Svatba v pensionu Lony v Kozovazech, máte zkušenost?

ahojte, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost se svatbou v penzionu lony v kozovazech, byly jsme se tam včera podívat a moc se nám tam líbilo. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj :) zkušenosti nemám...taky jsme na to koukali,zatím jen přes net.ale na netu bohužel vůbec není cenník :(
Odpovědět
@verci25 Ahojky, ceník nějaký mám, my jsme tam byli také - vadilo nám ale že tam není zeleň (až na obřad), že bysme seděli ve dvoře a byli na parkovišti - takže jsme to zavrhli, jinak je to celkem hezké :-)
Odpovědět
@p3tulkaa my sme tam obřad zavrhli, nechce se nám dávat dalších pět tisíc jen za to že stojím na zahradě :-) ale to je každýho věc a to že tam není zeleň, je to takové všelijaké, ale zase nám nabídly slušné ceny za ubytování, a partmán pro novomanžele zdarma, tak uvidíme,mají nám poslat kalkulaci, tak uvidíme jestli se do ní finančně vejdeme :-D
Odpovědět
@moniczkaboruvka ceník asi nemají, je to individuální, je tam člověk, který s tebou vše projde, co a jak byste si představovali a on vám pak připraví kalkulaci :-) taky na ni čekáme, ale jinak prostředí pěkné
Odpovědět
Kazdopadne vari dobre. To mohu rict.
Odpovědět
@verci25 ono apartmán zdarma....dají ti to na kalkulaci sežrat :D .......taky nás naštvali s tím, že my chtěli všechno - obřad, ubytování, jídlo - 70 osob - jediná podmínka bylo korkovné (přítelův táta dováží víno z Francie a chce nám ho dát jako svatební dar ) - stejně moc lidí by to víno nepilo - ale 200 kč za litr vlastního vína korkovné - to je fakt extrém :D nepřipadalo mi, že jsme tam vítáni, takže jsme to zavrhli :) Vadilo mi, že striktně do 10:00 i novomanželé musí opustit pokoje, nejmenší raut - fakt základ je za 490 Kč - což je extrém,....fakt v něm skoro nic není - ale záleží asi na vkusu lidí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám se to tam taky moc líbilo, ale cenová kalkulace pro nás byla moc vysoká. Každá věc navíc se připlácí atd.............
Odpovědět
Ahoj, my tam máme svatbu komplet se vším všudy 6.7.2013. Moc se nám tam líbilo, ano, ceny jsou sice vyšší ale dá se domluvit.. korkovné mi taky vadí ale holt nebude domácí slivovice ale pár lahví tvrdého alkoholu... S tím, že striktně se musí opustit pokoj do 10h nesouhlasím, vše je o domluvě. Od začátku jednám s panem Hoškem a nemůžu si stěžovat :-) My jsme se byli podívat na více místech, např. český statek, upřímně ta stodola ve které to mělo být pro nás hrozně ponurá, pokoje byly cítit. Pak jsme navštívili chvalskou tvrz, ceny o něco nižší ale volné jen menší salonky kde bylo oprýskané zdivo, opět malá okna takže ponuré, tmavé... U nás proto zvítězilo Lony, tam je opravdu moc hezké, čisté...
Odpovědět
@aishenka29 já také jednala s panem Hoškem, ale nepřipadalo mi to ono na to, kolik peněz by jsme jim přinesli. Říkal, že nám nemůže slíbit, že by nás v 10:00 hod. "nevykopali", že vše závisí, jestli další den něco nebudou mít (no nevím v neděli). Každopádně něco nejistého nechci :-)
Odpovědět
@p3tulkaa jj, tak nějak je to i u nás, říkal, že to záleží jestli nebudou mít nějakou akci v neděli. Tak jsem mu řekla, že v neděli pochybuji že by se jim tam nahrnulo např. 50lidí na ubytování :-D jj peněz je to určitě dost, ale jak říkám, my byli na více místech a tady se mi to líbí nejvíc a odpadá starost s přejížděním atd. Máme hodně dětí, takže i odpoledne můžou jít v klidu spát nahoru do pokojů které jsou přímo nad sálem. Hele ono i na druhou stranu, to ubytování je se snídání do 10h takže kdo bude chtít jíst tak vstát musí :-)
Odpovědět
@aishenka29 jojo je to tam hezký, to určitě :) Přítel nebyl spokojený s tím, že by slavil ve dvoře s auty, takže hledáme jinou alternativu, kterou snad již máme, ale určitě chci také vše v jednom, jak říkáš odpadnou ty starosti okolo s přejížděním z místa na místo, tak ať vám to vyjde :))
Odpovědět
no ten dvůr je pravda, že je to tak trochu parkoviště ale beru to tak, že stejně jídlo atd. DJ budou uvnitř, venku bude pak hlavně grilovačka. Kdo chce, může se tam jít projít do zahrady a je to :-) Děkuji, taky přeji ať vám to vyjde :-)
Odpovědět
Článek se načítá
ahojte, tak my máme s panem hoškem schůzku v pátek v penzionu lony, poslal nám kalkukace, ceny jsou trochu vyšší ale dá se s nimi hýbat a domluvit se snimi, tak uvidíme a dám vědět :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@aishenka29 Ahojky, chystáme svatbu v penzionu Lony 11.7.2015 a docela řešíme pití, účtují si nehorázné ceny za 6hod. alka a nealka (a alko pouze pivo a víno)=21tis. Pak si zase říkáme, když dáme dle vlastní spotřeby každého - neuhlídáme, kdo kolik vypil a stejně si tam leccos může obsluha přikreslit. Přimhouřili jsme oči nad cenou s ubytováním i za raut (střední varianta - v základní za 500,- nic není), ale ve výsledku nás nakonec stejně vyjde svatba pro 45lidí bez obědu na 130tis. což mi přijde šílené (když budu počítat 1.000 za pití na hlavu). A nocleh platíme jen rodině. Můžu se zeptat jak jste to řešili vy a zda jste byli spokojení? Děkuji, M.
Odpovědět
@verci25 Ahojky mohu se zeptat, jak jste v Lony byli spokojení a zda jste se domluvili? :-) my máme taky kalkulaci a připadá nám, že za pití tam necháme stejný ranec jako za jídlo (střední raut, oběd ani nemáme). Děkuji, M.
Odpovědět
Byli jsme tam na svatbe jako hoste. Takze reknu svuj naroz z tohoto pohledu. Svatba se mi velice libila. Novomanzele meli primo obrad na miste coz bylo super. Velice se mi libilo prostredi ta jejich zahradka s rybnickem. Dale jsme tam byli i ubytovani. Ubytovani skvele, cisto a moc hezke. Co se mi dale libilo, ze jsme se mohli podivat na vystavu starych aut coz si myslim,ze je velke plus napr. pokud se novomanzele foti po obede. Jidlo bylo velice dobre. Meli jsme svickovou byla takova netradicni mile mne prekvapila. Takze bych to zhodnotila tak, ze jako hostu se mi tam moc libilo a necim jsem se i inspirovala pro mou svatbu. :)
Odpovědět
@markysek16 Děkuji za reakci :-) nám se prostředí také moc líbí, akorát už se nám protáčejí panenky z těch cen :-) hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
V penzionu jsem nebyla, ale měli jsme ho jako jednu z plánovaných možností, proto jsem si nechala poslat ceník. Ten mě však celkem ohromil účtováním naprosto všeho - obřadu v zahradě, výzdoby svatební tabule přes oběd/na celý den (což nechápu, pokud jednou svatební výzdobu stolu udělám, tak se jedná o jednu práci, ať tam je 2 hodiny, nebo celý den), zpoplatněné i venkovní sezení, korkové dost vysoké.. Nedostatek zeleně nám také nevyhovoval, tak jsme vybrali jinde ;-) Abych ale nebyla jen negativní, slyšela jsem, že jídlo je tam opravdu vynikající, ale osobní zkušenost nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
@marketvrs svatba se 45lidmi na 130tis? Máme tam svatbu 5.9. a kalkulaci na 30 osob bez oběda s ubytováním jen pro rodinu na cca 70tis. Jsem v šoku z té vaší kalkulace 😵
Odpovědět
Ahoj,spokojení se svatbou jsme tam byli. Měli jsme tu variantu kdy to vycházelo na osobu nepamatuji si přesně ale je možné, že okolo 800,-? Pití jsme nakonec (tvrdé) vyřešili tak, že táta dovezl z moravy slivovici a pak vzali nějaké lahve svého (z toho jsme v Lony uhradili nějakou část) ale řekli jsme, že je to méně :) Jinak víno a nealko od nich. JJ, vyšlo to na hodně ale co se dá dělat. jediné co se mi nelíbilo bylo naúčtování cca 45ti vstupů na tu výstavu aut když víme na 100%, že nás tam hodně nebylo ale v té částce celkové se to ztratilo. Jinak jídlo bylo naprosto skvělé, obsluha taky, prostředí moc hezké, ubytování taky. Super bylo, že opravdu vše na jednom místě, žádné stresy s přejížděním atd. Hele holky, pokud to má být jednou za život tak bych na ty peníze zase až tak nehleděla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aishenka29 Ano, je to jednou za život, ale každý to má jinak - někdo třeba moc peněz nazbytek nemá, někdo zase peníze vůbec neřeší a každý má ty priority jinde - někdo chce dát vyšší sumu za místo, hostinu a ubytování, někdo zase preferuje super fotografa+video a někomu záleží na květinové výzdobě a prstýnkách ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To muzeum tam stejně už není a nedostatek zeleně nechápu. Stejně bude hostina pak uvnitř a vlastně jen řešíte grilování nebo kuřárnu venku. A to ve spoustě hotelech nemají sezení v zahradě. A cena? No akorát to korkovné mě štve ale není to pitka ale svatba tak se to asi dá přežít ne?
Odpovědět
Profilova fotka
Několikrát jsem tam natáčel. Velmi pěkné prostředí se zahradou, jezírkem. Všude klídek, pohoda, venku jsme grilovali sele. Co se týče ceny, můžete mít hostinu někde u hlavní cesty, bez parku, posezení venku a pod. Jestli ale chcete pěkné prostředí, tak to opravdu něco stojí a proto si myslím, že ceny v Lony jsou adekvátní ;-)
Odpovědět
@danna987 No to já právě taky :-O proto hledám recenze uskutečněných svateb na tomto místě, zda to měli stejně a nebo je možnost vyjednat nějaké "slevy". Prezentují, že Vám dají výhodnou slevu za ubytování, ale pokud bych se chtěla ubytovat teď na víkend (a to je sezóna svateb), na netu mají cenu 1200,- za 2lůžkový pokoj (předpokládám 600,- osoba bez snídaně, nám dali 700,- se snídaní), takže žádná "výhoda". Kalkulaci máme do 80tis. bez pití a řešíme právě, jak se nenechat "očůrat" alespoň na tomto a nějak rozumně to kompenzovat. Přimhouřila jsem oči, když jsem si říkala, s pitím za 100tis, ale nastávající mi dal brouka do hlavy ať počítám tis. na hlavu (při konzumaci nealko+pivo+víno, když pivo mají za 40,- a víno jsme ještě ani nesledovali, ale když chtějí za sklenku přípitku 60,- kč tak počítám, že za víno to bude obdobně, žádný tvrdý alkohol) a to jsme na 45tis. za pití!!! :-(
Odpovědět
každý jsme jiný, to je pravda, pokud chci ale pěkné místo a hezkou svatbu zvolím Lony.. tak jsem to měla alespoň já. Určitě jsou místa kde se to dá sehnat i levněji (také jsem nejdříve vybírala) a sice bychom se dostali na nižší peníze ale nadšená jsem z toho nebyla. Už jen ten komfort, že si tam můžete nechat udělat fotografie a nikam nezajíždět je moc fajn. Zahrada je opravdu krásná, obřad byl hezký. Ono by se to také dalo udělat, tvrdý alkohol každý za své a od nich jen víno... a taky otázka je, jestli chcete peníze nebo dary, měli jsme peníze a hodně se i vybralo, ubytování jsme platili všem protože máme rodiny z daleka.
Odpovědět
Profilova fotka
@marketvrs máme ten nápojových balíček 450kč na osobu na 6hodin a myslím že ta cena je dobrá. Když si vezmete že kafe, kola a sklenička vína a to si dá jeden člověk a má to za cca 120Kč a za hodinu vypité tak za 6 hodin propité minimálně 500Kč. To jsem si jen tak doma počítala 😃
Odpovědět
Profilova fotka
my to tam nemáme, ale za mě super!! byli jsme tam před dvěma lety na svatbě kamarádce, neskutečně krásné místo na obřad a všechny služby na jedničku...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ráda bych obnovila tuto diskuzi. Máte nějaké aktuální zkušenosti? Díky, V.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?