Svatba v Pardubicích na zámku nebo radnici

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli některá neplánujete svatbu v roce 2010 v Pardubicích, ať už na zámku nebo na radnici. ?
Odpovědět
Ahoj, já ano, ale ještě jsem skoro nic nestihla zařídit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda holky, jo jo my plánujeme na radnici. A už máme i termín: 10.července v 11:00 :-) a vy?
Odpovědět
Ahojky, my bychom chtěli svatbu na zámku. Termíny vypisují na konci ledna, tak tam hned poběžíme. Máte už někdo něco vymyšlené? My nic...začínám trošku plašit. :-.
Odpovědět
Ahoj, my máme stanovený termín na 28.května ve 12h na radnici. Už se moc těšíme,ale zároveň lítáme abysme všechno stihli zařídit.Je to makačka, ale už máme svatební oznámení,prstýnky, zamluvený koláčky do košíčků,restauraci,a kapelu. Už dolaďujeme jen maličkosti, dekoraci, a tento víkend mě čeká to nejhezčí - zkoušení šatů :)
Odpovědět
Ahojda všem budoucím nevěstinkám ;-) taky plánujeme svatbu v Pardubicich, někdy v létě 2010, termín zatím vybírame a řešíme, zda na radnici ci na zámku a kde udelat oslavu. Planujeme mit obed pro 22 lidi, a pak - asi tak od peti odpolko - raut, celkem pro asi tak 50 lidi.Takze jak vidite,zatim nemame temer nic zařízeno,tak snad to brzo rozjedem ;-) ufff..to bude fuška :-)
Odpovědět
Ahoj holky, my budeme mit svatbu na zamku v Pardubicich 3.7. 2010 ve 13 hodin ;-) Uz zacinam s pripravami-fotografa uz mame, za 14 dni vybirani satu a pak takove ty "blbiny" kolem...jak to jde vam?
Odpovědět
Ahoj, já mám za sebou zkoušení šatů. Nakonec sem si vybrala v půjčovně u Nádraží mají tam moc pěkné modeli, a moc příjemná paní - doporučuji !
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak já jsem dnes teprve domluvila termín. Chtěli jsme mít svatbu v Bohdanči, ale tam oddávají jen jeden víkend v měsíci a ten se mi zrovna nehodil, takže nakonec vyhrála Pardubická radnice. Jinak zatím nemám vůbec nic.
Odpovědět
jafnina: a jakej máte termín ?
Odpovědět
Profilova fotka
oldana: 21. srpna, tak snad mám ještě čas Kdy ty jsi začala něco chystat atd?
Odpovědět
Tak to máš ještě spoustu času, i když se to nezdá, uteče to.Já sem začala lehce před Vánoci, a dneska už mám skoro všechno zařízený, až na pár maličkostí.Ale to jsou fakt hovadiny.Přeji hodně štěstí.
Odpovědět
Ahoj všichni co začínáte řešit svoji letošní svatbu,já už mám šaty salon angel a fotografku www.andreafoto.cz je to v pohodě zatím to jde dobře.
Odpovědět
Článek se načítá
ahoj děvčata, já se letos taky budu vdávat a chtěla bych se vás optat, estly nevíte o nějakém místě na hostinu cca pro 100lidí, děkuju za pomoc
Odpovědět
asteria: ahoj, zkus restauraci u Kosteleckých v Černé za bory, tam je to moc příjemné, a myslím si že takovej počet lidí by pro ně neměl být problém. Tady máš odkaz : http://www.ukosteleckych.cz/
Odpovědět
Ahojky,taky plánujem svatbu v Pardubicích - na zámku. Nevíte někdo, kolik stojí půjčení šatů na Pernštýňáků....slyšela jsem na ten salon spíš jen negativa. Nesmí se tam prý fotit a io šaty jsou prý dost drahé...Nevíte někdo??? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já na Pernštýňáku spokojená nebyla. Fotit se nesmí, mám velikost 40 a šisší hrudník a měli na mě jen čtvery šaty, zbytek jen pro opravdu hubený. A navíc mě šaty přišly zašedlé. Ale ceny tam docela jdou.
Odpovědět
Já teda musim říct že jsem tam byla jen co se týče svatebního oznámení, a paní byla značně nepříjmná, že nás to nakonec odradilo.
Odpovědět
tak jak pokračují přípravy ?
Odpovědět
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda tu je někdo, kdo má svatbu 3.7. na zámku v Pardubicích, my na to jdeme ve 13 hodin, tak bychom si mohly vyměnit názory atd.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ahojda, máme svatbu 2.8.2014 na zámku v Pardubicích, můžete mi někdo poreferovat o zrušenostech + nějak rady popřípadě tipy, jak je to tam s výzdobou ozvučením atd?
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem nakonec ze zámku upustila, protože tam musíš mít vlastní hudbu, buď živou a nebo nahranou, přinést včetně kazeťáku, výzdoba nevím...... Jen vím, že ten sál, kde se oddává je po schodech nahoru do prvního patra a moji babičku bych tam asi nedostala.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pardubický zámek znám velice dobře, protože jsem z PARDUBIC. Natáčím jak na zámku, tak na pardubické radnici i na Kuňce. Co se týče zámku, tak je problém se schodama, pokud budete mít starší lidi, tak je buď musíte vynést a nebo je tam výtah, který jezdí do prvního patra a může osoby vyvést. Dále je místnost kde se oddává na zámku hodně tmavá, jak na natáčení, tak i na fotky, ale dá se to a s hudbou je to tak jak jste psali, buď vlastní, to znamená přinést si přehrávač a nebo si zajistit živou hudbu. Město má nějakou živou hudbu k dispozici, mohou Vám jí doporučit. Já natáčím profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj Holky, 2.8.2014 se budeme s přítelem brát v pardubicích na zámku, ale zarazilo nás, že si musíme zařídit hudbu, jako i kazeťák atd, nemáte s tím někdo zkušenost? ocenila bych nějaké bližší informace, jak to má vypadat, kolik písniček, kdo vám tu hudbu pouštěl atd?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@safebutter Ahoj, rádi by jsme se s přítelem také vzali na zámku v Pce, Jaké to bylo, jaký to na Tebe dělalo dojem, nejsou ty schody "nebezpečné"? Moc děkuji za info :o)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?