Svatba v penzionu Červený Maják v Soběšovicích

Profilova fotka
Vdávala jste se některá, nebo budete mít svatbu v tomto penzionu? Moc se nám líbí prostředí restaurace, chutná nám jejich kuchyně, ale mrzí mě, že svatební tabule by musela být ve tvaru jedne dlouhé "nudle" a byla by oddělená od místnosti s tanečním parketem. Ale zase na druhou stranu dělají nádherné svatební obřady!!! x-) Fotky mají na fb...
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, máme zamluvené :) Řešíli jsme ty samé problémy, ale nakonec prostředí zvítězilo - je nádherné :) a domluva s manažerem úžasná :)
Odpovědět
Profilova fotka
Yach club Majak je úžasná volba, pan Martin je úžasnej provozní s kterým delší dobu spolupracuji. Posílám fotečku výzdoby dělaný mnou na míru-dekorace, potahy, květiny..Také můžete kouknou na krásné video O2video.ic.ic - videogalerie 2012 svatby ze dne 9.6.2012 Veronika-Filip- svatba na klíč ode mne:-) mějte se krásně svatbyhavirov.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Posílám fotečky, vše co jsem dělala jé má práce více na FCB Pavla Kubošová-svatby havířov:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Zdravím nevěsty, mám zamluvený termín v penzionu Maják v Soběšovicích. Je vás tady více kdo tam měl svatební hostinu i obřad? Zajímalo by mě zda vše proběhlo jak jste si představovaly, nebo nastaly nějaké problémy..? Moc se nám to místo líbí, ale nenašla jsem moc referencí..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj take mame zamluven termin 19.7 je to tam krasne a provozni uzasny
Odpovědět
Na Majáku jsme měli obřad i hostinu a vše klaplo na jedničku s hvězdičkou :) Pro pána provozního nic nebylo problém zařídit, udělat... A že jsme místo vybrali opravdu dobře potvrzují reakce svatebčanů, kteří se nás průběžně chodili ptát, kde jsme přišli na tak krásné místo ;)
Odpovědět
U nás stejně tak velká spokojenost ...všechno klaplo, včetně počasí :-). Výborná spolupráce, luxusně chutné jídlo, krásné ubytování...byli jsme všichni nadšení a vzpomínáme dodnes :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, můžu se zeptat, zda jste museli vše brát z restaurace, nebo byla možnost vlastního alkoholu apod.? A kolik vás zde pohoštění vyšlo? Byli by ochotní udělat jen raut, když budeme mít odpolední obřad? Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pet86 Dobrý večer, penzion Majak je skvělá volba. S panem provozním spolupracujeme již několik let, kdy nevěstám jsme schopni zařídit veškerou květinovou a dekorační výzdobu, včetně ozdobení obřadního místa, dovoz květin přímo na Majak. Znám hodně nevěst i tady na beremku,co tam mělo svatbu a samá chvála. Přidám pár foteček námi realizovaných výzdob na Majáku.přejeme krásné plánování. Vaše Květiny Kamélie
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
máte volný termín 22.8.2015
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ahoj Holky, je tady ještě některá, která měla svatbu na majáku? měla bych dotaz prosím.. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Měli jsme svatbu na Majáku, a nic lepšího jsme nemohli vybrat.. Jelikož jsem z oboru, tak jsem vždycky kritická k restauracím, ale tohle fakt nemělo chybu. Super domluva, jídlo, z prostředí byli všichni hosté nadšení. Doporučuju všema deseti.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jesterkateckovana my ji tam teda budeme mít až 5.8. ale zatím jsem slyšela jen samou chválu tak se těším :-)
Odpovědět
@chzuzka Těšte, těšte.. :-) Já se netěšila vůbec, ale jsem tak nadšená, že bych si to nejradši opakovala každý měsíc.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@jesterkateckovana jakto že jste se netěšila? já bych se neměla moc těšit ... vždycky když mám velké očekávání tak to skončí děsně :-(
Odpovědět
nwm.. Já jsem po vdavkách nikdy moc neprahla.. To byl celé nápad od mého teď už manžela.. On si to celé vymyslel, že si mě chce vzít.. :-D (ať to teď ale nevyzní, že by jsem s ním nechtěla být. Chtěla a chci! ) Ale prostě nikdy jsem nebyla ten typ holky: jéé já se chci vdávat, a být princezna.. :-D Takže jsem se netěšila do poslední chvíle.. Ale bylo to fakt super.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jesterkateckovana no pro mě není svatba nějak důležitá .... věděla jsem že si přítele chci vzít. Sice jsem doufala v nějakou romantickou žádost o ruku ale mám smůlu prostě jsme se domluvili že už je opravdu čas :-D máme spolu už malou holčičku tenhle týden bude mít už 18 měsíců :-) a má jeho příjmení a já chci stejné jméno jako ona :-) ale musím říct že bych byla ráda za princeznu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna ted v sobotu jsme zde byli kamarádce na svatbě a prostředí bylo moc krásné, dlouhá nudle stolu byl tak jediný malinkatý problém, protože my vzadu jsme skoro nic neslyšeli a novomanžele jsme neviděli. Ale protože bylo pěkně, stejně po obědě seděli všichni venku a v místě, kde byla nudle na oběd už se nikdo nezdržoval. Takže asi tak ;) Jinak alkohol měli novomanželé většinou svůj krom piva a na nic si nestěžovali.
Odpovědět
Profilova fotka
@lazuli my ji máme v pátek a to nám dovolil i vlastní víno :-) .... zatím je tam všichni chválí tak jsem zvědavá jestli se neposere něco jiného
Odpovědět
@chzuzka To já to měla i se žádostí o ruku, na jeho 30 narozeniny jsme pozvali nase a jeho rodice a babicku do restaurace na oběd, on se zvedl, poděkoval všem že přišli a blabla, a pak řekl, že by chtěl říct jestě něco, že by chtěl mě, a moje rodiče požádat o moji ruku, klekl si a zeptal se jestli si ho vezmu.. vubec jsem to nečekala.. :-D
Odpovědět
@lazuli jj kvuli te nudli jsem přemýšlela jestli to tam udělat, ale nastavajícímu se tam strasně líbilo, tak jsme říkali že to je stejně jedno.. a bylo.. měli jsme tam i vozíčkáře a místa měli všichni dost, svědek byl upozorněný na to, že musí mít hlasitý proslov, a stejně všichni hned jak dojedli tak šli ven, a k tabuli už si pak vubec nikdo nesedl.. My to měli v pátek před svatbou na ktere jste byla Vy..
Odpovědět
Holky a za pronájem se nic neplatí?? a kolik si účtují za obřad?? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@jesterkateckovana :-D tak to je dobrá náhoda! Přesně jak říkáte, všichni pak byli venku, u tabule nikdo, svědek mluvil nahlas u proslovu, druhý svědek teda slabší, ale vcelku neříkal asi nic důležitého... :-) Mi se tam svatba líbila.
Odpovědět
@lazuli Jj svět je malý.. :-D do kolika jste pařili? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tiginka no pronájem se neplatí jen pokud by vás bylo málo a to vám doporučí pátek ( kvůli toho jsme vybrali pátek my) přece jen se mu to musí oplatit když zavře celou restauraci :-) a za obřad neříkal nic ale nevím teda :-) jinak obřad tam budeme mít taky :-)
Odpovědět
@chzuzka díky jsem z oboru tak to mi je jasný jen sbírám informace, jsem totiž do toho místa úplně zamilovaná B) zatím jen přemýšlíme o svatb... A ještě by mě zajímalo restaurace teda bude uzavřena jen pro vás? nebo tam normálně budou chodit hosté? Jinak děkuji za odepsani ;)
Odpovědět
@chzuzka ještě se chci zeptat kolik je poviny odběr alkoholu a myslíš že se tam čeká dlouho na rezervaci termínů?
Odpovědět
Restaurace byla uzavřená celá. Pronájem jsme neplatili, ale bylo nás 50, takže těžko říct jak je to s menší svatbou. Obřad stojí 5.000 za to, že tam postaví altán, a dají židle koberec, atd.. To nedělá restaurace, ale ten yacht club tuším, proto se to platí.. (ale stoji to za to ;-) ) A na obecním uřadě 1.000 kč za to, že vás tam přijedou oddat.. My objednávali termín v lednu, (spoléhali jsme, že v květnu moc svateb nebude) a ejhle, soboty plné.. volný jen pátek. Známá ojednávala někdy v září, na červenec, a taky má v pátek, protože soboty už byly rezervované. Povinný odběr alkoholu klasika, jak skoro všude jinde.. 3 panáky na osobu, zbytek svůj. Mile nás překvapila cena celkové hostiny.. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@jesterkateckovana ehm...no to byl taky trošku háček :-D byla domluvená paní, která nás 4 a ještě 2 holky měla odvézt do místa bydliště nevěsty, kde jsme spali. Na začátku nám bylo řečeno, že paní je zvyklá pařit i do 5 do rána, takže jsme to neřešili. Nicméně ve 22h k nám přišla paní na parket, kde jsme mohutně pařili a ptala se, jestli už nechceme jet domů :-D tak jsme na ní chvíli koukali, ale řekli jsme, že ne, že je brzo. A podotýkám, že jsme nebyli jediní, kdo se bavil... Paní to vydržela ještě hodinu a třičtvrtě a pak teda nám maminka nevěsty řekla, že by už paní chtěla jet, tak jsme museli jet. Taková jediná kaňka bych řekla. Ale škoda, bavili jsme se všichni. Pak nám novomanželé říkali, že v jednu se to už taky celkově zabalilo. Takže poučení pro naši svatbu - nikdo známý na odvoz :-D
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?