Svatba v okolí Valašského Meziříčí, poraďte místo

Ahoj, poradite prosim nejake pekne misto v okoli Valasskeho Mezirici? Pulka hostu bude z Prahy, takze bych potrebovala, aby se tam slo i ubytovat. Idealne s hezkym okolim, kdyz uz se pojede takova dalka z Prahy, tak at to stoji za to :)
Odpovědět
@medv Jo v okoli Valmezu je to spatne. Resila jsem neco podobneho, protoze z Valu pochazim a pritel je cizinec, takze se taky pulka svatebcanu bude ritit az tak daleko...asi i zalezi kolik planujes hostu. My nakonec zvolili Horizont resort (hresort). Cenove je ubytovani v pohode, je to v prirode a budeme tam mit docela klid. Je to teda az v Kuncicich pod Ondrejnikem, ale opravdu to za to stoji...maji velky sal, kde se nas vsech 100 vejde:) Jakou mas presne predstavu? Cenove, kvalitou...treba mne neco napadne, docela jsem to v okoli uz zkoumala:)
Odpovědět
Ahoj. Mna by prosim tiez zaujimalo nieco v okoli. Moj priatel je z Prahy ja som od Kosic takze potrebujeme neutralnu podu aby to bolo fer. Mozete aj mne poradit nejake pekne, kludne miesto aj s ubytovanim asi pre 50 ludi? Chceli by sme svadbu v kostole tak by bolo fajn keby bol nejaky kostolik v okoli ak by to bolo mozne. Snad nie som velmi narocna :-D .
Odpovědět

Odpovědět
Predstavovala bych si kolem 50 lidi a opravdu co nejbliz Valmezu, abysme se nemuseli starat o druhou (neprazskou) polovinu svatebcanu :) chtela bych, aby to bylo na peknem miste, kdyz uz to musi byt 400km od meho domova, tak at stoji za to tam jet. Nechci napriklad zadny zamek, protoze zamky jsou pekne i ve stredoceskem kraji. Nekdo tu psal o Solani, ale tam pry jeste cca pred 4 lety opravdu priserne varili, tak nevim, jestli ted uz se to da jist? :)
Odpovědět
Já doporučuji restauraci U Vychopnu na Vsetíně,vaří tsm výborně a udělají venku i obřad,prostředí je taky moc krásné :) mají i několik pokojů,takže ubytování bez problémů.co se týká Soláně,tak horský hotel je nově zrekonstruovaný a slyšela jsem teď samou chválu :)
Odpovědět
@medv @luckavoc Jak uz tady psala deniska, tak jsem slysela pozitivni reference na ten penzion U Vychopnu na Vsetine. A ted jsem se divala na hotely, ktere jsem tehdy objevila a urcite jsou hezke tyto: Hotel Energetic v Roznove, hotel Duo na Horni Becve, hotel Rusava na Rusave, hotel U holubu na Celadne (ale tam to maji hodne dopredu zabrane), hotel Troyer v Trojanovicich, Ondrasuv dvur v Mezivodi (Bila), penzion Ovecka v Nydku (ten je teda dost daleko, ale prijde mi moc hezky)... Myslim, ze vsechny tyto hotely jsou opravdu hezke, akorat tomu odpovide i cena, takze je to trochu vyssi. Jinak od znamych co jsem slysela, tak meli svatbu napr. v Kolibe pod Horu, Prilesky Mlyn ve Vsechovicich (tam to m ela segra a bylo to moc fajn, mela cca 50 lidi a cely objekt byl jen pro nas), restaurace U Samana ve Valu... Doufam, ze jsem aspon trochu pomohla. Zkuste si to hodit do vyhledavace a uvidite jestli vas neco zaujme. Ono se to tezko radi a kazdy mame jiny vkus a jine cenove moznosti, ale pokud vam neco padne do oka, tak budu rada. Ja jsem nad hledanim stravila xx hodin... :-x fuj...jeste, ze uz v lokalite mame jasno ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Ahojte, poradíte mi prosím nějaké pěkné místo na svatební hostinu v okolí cca 15 km od valmezu? Nic velkého, asi 40 hostů, nepotřebujeme nocleh, něco kde je místo pro hostinu, místo na tancování a místo pro kapelu :) děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@ansacce ahoj, my budeme mít příští rok v září svatbu v Zašové, obřad na obecním úřadě a hned "přes cestu" je Kulturní dům, tak zkus mrknout na internet. Pěkné, zrekonstruované prostory.. :)
Odpovědět
@miselinna Tam musí mít člověk ale vše své že? Od výzdoby po catering, obsluhu atd :) jak to mate v planu resit?
Odpovědět
Profilova fotka
@ansacce Ano, vše po vlastní ose. KD dá stoly, židle, ubrusy, k dispozici kuchyňku, chlaďáky. Catering máme objednaný z Valašského Meziříčí, obsluha je částečně od firmy (na jídlo) a budu řešit nějaké holky brigádnice na takovou tu běžnou obsluhu nápojů, nádobí a tak. A výzdoba bude vlastní, den před svatbou dostaneme k dispozici ten sál tak to s družičkami nazdobíme :) Jako je to více starostí, nicméně člověk fakt ušetří si myslím, protože veškeré jídlo, pití si řešíš sama (pití můžeš pokoupit v akcích, alkohol vlastní..)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?