Svatba v Ostravě. Jaké místo??

Profilova fotka
Holky, potřebuju poradit. Čas ubíhal a ubíhal a já si pořád neuvědomovala, jakým kvapem se datum svatby blíží. Teď je toho na mě nějak moc a nemůžu pobrat všechny informace. Proto prosím o radu. Svatba je na konci ledna, bude tudíž zima. Svatbu nechci ani na úřadě, ani v kostele. Ideálně bych chtěla mít vše na jednom místě. Obřad, hostina i večerní mejdan. A co je velmi důležité, ať je to místo s co nejméně barierami. Ve svatebních hostech máme i jednoho vozíčkáře, tak ať jí nemusí někdo přenášet přes nějaké schodiště a jestli by tam schody byl, tak ať jich je co nejméně... svatba pro cca 30 lidí, nic velkého. Poradíte?
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud to mate v zime, tak bohuzel odpadaji mista jako U vodnika slamy nebo Trebovicky mlyn, kde jsou obrady venku (u Trebovickeho mlyna si nejsem jista, zda nenabizi i obrad uvnitr, radeji se jeste poptejte). Nicmene krasny a pro zimu vhodny je hotel Imperial, maji tam moc pekne misto pro obrad :-). Nebo si vyjedte kousek na hory, kde bude klid a vetsi pravdepodobnost fotek na snehu. Pokud by se Vam tato varianta libila, doporucila bych Malenovice, hotel Kam. Neni to daleko, je to asi 40 min cesty, uzasne tam vari, je tam hezke okoli a obrad muze byt v sale v hotelu. Pokud se chcete mrknout, jak tam svatby vypadaji, par fotek mam na sve facebookove strance. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@huwik právě Třebovický mlýn je zatím u nás v kurzu. Je tam kousek i ten parčík, ve kterém by byly taky hezké fotky a obřady se dají udělat i uvnitř. Bereme to spíše jako takovou jistotu, pokud nebude nic jiného. Mají tam totiž všude dost schodů. Musím tak zajít, mám totiž pocit že po schodech se jde i na záchod, což je nejhorší možná vatianta pro nás. Imperiál mě nenapadl vůbec, zkusím na něj mrknout, dík za tip;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@veri0007 ještě mě teďka napadl zámek Kunín a zámek Bartošovice, v obojím je možnost obřadu i hostiny. Kunín je určitě bezbariérový a Bartošovice si nejsem jistá... Napadl mě i Zámeček Poruba, tam je hned pod tím řecká taverna, ale jsou tam ty schody no :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Našla jsem i nějakou fotku na beremku z hotelu Imperial :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?