Svatba v Penzionu Hulín u Sedlčan. Byli jste spokojení?

Profilova fotka
Ahoj, neplánuje někdo svatbu v penzionu Hulín kousek od Sedlčan? Případně jaká s nima byla spokojenost? Mě trošku zarazila jejich reakce, když jsem chtěla poslat cenovou nabídku...Díky
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, také o této možnosti uvažujeme. Máme tam zarezervovaný termín 11.8. O cenovou nabídku jsme ještě nežádali, záleží až na sestaveném menu.. ale orientační ceny jsme dostali.. takový papír A4 s cenou ubytování, přípitku, polívek, různá nabídka masa, cena za vodu a džusy.. ostatní pití závisí asi na domluvě, možná podle běžného nápojového lístku.. možná upřednostňují osobní kontakt..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme ten Hulín nakonec potvrdili :-) na termín 18.8.2012
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim. Pribramska kapela nabizi sve sluzby. Vice v mem profilu... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my teda ještě nepotvrdili, ale je to asi největší favorit.. Včera jsem jim psala, jak to mají s cenami za pití, tak uvidím, jestli pošlou nabídku a jakou.. Vám už to všechno vykalkulovali? Kolik budete mít lidí? A odkud jsi? Pro mě to bude trochu komplikované, protože bydlím v Praze (rodiče ve Strakonicích), takže polovina lidí pojede z Prahy a polovina lidí ze Strakonic, obojí hodina cesty- nevím, odkud bych teda jela já nebo jestli už bych tam spala den předem, kde sháněla kadeřnici a kosmetičku atd..
Odpovědět
Profilova fotka
A obřad budete mít taky v penzionu nebo někde jinde? Jestli tam, tak jaké jste tam přesně zvolili místo? A co budete dělat, když bude pršet?
Odpovědět
Profilova fotka
@bridekengee Plánujeme mít všechno v tom penzionu. Obřad by byl venku tam u těch bříz....pokud bude pršet tak tam je altán takový tak přinejhorším tam, ale doufám že pršet nebude! :-) Plánujeme to tak že po obřadu půjdeme s rodiči a příbuznými na oběd a pro kamarády a přátele tam bude připravený raut. No já momentálně bydlím u Roudnice nad Labem ( sever) ale rodiče mám v okolí Sedlčan a většinu příbuzných takže proto to plánujeme zrovna v Hulíně. Lidí plánujeme mít tak max. 40. Co se týče jejich emailové korespondence tak to je tragédie, oni než něco pošlou to je musím několikrát urgovat. Minulý víkend jsme byli na prohlídce a vše jsme si podrobně řekli s tím že ještě tu neděli jsem jim to potvrdila a žádala o zpracování kompletní nabídky tak jak jsme se tam dohodli. Týden uběhl a nic...ta komunikace je s nima vážně hrozná. Ale osobní kontakt naprosto super, hrozně příjemný provozní, nic není problém na všem je možné se dohodnout...Takže čekám...v tomohletom mě fakt serou....co se týče květinářky můžu ti doporučit výbornou co bude dělat kytky i mě, a kadeřnici tu v okolí taky mám. Sháním jen kosmetičku....Jo a plánuju že budu vycházet přímo z penzionu, takže sraz bude až tam, tím pádem neřešíme zdobení aut a podobný kravinky
Odpovědět
Profilova fotka
A co se týče koláčků, pečení dortů cukroví apod. to mám taky tady v okolí. I šaty jsem si půjčila v Táboře, protože vše bude jednodušší pro převoz...nevím jak bych to táhla z prahy ( tam pracujeme s přítelem) aby šaty přítel neviděl..
Odpovědět
Profilova fotka
A obřad u těch bříz z které strany? jak jsou ty kamenné stoly nebo jak je ten bazén? My bychom asi udělali malý altánek u břízek v místech u rybníčku před chatkama.. paradoxně mě štve, že tam překáží ten bazén :) Tam jak jsou ty kamenné stoly mě rozčilovaly ty odpaďáky, ohniště atd.. třeba jak mají na stránkách na facebooku vyfocenou tu slavobránu zapíchlou do popelnice se mi teda nelíbí :) A v případě ošklivého počasí nám nabídli ten přístřešek u penzionu- to si myslela tím altánem? Nám to přijde spíš jak garáž :D tam by se nám to práve nechtělo.. tak přemýšlíme, že bychom dali velký stan k rybníčku, ale nejsem si jistá, jestli se to tam vejde, ani jak by to vypadalo.. ta teráska je zase moc malá.. no nevim.. je to takový velký areál, tak škoda, že tam prostě nikde nemají velký rovný kus louky :) A doufám, že do srpna napustí ten rybník, co tam kopají :) No koukám, že se teoreticky vdáváš o týden dýl než já a už máš vše vymyšlené, dost toho zařízeného.. a já nic.. haha :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@bridekengee jj tam u těch bříz jak jsou ty kamené stoly. Já si tam teda žádných odpaďáků nevšimla??? ohniště taky ne??? JJ myslela jsem ten přístřešek u penzionu, no je pravda že to není nic moc...ale zase shánět někde stan...to máš další peníze...tak nevim no...tak detailně jsme to zatím neřešili byli jsme tam na první prohlídce teprve. No to se ti jen zdá že mám všechno vymyšlené :-) ty teda máš v plánu svatbu první týden v srpnu? A jak jsi na ten Hulín přišla? Kolik plánujete lidí? A máš už vybrané šaty? Já jsem si byla šaty vybírat tento víkend a i jsem si už je blokla...tak trošku musím pozměnit svojí představu o výzdobě a tak....ty už máš šaty nebo nějakou představu jak by si to chtěla?
Odpovědět
Profilova fotka
tak mrkni kdyžtak na facebook na penzion Hulín.. tam mají fotky ze svatebních hostin a i tam uvidíš ten prostor u břízek, že je tam ohniště a odpaďáky.. My tam zatím byli taky jen jednou.. A jak jsem na to přišla už ani nevím.. možná tady v nějaké diskuzi.. prostě pořád koukám na mapu (něco mezi Strakonicemi a Prahou), na různé fotoalba, diskuze, fotky, kde hrály kapely atd.. Ale úplně ideální místo podle představ se mi najít nepodařilo.. Jen se mi líbil Hotel Všetice, ale tam mají obsazené termíny na soboty (červen až září) a je to tam trochu dražší no.. Rezervaci Hulínu mám na 11.8. Ale zařízeného vůbec nic.. Ani jsme se pro něj zatím stoprocentně nerozhodli.. Ale jestli nás úplně neodradí ceny, tak asi jo.. Ani na matrice nemáme rezervovaný datum a čas.. prostě nic.. Šaty jsem si byla zkoušet jednou.. Jedny jsem vybrala, ale byly hrozně drahé.. tak ještě půjdu mrknout.. Jenže k tomu potřebuju znát termín, abych je mohla zamluvit.. Tak se snad třeba do týdne rozhodnem.. A pokud bych nesehnala nic podle představ, tak bych si je nechala ušít.. no uvidíme.. Hostů bude asi 40 (až 50), ani to ještě nevím..
Odpovědět
Profilova fotka
jj už jsem tam koukala, no my tam tu slavobránu nechceme a třeba ty koše půjdou sundat nevim...myslím si že Hulín je cenově docela příznivý...alespoň podle nabídek co jsem dostala jinde...hele kdyžtak se podívej na Strnadovský mlýn...Liškův mlýn...je to tam taky moc hezký, tam jsem taky psala ale nakonec jsme se rozhodli pro ten Hulín. Chcete to mít na stejným místě všechno, nebo obřad plánujete na zámečku nebo někde v nějaké síni? Šaty sis zkoušela v Praze? V Adině mají nádherné...já si tam jedny vyhlídla ale stáli 9500 to je pecka...navíc jsem si šaty chtěla vybrat v okolí toho Hulína nechtěla jsem je převážet z Prahy aby je přítel neviděl, takhle mi je vyzvednou rodiče v Táboře a bude...jj nejdůležitější je rozhodnout se pro místo a pak ihned zavolat na matriku a zablokovat termín....
Odpovědět
Profilova fotka
ty koše jsou tam právě zabetonované :-| Statky nám přijdou takové málo slavnostní a moc uzavřené.. a ten Liškův mlýn- hodně lidí psalo příznivé recenze, ale nám se to nějak nelíbilo, působí to trošku kýčovitě, ale nevím.. nebyli jsme se podívat ani na jednom.. Ještě se tedy rozhodujem mezi Hulínem, penzionem Bezdrev a farmou Blaník, ale penzion má celkem malou restauraci na nás a farma je právě moc uzavřená.. Obřad taky chceme mít přímo v penzionu Hulín- u těch břízek z druhé strany, jen tedy nevím tu mokrou variantu.. Ale tak snad bude hezky.. Šaty jsem si zkoušela na Národní třídě a chtěli právě 14500.- za půjčení, to je fakt mazec.. takže se chystám do Andělského studia a ještě otevřeli něco velikého v Letňanech..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Šmarjááá šaty za 14500 ?? no tak to je fakt mazec teda!!! Zkus třeba i tu Adinu v Letńanech ta je teda dražší ale pořád levnější než teda ta Národní třída...a rozmýšlejte...oni ty termíny mizííííí
Odpovědět
Profilova fotka
myslíš ty termíny na matrice? jeeeje, no snad na nás zbyde to, co chceme =-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, nemáte některá zkušenost či radu z již absolvované svatby v penzionu Hulín? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, svatbu jsme měli v srpnu 2014. Obřad na Červeném hrádku, což je cca 5km od tamtud. A hostina a následující program probíhal na Hulíně. A asi polovina hostů tam i přespávala. Ráda odpovím na dotazy i poradím. :)
Odpovědět
Dobrý den, měla jsem svatbu 30.8.2014 v penzionu Hulín a byla jsem se vším velmi spokojená. Super provozní, milá obsluha, jídlo výborné, ubytování taky super. Prostředí moc hezké, fotky se povedly. Opravdu jsme si nemohli na nic stěžovat a vyšlo nám to, tak jak jsme si to představovali, takže já určitě doporučuji. Je vidět, že se kompletně vyměnil personál:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na Hulíně jsme měli svatbu v červenci a bylo to super, můžu jenom chválit:) S paní provozní skvělá domluva, jídlo parádní, personál velmi ochotný a ten areál je bezkonkurenční:) můžu jenom doporučit:)
Odpovědět
Ahoj, jsem ráda, že slyším chválu...hodně o Hulíně uvažujeme - můžu se vás prosím zeptat kolik jste měli lidí a na kolik vás to orientačně vyšlo finančně? My budeme mít cca 50 a zatím nemám vůbec představu s kolika penězi asi počítat :)) Díky!
Odpovědět
ahojky, 50 lidí a cca 50tisíc:) jinak za mě super místo, kdyžtak pak napíšu víc do SZ nebo mailu:) K.
Odpovědět
Profilova fotka
Moc pěkné místo. Krásná příroda, řádit se dá do rána, prostor na hostinu ok, trochu menší prostor na taneček :-) Ale to se dá řešit. Venkovní obřad možný, mají tam i k tomu prostor. Loni jsem tam hrál a byla to moc pěkná svatba :-)
Odpovědět
Dobrý den, my jsme se brali na Hulíně 16.8.2014 - 70 lidí, obřad, oběd, večeře, grilování selete, kombinace venku/ uvnitř a maximální spokojenost - nádherné místo a organizačně super. Určitě doporučujeme ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@jameson284 ahoj muzu se zeptat kolik cca vychazi hostina s obedem a rautem pro 70 lidi cca? byli jste spokojeni se vsim? dekuji za rady
Odpovědět
Také se chci podělit o pozitivní zkušenost, svatbu jsme měli na Hulíně 29.8.2015 (75 hostů) . Překrásné místo na obřad (byli jsme jedna z prvních svateb na novém molu), s restaurací jsme také byli maximálně spokojeni, výborné jídlo, personál rychlý a nenápadný :-), velice ochotná paní provozní. Super jsou také aktivity, které penzion nabízí - hosté využili hlavně minigolf a bowling, děti se mohli podívat na zdejší zvířátka...Prostě dokonalé :-)
Odpovědět
My jsme měli v Penzionu Hulín svatbu letos v srpnu a den se vyvedl do posledního detailu. Místo zasazené v přírodě bylo pro svatbu podle našich představ jako stvořené. Přali jsme si udělat svatbu trošku neformálně, celý víkend prožít s přáteli a rodinou na krásném místě, kde by byl prostor i pro sportovní aktivity jako beachvolleyball, tenis, my při 38st. byli vděčni za bazén, večer pečené sele , kapela na terase, bowling... Svatebčané dorazili už v pátek a měli jsme možnost pronajmout altánek s grilem. Ochota a pomoc personálu úžasná, mohli jsme si penzion vyzdobit podle vlastních představ, i přes to , že půlka hostů nemluvila česky zvládl personál vše na jedničku. Pro nás a naše hosty to byl nádherný víkend, na který budeme moc rádi vzpomínat a ja osobně můžu penzion jedině doporučit.
Odpovědět
My jsme měli v Penzionu Hulín svatbu letos v srpnu a den se vyvedl do posledního detailu. Místo zasazené v přírodě bylo pro svatbu podle našich představ jako stvořené. Přali jsme si udělat svatbu trošku neformálně, celý víkend prožít s přáteli a rodinou na krasném místě, kde by byl prostor i pro sportovní aktivity jako beachvolleyball, tenis, my při 38st. byli vděčni za bazén, večer pečené sele , kapela na terase, bowling... Svatebčané dorazili už v pátek a měli jsme možnost pronajmout altánek s grilem. Ochota a pomoc personálu úžasná, jídlo chutnalo taky výborně (ochota a flexibilita pana kuchaře vyrobit menu podle mých představ dokonce i s dětskými předkrmy v podobě housenek :)) , mohli jsme si penzion vyzdobit podle sebe. Přestože půlka hostů nemluvila česky zvládl personál vše na jedničku. Pro nás a naše hosty to byl nádherný den, na který budeme moc rádi vzpomínat a ja osobně můžu penzion jedině doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj v loni jsem tam fotila svatbu a bylo to tam krásné, hlavně ten obřad na tom "molu" u rybníčku byl moc hezký, bavila jsem se pak s nevěstou a t aříkala že i cenově bezva, ale přesnou cenu mi neřekla
Odpovědět
Ahoj, měli jsme svatbu v Penzionu Hulín 27.6.2015 a byli jsme velmi spokojeni. Se vším nám vyšli vstříc - a že jsem si toho na ně vymyslela hodně :-D Měli jsme obřad na ostrůvku vzadu na jezírku a byla to nádhera. Jídlo výborné, ceny všeho jsme dostali hned při rezervaci termínu a byly přijatelné, dokonce jsme zaplatili méně, než jsme čekali. Velmi doporučuji
Odpovědět
V Huline jsme se brali 19.9.2015. Vse bylo bezchybne. Obsluha mila, jidlo vyborne,krasne prostredi a spoustu volnocasovych aktivit. Ve vsem nam bylo vyhoveno. Dokazou navic poradit kde sehnat dobrou kadernici, kvetinarku,Dj nebo kapelu z okoli. Trochu jsme resili ,ze je pouze 11 ubytovacich jednotek na cca 80 mist, ale nakonec se hoste seznamili a nejak poskladali. Dobra zprava je,ze pristavuji dalsi pokoje.Shrnula bych to tak: "kvalita za rozumnou cenu".
Odpovědět
Profilova fotka
V Hulíně jsem byla jako host o prázdninách na svatbě kamarádky. Bylo to fajn a i oni byli spokojení. Obsluha příjemná, na nic jsme dlouho nečekali. Nebylo co vytknout.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?