo a je krásné. S cizími lidmi jsme problém neměli.
Odpovědět
@pruza Mohu se prosim zeptat? Kamaradka tam ma zamluveny termin 25.8. a moc by ji zajimali priblizne ceny. Jestli se tam plati za prostory pronajem,popripade kolik? Zda-li jste meli raut,na kolik Vas cca vysel a zda-li jste byli celkove spokojeni? Mnohokrat Vam dekuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tynouss Ahoj, za rezervaci/uzavření prostor jsme platili 5 tis., za oběd 300Kč/osobu a za večerní raut pro 45 lidí 18 tis. Jídlo bylo výborné. Pití je klasicky podle jejich nápojového lístku. Jelikož nedovolují dovézt žádný vlastní trvdý alkohol a za víno chtějí 100 Kč špuntovného za lahev, tak jsme pro hosty měli volně jen pivo, víno, kafe a nealko, a tvrdý si každý platil sám. Ale nikomu to nevadilo. Byli jsme tam moc spokojení, byla super domluva a ve všem nám vyšli vstříc. Nemůžeme si stěžovat vůbec na nic, bylo tam krásně a máme ty nejhezčí vzpomínky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?