Svatba v Ostravě-Porubě. Byly jste spokojené?

Profilova fotka
Zdravím všechny nevěsty, které budou mít svatbu v Porubě .... a kdyby se našly nějaké už vdané paní, ráda, bych věděla jak jste byly spokojené ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj ja jsem z Poruby, ale v porube se vdavat nechci. Nechteli jsme to kvuli te radnice. Moc nam nelibi interier. Ale jinak je to podle me vsude stejne. Takze pokud ti nevadiinterier, tak se nemas ceho bat !
Odpovědět
Ahojky! Já jsem se vdávala v Porubě na zámečku a byla to nááádhera. ;-) Jak píše lindex, taky se mi moc nelíbí interiéry úřadů, tak jsme si vybrali zámecké nádvoří. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se vdávám v Porubě v září v kostele sv. Mikuláše. Akorát nevím, kde udělat hostinu, nemáte tip?
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a radnice se mi taky nelíbí, ale to skoro žádná. Nádvoří zámku je super, ale co když bude zima a pršet? Já bych se chtěla u zámku fotit, myslíte že budeme muset něco platit, za to, že se tam budeme fotit?Kostel je hned vedle.
Odpovědět
Profilova fotka
My mame svatbu na slezkoostravske, muzete kouknout do meho alba a ta je teda pekna. je jeina ktera se mi libila, proto jsme si ji vybrali. Je krasna z venku i ze vnitr. Jinak restaurace v porube: Sport Club, Vedeckkotechnicky Park VSB v Porube, Kralovsky Senk-tam to budeme mit i my. Je to tam super, levne, dobre vari a ochotna pani majitelka. Dale treba Zahradky.... V Porube je toho spousta!
Odpovědět
Ne bo třeba Třebovická role a altán, tak je moc krásně a je tam i takový parčík. My jsme měli i hostinu na zámečku. Jo a u zámku se můžeš fotit zadarmo, žádné poplatky nevybírají. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lindex: to skoro žádná znamenalo, že slezskoostravská jo. :-) Sport club máme za barákem, ale není to drahé? A vleze se tam na oběd 20 lidí a večer 35? Vedeckotech. park je hodně drahý a hodně velký. A Královský šenk je kde, prosím tě?A říkáš, že to není drahé? Pro mě je to důležité. holincka: V Třebovické roli jsem ještě nebyla, je to tam pěkné? A jak cenově? V parku jsem byla, a hned mě napadlo, že by tam u těch stromů byly pěkné fotky.Se zámkem jsi mě potěšila, protože u kostela se fotit nejde a zámek je kousek. A já jsem taková romantička.
Odpovědět
Profilova fotka
Takze: Trebovicka role: je to tam pekne ale je to rychle zamluvene, takze bych si na to pospisila., je tam vyhoda muzes si tam prinest svuj alkohol a piti, takze to vyjdelevne! Sport Club: nevim jak je drahy, myslim ze prijatelny a kamaradka to ma objednane pro 40 lidi. Takze vleze! vedeckotechnicky park: neni drahy, tam si taky muzes prinest svuj alkohol a vsechno svoje! Kralovsky Senk-to je v Trebovicich, kousek od posty. Na strane posty. Tak napriklad kava 12,- Coca-cola- 15,- Cappy 15,- To jsou ceny co si tak pamatuju. jidlo levne a dobre. jedno jidlo snad i mene nez 100,- Je to tim, ze to ma v rodinem dome a neplati najem, obsluhuje sama a kdyz jsou akce tak ji pomaha syn. Je to tam fajn. my uz to tam mame zamluvene. A to mame 40 lidid a vecer dalsich 20.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se loucim, budu tady zase vecer po osme. Tak papa. Kdyby nejaky dotaz piste do IP. vecer odpovim. jinak jsem tady i rano kazde rano od 7. Papa
Odpovědět
Profilova fotka
Dobre rano Porubacky :-)
Odpovědět
Ahoj děvčata. Andelka: Já budu mít hostinu ve Sport clubu, mají tam salonek pro 25 lidí, ale také nově takový menší sál pro více lidí. Já budu mít na oběd asi 33 hostů a na večer pak 46 + - . Moc se mi to místo líbilo, protože chci mít i kapelu a bude se hodně tancovat, takže je tam místo i pro tuto zábavu. Přímo v té místnosti je i bar a na večer mi udělají i raut. Jo a vaří tam skvěle. Jinak více jdu domluvit se šéfem teď v neděli, takže více informací můžu dodat v pondělí, pokud budeš mít zájem. Mě se tedy moc třebovická role nelíbila, zdála se mi taková neosobní a Královský šenk ten je bezva, chodili jsme tam se spolužáky z gymplu, ale zdá se mi malý, tedy určitě pro našich 46 hostů.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mit 55 vecer a nejak se to musi udelat abychom se vesli :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Schizandro díky.Když tak ještě napiš, co ses dověděla. Lindex:Vzpomněla jsem si, že jsem v tom Šenku byla, na svatbě kamarádky a bylo to strašně malinké, seděli jsme venku, když jsme jako kamarádky přišly pogratulovat večer, ještě že bylo teplo. My ještě uvažujeme nad rest.Centrum na Hlavní třídě, je tam terasa. Co myslíte? Na Roli se zajdu podívat, chtěla bych někde, kde si můžem něco donést sami, hrozím se účtu za hostinu. Kapelu mít nebudu, asi tam budeme muset dotáhnou PC a pouštět písničky přes něj.Povolí mi to?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to myslim, ze ti to povoli vsude, to neni problem soupnout PC do zasuvky. No Centrumka je dobra! Dobre tam vari a je to tam fajn, i ta terasa. No ja doufam, ze nejak v Tom Senku poskladam stoly tak, at tam vecer muzou prijit i kamaradi. Ale snad se to nejak zvladne.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj hledám prostor pro 60 možná i 70 lidí na večer. Nechci nějakou hospodu spíš restauraci nebo nějaké prostory které jsou pěkné a navíc se tam bude dát ještě tančit. Nevíte náhodou o něčem tady v Ostravě nebo blízkém okolí? Lindex: můžeš mi posalt kontakt na Slezkoostravaskou radnici, podle tvých fotek to vypadá velké a pěkné, zaujalo mě to. Dík moc
Odpovědět
Zdravím, já osobně mám velmi špatné zkušenosti s provozním Třebovické role, který je i syn majitelů, nedoporučuji, arogantní chování, možná výzdoba jen ve dvou barvách (světle modrá a žlutá)
Odpovědět
Profilova fotka
To jako fakt? To si clovek me,muze udelat svou vyzdobu treba? to me docela zarazi! Kaminka: Ja kontakt nemam. Koukni se na internet. Tam urcite kontakt bude!
Odpovědět
Profilova fotka
kaminka:uz jsem to nasla.Mas to v IP :-)
Odpovědět
Ahoj devčata, přeji hezký nový týden. Včera jsem se setkala se šéfem restaurace Sport Club a řeknu vám, nic není problém. Sál je tam obrovský, tedy rozměry nevím, ale našich 46 lidí se tam vejde v pohodě i s rautem a na druhé stejně velké straně ještě budeme tančit. U baru se o nás budou starat 3 číšníci, můžeme tam být jak dlouho chceme, jídlo jakékoliv a ještě jsem dostala pár tipů co se hodí a co ne, a co v létě bodne jak pro předkrm tak třeba na hlavní jídlo. Není problém ani s barvou výzdoby. Mám si prý vybrat jakoukoli barvu, mají skoro všechno. Pití budeme brát od nich, budou to rozlévat z dvoulitrovek - nealko a z litrovek za velkoobchodní cenu plus 50 procent - alko. Za to ale neplatím nic za salonek. Výzdobu - květiny mi obstará, rozbíjení talířů, kouli a tak taky, to se dá domluvit. Večer budu mít raut a můžu si přát fakt cokoli. No nejvíce se těším na jahody se smetanovou omáčkou. :-) V rodině máme i malé děti, takže jak dětské porce tak sedačka pro mimča tam taky je. Pak také kuřárna. Vypadá to, že nám zapůjčí i promítací zařízení pro karaoke. No a zase jsem se skvěle naobědvala. Toť informace ode mě. Šéf je tam v klidu, říkal, že kdykoli si ho mám objednat a setkáme se když mě neco napadne, nebo když se už rozhodnu pro barvu. Připadal mi jako takový bůh pohostinství, tedy když říkal že nic není problém, tak jsem zvědavá. Ala na své zaměstnance asi bude hodně drsný. Pod ním bych asi dělat nechtěla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky potrebuju typ na kadernici a liceni, nejlepe z prijezdem az ke me domů /Mar.Hory/ ptala jsem se ruzně a ostatni mi rikaji ze je to drahe, mela jsem vytipnuty balicek pro nevesty je v tom zkouska liceni, ucesu a pak v den svatby uces a liceni doma a nehtiky zdarma za 1500kc a pry to je moc
Odpovědět
Ahoj. Rozumím tomu dobře, že ve Sport Clubu si nemůžete přinést vlastní alkohol ? Většinou chtějí odběr tak 2 deci vína na osobu a přípitek, ostatní vlastní.
Odpovědět
Profilova fotka
No to neni vsude, to prave skoro nikde neni. Ja vim snad jen o dvou nebo trech restauracich kde si muzes prinest neco ssveho. JInak
Odpovědět
Profilova fotka
jinak nic. To byl preklep :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojik, koukám, že se to tu rozjelo ... ale přesto nemáte některá zkušenosti s obřadem v Porubě???? O to mi při zakládání tématu šlo !!!!
Odpovědět
Profilova fotka
To jsem taky zvedava jake to bude v porube, ale i kdyby to nebylo skvele o nic nejde svatba je prece cely den, holky potrebuju typ na liceni a kadernika, dobrou cenu a v den svatby domu, co jsem mela domluvene je pry drahe
Odpovědět
Profilova fotka
Obrad v Porube jsem videla nekolikrat. Proslovy maji pekne. takove jako vsude. Me se jen nelibi interier te obr.sine. Ale pokud vam nejde o to, jak to tam vevnitr vypada, neni to ale katastrofa, jen strohe, tak je tam ekny obrad. Trva asi 15 minut, ale to je tak vsude stejne dlouhe. No ja prave mam kadernici. Celkem levnou, ale nevim, jestli dojede domu, to by jsi musela zkusit ji zavolat a domluvit se s ni. Sidli v porube jak je Zamecek, tak tam. U Besednoho domu. Pokud mas zajem poslu ti na i kontakt do IP- A liceni a nehty a tak to nemam taky.
Odpovědět
mirkako: přesně tak, pokud nechceš platit salon, tak si vezmeš jejich alkohol, za velkoobchodní cenu s 50 procentní přirážkou. Já si myslím, že to vyjde nastejno a můj taťka s tím souhlasil, to je hlavní, když to platí rodiče. Já mám kadeřnici známou, sestřenku přítele, ale taky k ní musím do salonu, domluvily jsme se na 6 ráno, no nevím jak vstanu. Líčení zatím nemám a nehty mi taky nevylšy, protože paní co mi je dělá jede zrovna dva týdny před mým termínem na dovolenou.
Odpovědět
Profilova fotka
Hmm .... tak nic ..... chtěla jsem založit diskusi jen pro nevěsty z Poruby .... holky jděte si povídat jinam ... navrhuji k smazání
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte. Chtěla bych poprosit o tip pronajatí místa nejlépe v okolí Ostravy - Poruby pro svatbu asi 40 lidi, ale né restaurace, jen salónek nebo místnost s kuchyňkou a alespoň menšího místa pro grilování venku. Jelikož je svatba až ve 14h budeme mít rauty a večer chceme grilovat. měla jsem vyhlídnutý Altán v Třebovicích ale ten o prázdninách bohužel nepronajímají. Děkuji. A k vaší diskusi: Co vím tak v Altánu mají sál pro 40 a 80 lidí (to ale asi jen sezení) za 80 (140)kč/h. V Třebovické Roli měl můj táta oslavu narozenin nebylo to tam špatné ale nevím jestli tam vleze hodně lidí. Nás tam bylo asi něco přes 20. Ale je to už déle. V Porubě na úřadě budeme mít svatbu i my, nám interiér nevadí, je to tam rok nové a paní z matriky nám ho ochotně ukázala i rosvítila.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se právě interiér v Porubě líbí ze všech v Ostravě nejvíce, pokud teda nepočítám Vítkovice .... je to strohé, vkusné ..... ulo: jakou budete mít hudbu?
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?