Svatba v okolí Uherského Hradiště

Nějaké hezké místo na svatby v okolí Uherského Hradiště? Myslím tím hostina v místě i obřad? Něco jako Sádky nebo amfík Bukovina? Existuje něco podobného? Pro cca 80 osob.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslíš něco "přírodního" nebo jako jen aby bylo vše na jednom místě? Penzion na Rozcestí v Trnavě je moc krásný :) ale jestli to už není moc daleko:)
Odpovědět
Profilova fotka
ted jsme byli na sádkách a super. ale obsazenost dost našlapaná!
Odpovědět
Na Velehradě , jsou tam tři hotely na hostinu plus restaurace a kostel na křestanskou svatbu a kostelík na Modré pro civilní obřad :).. nebo nádherné svatby jsou i na zámku v Ořechově,ale je to dál od Hradiště ... :)
Odpovědět
@mallorca123 tam už je právě na rok 2015 - svatební sezónu obsazeno, ale komunikace je teda s nimi na bodu mrazu. Nepříjemní do telefonu a nereagovali ani na 2 emaily. :-(
Odpovědět
@iviiiii myslela jsem blíže k UH :-)
Odpovědět
@kocz1 mrknu na to, díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@saarca za sebe můžu mluvit že vše probíhalo v pohodě. Do telefonu je paní taková odměřená, ale působí tak i osobně, ale myslím, že je spíše taková, než že by byla afektovaná. Já jsem poslední termín vychytala loni v listopadu a dali mi pouze září. Během naší svatby tam byli dva páry se dívat na prostory. Držím palce, at Vám vše výjde. byli jsme opravdu moc spokojení.
Odpovědět
Tak my máme Panský Dvůr Kunovice..krása. Je tam i restaurace krásná, ale tam je to jen tak do 40lidí, ale udělají ti komlet celý catering v sále:-) perfekt :)Přístup , výzdoba, jakékoliv přání, prostě co si vymyslíš to si tam můžeš udělat
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli také svatbu na Panském dvoře v Kunovicích a můžu doporučit! Krásný prostor, výborné jídlo, moc ochotní - splnili nám úplně vše :-)
Odpovědět
Je ještě nějaké místo?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?