Svatba v okrese Plzeň-sever. Máte někdo tip na místo?

Profilova fotka
Zdravim, jsem z obce Cernovice u Pnovan a to teprve kratce, takze nemam prehled o okoli. Nemate nekdo tip na Plzen-sever? Hledam nejakou pekne zriceninku nebo zamecek ci obradni sin. A nedaleko toho nejakou vhodnou restauraci s ev. prespanim. Svatbu planujeme uz dlouho, ale nejak jsem si az ted uvedomila, ze ten cas utika dost rychle.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, což takhle zkusit Kladruby, anebo zámek Nebílovy? To je ale na jihu. Kamarádka tam měla svatbu a vypadalo to dobře. Já teda jsem původem až od Kralovic a měli jsme to na Mariánský Týnici. Ale taky pěkný je zámek v Manětíně, ale pro vás asi už z ruky, co?
Odpovědět
Profilova fotka
Nebilovy uz jsou celkem z ruky. Manetin sice krasny, ale 6000,- mi prijde uz dost :( Nezna nekdo oddaci sin v Pernarci?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj děvčata, sorry, že se sem tak vkrádám, ale možná dám někomu typ. ?y jsme nejdříve uvažovali o svatbě na zámku v Chyši, ale tam nám nakonec nedopadlo ubytování v blízkosti, jak jsme chtěli. Nokonec jsme dostali typ na obec Hrad Nečtiny kousek od Manětína. Je tam zámek, který vlastní plzeňská univerzita a budeme tam mít jak obřad (když bude hezky tak venku, jinak v kapli), tak i hostinu a ubytování. Mají tam něco přes 100 lůžek (jde o jednoduše zařízené pokoje) a celé nám to pronajmou na víkend (takže mnoho hostů může přijet už v pátek) za 21000Kč - tedy obřad (+cca 1000Kč pro matriku), sály na hostinu a ubytování pátek-sobota, sobota+neděle. Navíc tam můžeme využít jejich bar - tedy si tam donést svoje pití, chlebíčky, cukroví a svého barmana. Takže se tak hodně ušetří. Obed nám tam uvaří jaký budeme chtít (kalkulaci nám teprve udělají). Asi to nebude nijak nóbl, ale zase to bude za rozumný peníz a to s ubytováním pro mnoho lidí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?