Svatba v pensionu a restauraci Mlýnský domov. Doporučuji

Zdravím všechny nevěsty.Tak píšu,jak jsem slíbila ohledně naší svatby,která proběhla v této restauraci.Opravdu mohu vřele všem doporučit! Perfektní přístup ze strany majitelů,ochotný a vstřícný personál a fajn ceny.I když jsme měli malou svatbičku,bylo nás 22,tak to opravdu je zážitek na celý život.Protože oba dva máme rodiny daleko od Prahy,tak jsme svatebčany ubytovali do toho penzionku,který je tak 30 metrů od té restaurace.My tam měli pokoj zdarma jako novomanželé.Ubytování bylo taky moc hezký a za supr cenu.Opravdu bylo vše na výbornou,jídlo zpívali jsme i karaoke,no prostě nemáme jedinou výtku.Jinak je nad tou restaurací i svatební studio,měla jsem od tamtud i šatičky,kde si můžete domluvit snad všechno.Šaty,prsteny,svatební oznámení,koláče,kytice,kadeřnici a spoustu dalšího.Tak kdyby jste cokoliv chtěly vědět,ráda Vám napíšu více.
Odpovědět
1
2
8
Ahoj kacorek, zahrnula jsem restauraci do širšího výběru na večerní rozšířenou akci (nicméně nikde jsme se ještě nebyli podívat). Bohužel web mají dost informačně chudý, takže nevím, jaká je kapacita restaurace, kapacita zahrádky, kapacita penzionu, zda je podnik dost veliký i pro případnou kapelu.. Mohla bys mi do IP napsat i přibližný rozpočet? Díky moc:-)
Odpovědět
Ahoj sarkajak,no do té reataurace se vejde tak max. 60 lidí a do pergoly tak 30.Akorát Ti neřeknu přesně,kolik tam je pokojů.Moje mamka a švagrová s bráchou a synovcem spali přímo nad restaurací.Ostatní svatebčané spali vedle v tom jejich penzionu "Brčálník".I my tam měli pokoj,ale zdarma.Je nejlepší tam zajet a kouknout,nevím kolik plánujete lidí.Ale s kapelou nevím.Ale co se tam vdávaly některé holky,tak jí tam měly.No za hostinu jsme platili cca kolem 900,- na osobu (jídlo,nealko,kávy,výzdoba sálu,dort,raut a večerní grilování). a za pití 6.000,- (pivo+tvrdý+vína).Nocleh tam stál 500,-/osobu a noc.Koukni na net na ten penzion.Zatím ahoj. x-)
Odpovědět
Ahoj kacorek, zrovna dnes jsme si konečně vyběhali termín svatby a čeká nás svatba v září. Původně jsem měla vybraný hotel Starý Pivovar na Plzeňské ulici, ale dnes jsme na matrice dostali brožurky a tam jsem našla Mlýnský domov a docela se mi (zatím jen z internetových stránek a po jednom telefonu) zamlouvají. V nejbližší době se tam chystáme, nejdřív asi jenom na obhlídku restaurace a pokud se pro ně rozhodneme, tak určitě i do jejich agentury. Moc se mi totiž líbí, že kdyby to vyšlo, měla bych všechno pěkně pohromadě. Jen jsi mě trochu zarazila tou cenou za hostinu na osobu. Koukala jsem na stránky a mají tam vypsané různé menu, kde vyjde předkrm, polévka, jídlo a jeden drink na cca 300Kč. Doufám že nevadí když tě budu průběžně bombardovat otázkama ;-) Zrovna mě napadá jak probýhalo karaoke, protože my jsme o něm také přemýšleli....a jak jste to vyřešili s alkoholem? Nechali jste na baru otevřený účet nebo jste jim třeba dali nějaký limit do kterého by jste se chtěli vejít....ani nevím jak se to totiž dělá....už předem ti moc díky za odpovědi
Odpovědět
ahoj..tento penzion byl také v našem širším výběru. Bohužel nepostoupil. Uvnitř nám to bylo dost malé (máme 70 lidí) , jinak to vypadalo upraveně, takový zdobený styl. Inzerují,. že mají zahrádku, ale je to jen takový trávníček za barákem - ale nabízejí tam možnost dětské skluzavky a pískoviště. Vedle pergoly je betonový plácek s garáží (třeba to už upravili, od té doby, co jsme tam byly my - v únoru.). Nevím, kdo s námi probíral svatební hostinu - asi to byl provozní, nepamatuji si jméno. Pán byl v košili, se zlatým řetězem na krku a oslovoval mého přítele "co chceš, to ti udělám"...což nám přišlo zvláštní, když jsme se viděli prvně. Jinak jsme si tam dali normální oběd, jídlo bylo povedené, ceny na běžné úrovni. Nedalo se zamluvit bez složení zálohy. Jo a ještě jedna věc - ač to z fotek na webu nevypadá, tak to stojí přímo na návsi u křižovatky, takže hezké okolí nečekejte.
Odpovědět
Profilova fotka
sinan: tak hotel STary pivovar absoluten nedoporucuju a snad nikdo tady. najdi si diskuzi. komunikace des a hruza a predminuly vikend jsme tam byli na obede a prinesli nam 3 z 5 jidel uplne spalene :-p takze jsme to vratili a jeli hodne rychle pryc. jinak my budeme mit svatbu v pensionu Mlynsky domov. okoli krizovatky sice nic moc, ale stejne tam nevidite!!! takze je to jedno, ne? maji dvorecek, tam pergolu a v zari, kdy se vdavam ja, tak uz bude jako zimni zahrada. Uplne velke to tam neni,a le nas bude 60, takze se vejdem. jinak uz ted nabizeji i cokoladovou fontanu. K nam byl pan provozni mily, i majitel. vse nam vysvetlili, prosli jsme si to, rekli kde co chceme mit .......... s jejich pristupem a komunikaci jsem naprosto spokojena, a ano, nejde zamluvit bez zalohy, ale to je ted temer vsude a ja jsem radsi, protoze mam i ja jistotu, ze termin je nas!! :-)
Odpovědět
Ahoj sinanka,klidně se zeptej na co chceš.Co se týká toho karaoke,tak to nám tam pustil sám majitel a bylo to bomba.Dost jsme se nasmáli.Mají to u baru,jak je ta tv na zdi,tak tam to pouštějí.Co se týče toho pití,ze začátku jsme měli udělaný bufetový stůl (1l fernet citrus,1l slivovice a po 5 ks vína jak červ., tak bílého).Ale potom se pilo i u baru,no záleží,jak si to představujete vy.Nás bylo 22 a vypilo se toho (alko+piva) za necelých 6.000,-kč.Záleží,jak kdo pije? :-D Jak říkám,nejlepší je tam zajet a přesvědčit se a pak je na každém,co si představuje.Pro nás dva bylo prioritní,aby ten den byl super,jednoduchý,ale nejdůležitější byla pro nás atmosféra.A jak jsem napsala,nemám fakt žádnou výtku.Nelituju toho,kde jsme si to vybrali,naopak.Máme na co vzpomínat....
Odpovědět
Ahoj holky, děkuji za odpovědi. Ve čtvrtek jsme se byli podívat ve St. pivovaru, docela se nám tam líbilo, jen ceny budou určitě vyšší než u Mlýnského domova...každopádně pan provozní nám slíbil udělat kalkulaci a poslat to všechno e-mailem, tak uvidíme co se bude dít. V týdny se chystáme do Mlýnského domova, už se docela těším, podle toho co tady píšete ;-) Jen se trošku bojím, aby jsme se tam vešli, bude nás minimálně 60 lidí. Snad budu v týdnu chytřejší, určitě napíšu jak jsme se rozhodli....
Odpovědět
Profilova fotka
sinn: abys ze stareho pivovaru nebyla zklamana, jedna holcina tu psala, ze pan provozni slibil poslat vsechno a na vsechno rekl, ze jemozne a pak skutek utek :-( ale uvidis. Zatimco Mlynsky domov, tam vse poslou tak, jak se domluvite. tak pak napis svoje dojmy :-) nas bude 60 a vejdeme se urcite. je tam ta zimni zahrada, kde se da jeste pruh stolu :-) kacorek: a jak dlouho jste tam byli? jen do 12? nebo jste toprotahli do tech 2 hodin? neposlala bys nejake fotky? :-)
Odpovědět
Dnes tato restaurace v pořadu Ano, šéfe na TV Prima od 21:15 ;-) http://iprima.cz/index.php/plain_site... Kdo prošvihne, najde to pak v archivu TV Prima na Stream.cz: http://prima.stream.cz/category/215/
Odpovědět
Ahoj, přicházím s trochou do mlýna. My budeme mít v restauraci Mlýnský domov hostinu 12.9. a zatím si nemohu vůbec stěžovat. na čem jsme se domlouvali zatím vše splnili a hned se ozvali zda platí či ne. Nás na hostinu tam bude 50 a na večer ještě dalších cca 20 lidí a dle všeho se tam vejdeme. Budeme mít i kapelu, tak věřím majitelům, že dokaží zajistit dostatečný prostor pro tanec. Byli jsme tam na jídle, které je moc dobré, teď se chystáme ochutnat naše hlavní jídlo na svatební den. Ceny které, deklarují na internetových stránkách jsou reálné a myslím, že přijatelné. Mám od nich i půjčené šaty, takže také pokoj pro novomanžele zdarma a využijeme služeb penzionu Brčálník. Plánujeme si od nich i objednat dort a výšlužky - ale to ještě nemáme vybrané, na to se teprve chystáme. a vypadá to, že i využijeme jejich nové čokoládové fontány... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Sestra tam měla svatbu před dvěma roky a byla celkem spokojená. Je výhodou, že nabízejí celý svatební servis, tedy od půjčování šatů, po prstýnky. Jediné co vadilo, že nás personál nechal na večerní hostině jen do 23.00 a poté už dával slušně najevo, že by bylo dobré jít spát, jelikož oni jsou už unavení. :-( Pokoje mají pěkné a svatební apartná je také velmi hezké, jenom to chování personálu mohlo být lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
takjsem se koukla na Ano sefe a na zacatku jsem byla docela zhrozena, ze varim ze samych umelotin :-p :-p konec vypadal hodne optimisticky, tak doufam, ze jim to vydrzi :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
kacorek: Prosím tě, neměla jsi od nich i kytky?
Odpovědět
Ahojky,odpověď máš ve své poště... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, je tu někdo kdo tam plánuje svatbu na příští rok? Nebo dokonce nemáte odtamtud nějaké fotky ze svatby?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj.. tak jsme si dneska právě tuhle restauraci zamluvili na naši svatbu příští rok :) moc se nám tam líbilo... přístup pana provozního byl fajn - v podstatě se s ním dá domluvit na čemkoli :) potkali jsme i pana majitele vypadal jako místní údržbář což nás pobavilo :) tak jsem zvědavá jak budeme nakonec spokojeni ale zatím teda jsme rádi že jsme si to tam vybrali :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Zdravim devcata:o) Mame zamluveny Mlynsky domov na 3.9., tak bych se chtela zeptat na dve drobnosti: Nevite, zda se uctuje vyzdoba (materialy mam koupene) a pripadne za kolik? Jak jste to delali s vysluzkami? Mohli jste si veci privest den predem?
Odpovědět
Profilova fotka
martja: my ho máme zamluvený na 12.6. a zrovna teď v neděli jedeme domluvit vše potřebné - menu výzdobu atd. takže pak se připomeň a řeknu ti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hanka: Tak to je super, určitě se ozvu :o)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj.. tak výzdobu udělají když si jí zaplatíš :-D zapomněla jsem se zeptat jak by to bylo kdybych si přinesla vlastní :-( protože já jsem s tím nepočítala... ale myslím že i tak by chtěli aspoň něco zaplatit.... i když asi míň.... mě řekla paní že kytka na stůl 300Kč myslím a že nám na stůl by musely být 4 (bude to U pro 27 lidí...) pak že vlizelín účtuje 500Kč nebo tyl myslím 200Kč (akorát si teď neuvědomuju jestli na celý stůl doufám že ano :-D ) a ty ostatní věci jako lístky růží kamínky atd. mi ani neřekla... o to moc nestojíme.... výslužky i dost si můžeme přřivézt den předem...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
ahojky, my máme svatbu v květnu a rozhodly sme se taky pro mlýnský domov. Majitelé super, ještě půjdeme na dopilování. Máme docela dost lidí 70. a všichni se tam vejdeme :-D sice bude pár lidí bude sedět v zimní zahradě, ale tam dáme kamarády, zas tak stranou nebudou. ;-) už se moc těšíme.. Po svatbě dám vědět
Odpovědět
Profilova fotka
simice: díky za info... já jsem se na vlastní výzdobu neptala protože ji nemám, jen jsem odhadovala protože dneska většinou chtějí všude za všechno platit :-( jinak si od nich tu výzdobu asi nechám udělat, i když květiny možná budu mít od květinářky co mi bude dělat kytici to se ještě uvidí... madanka: my budeme mít večer 65 lidí takže taky mazec :-D počítám ale že v červnu se bude večer sedět venku tak se všichni pohodlně poskládáme :-) budu ráda když nám pak sdělíš své dojmy ze svatby ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Diky moc za info devcata:o) Ja vyzdobu koupenou mam, tak uvidime, co mi reknou. Jinak pan provozni nabizel nafouknuti balonku heliem, tak to jsem moc nadsena, pac to se mi resit nechtelo.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsty, měly jste u nich domluvené někdy své pití nebo budete jej mít?
Odpovědět
Vlastni piti neni mozne :-S
Odpovědět
i když vlastní pití neni možné... ceny jsou super... náš rozpočet na 70 lidí nám vypracovaly úžasně.. už se moc těším... budou nám dělat i výzdobu a cena je skvělá... svatbu máme přesně za tři týdny tak pak dám vědět... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj hani tak koukám, že ta svatební hostina kvůli které s námi nemůžou být číšníci dlouho je Vaše. :-D My tam máme zamluvenou hostinu na 11.6.. V úterý jdeme dohodnout výdobu a doladit svatební menu a dortík. Jsem zvědavá co mi řeknou na mou vlastní představu a drobnosti na výzdobu.
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?