Svatba v okolí Litoměřic. Jsme odjinud. Poraďte

Zdravím vás a chci vás poprosit o doporučení nějakého místa na vdávání v okolí Litoměřic...Jsme z Jičína, ale u Litoměřic máme chalupu a tak si přejeme mít svatbu v létě :-) tam. Mohli byste mi napsat, jak to v tomto místě chodí? Jestli je i přímo ve městě nějaký parčík na focení a nějaký kontakt na dobrého a slušného fotografa? Ještě poprosím i o kontakt nějakého kadeřnického salónu, kde vás učešou i v sobotu ráno :-) ...Máme to trochu komplikovanější zařizovat to všechno takhle na dálku, ale věřím, že se to povede a bude to bevadná svatba:-) Díky moc za rady :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, mám svatbu v dubnu. Jsem schopná ti předat kontakty na fotografku, kadeřníka i bezvadnou květinku, kde mi ve všem vyhověli a sehnali i kytky, které jinde nemají.
Odpovědět
Ahojky, to by bylo fajn, poprosím tedy i o adresu, abych si vše našla na mapě a pak jela na jisto:-) a kdepak se beretře? Normálně na radnici? a je tam i nějaké pěkné místečko v přírodě(park) nebo tak něco, kde se dají udělat pěkné fotky po obřadu?
Odpovědět
Ahoj kes_si, my máme svatbu v červenci na zámku v Ploskovicích, je to cca 7 kilometrů od Litoměřic, zkus si to vygooglit. ;-) Jinak největší problém je tam asi s termíny, je jich jen 5 nebo 6 za rok. Jinak já nejsem přímo z Litoměřic, tak ostatní záležitosti zařizujeme tak nějak všude možně po okolí nebo v Praze. :-(
Odpovědět
Ahojky sousssi, ty Ploskovice vypadají vážně moc hezky:-), my plánujeme svatbu také na 2.7. :-) v kolik hodin se tam vdáváte ten den:-)? a můžu se zeptat, na kolik tam ten obřad asi příjde?Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
My měli zámek Libochovice a park je tam moc pěkný. Super fotografka je Lada Baladová nebo Lenka Seničová. My je nestlihli objednat, tak nás fotila jedna paní z Loun.
Odpovědět
@bl4nche Děkuji bl4nche, taky jsem o tomto zámku přemýšlela, vlastně mě napadl jako první. Můžu se zeptat, kolik vás tam obřad stál? a na ty fotografky zkusím najít kontakt na netu:-) moooooc díky:-)
Odpovědět
@javi8 Ahojky, to by bylo fajn, poprosím tedy i o adresu, abych si vše našla na mapě a pak jela na jisto a kdepak se beretře? Normálně na radnici? a je tam i nějaké pěkné místečko v přírodě(park) nebo tak něco, kde se dají udělat pěkné fotky po obřadu?
Odpovědět
@sousssi Ahojky sousssi, ty Ploskovice vypadají vážně moc hezky, my plánujeme svatbu také na 2.7. v kolik hodin se tam vdáváte ten den? a můžu se zeptat, na kolik tam ten obřad asi příjde?Děkuji
Odpovědět
Ahojky, tak za obřad v Ploskovicích je letos cena celkem 5 000 Kč. 4 000 Kč je pro zámek a ta 1 000 se platí, že je to mimo obřadní síň. Takhle mi to říkala paní matrikářka v Litoměřicích. Jo a pro srovnání, vloni se platilo celkem 3 000 Kč.. :-|
Odpovědět
Jo a v Libochovicích na zámku 4 000 Kč. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jsem sice z Litoměřic, ale beru si pražáka, tak máme nakonec svatbu v Praze, kažodpádně, kdybychom měli svatbu přímo v Litoměřicích, rozhodně by to bylo v Hvězdonickém parku přímo za kulturákem ;-) je to snad nejkrásnější místo v LTM a na svatbu venku jako stvořené. Malý potůček obklopený kameny uprostřed zelené louky, přes který vede lávka s obloukem obrostlým kytkami. S úřadu tam snad natáhnou červený koberec a donesou lavice na sezení pro hosty, prostě ráj. Hostina pro více může být v kulturním domě, který má i terasu. Jinak, co se týče fotografky, moje známá, která nám bude fotit v létě naší svatbu, je perfektní a nápaditá. Jmenuje se Lenka Platichová a v Lovosicích má svůj ateliér. Fotí svatby, booky i miminka a děti :-) prostě super šikovná holka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
V Libochovicích jsme loni platili 3000 (2000 zámku a 1000 za konání obřad mimo radnici).
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
http://www.nanlitomerice.cz/fotografi... „U Hvězdárny” v Litoměřicích, můstek přes umělý potok#mesto-Litomerice-park-6.jpg
Odpovědět
Profilova fotka
@kes_si Ahojky, vdávám se v červnu na zámku v Ploskovicích ( bylo to jednohlasná volba:-)) Hostinu máme v restauraci Pod Lípou v Roudnici nad Labem ( jsme z Roudnice) Jinak si tady holky hodně chválili Kolibu v Litoměřicích či Mostnou horu. Fotit nás bude pan Pech z Litoměřického deníku ( dostala jsem na něj kontakt tady na Beremku, nezávislé od 3 nevěst, byly s ním moc spokojené).
Odpovědět
@kakac07 Teda to jsou pěkný pálky...tak uvidíme...možná to raději necháme na radnici:-)
Odpovědět
@bl4nche Moc díky:-)
Odpovědět
@rudlinkaa Teda ale tohleto se mi líbí:-)...to je možná taky tak nějak moje představa...původně jsem se chtěla totiž vdávat na louce mezi kytičkama:-) Tak zítra asi zavolám nalitoměřickou radnici a optám se tam:-) nevíš, jak se to pohybuje cenově?akorát tafotogalerie mi nejde otevřít, tak to zkusím najít někde jinde na netu:-)Děkujuuu:-)
Odpovědět
@zuzik22 Děkuji na pana Pecha taky najdu kontakt a optám se, už toho bude asi i hodně zamluveného..
Odpovědět
Profilova fotka
Budyne nad Ohři je take kousek :-) jinak te oddají kdekoliv budeš chtít i doma na zahradě :) v Libochovicich dělaji obrad i v zahradě u kašny bud před všema svatbama hned rano nebo až skončí obřady na zámku a zahrada je tam v létě nádherná můžu taky jako bl4nche doporučit výbornou fotografku Ladu Baladovou :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kes_si tak až budeš vědět více, dej vědět :) také by mě zajímala cena obřadu :) svatbu už tam mít sice nebudu, ale jen pro info. Vdávala se tam kamarádka a měla nádherné fotky :)
Odpovědět
U Litoměřice jsou asi nejpopulárnější Ploskovice,Libochovice a Budyně,všechno zámky. Vyhlášené květinářství je v Libochovicích,ale mají i pobočku v Lovosicích. Salony jsou všude,já měla šaty ze salonu Delta z Mostu a byla jsem moc spokojená. Cukroví jsem měla něco svého a něco od paní,co peče doma,kdyžtak můžu poslat kontakt. Držím palce,at vše vyjde,jak má ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevěsty z Litoměřic :-) já mám svatbu v dubnu a bude se konat na radnici. Focení by se mi líbilo v parčíku u kulturáku ale uvidíme jak to budeme stíhat. :-)
Odpovědět
@rudlinkaa Tak uz jsem to zjistila, chteji pouze 1000Kc za svatbu na Hvezdarne, vyzdoba a vse je na tobe a my ze jsme od jinud, tak to mame nakonec domluvene na radnici:-)...tak na Hvezdarnu se pujdeme alepson nechat vyfotit...prosim te a kolik chce za foceni za Lenka Platichova???predstavovali bysme si vyfotit jen obrad a pak nejake fotky v zeleni, tak asi hodinka a pul foceni???diky za odpoved:-)
Odpovědět
@zuzik22 Ahojky, nevis prosim te, kolik si ten pan Pech rika za foceni? chteli bysme jen obrad a nejake foceni v parku, tak asi hodku a pul celkem? nevis:-)?? predem diky za info:-)
Odpovědět
@bl4nche ahojky, prosim te, nevis, kolik si rika ta Senicova za asi hodinku a pul foceni(obrad a park)....predem dekuju:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kes_si Ahojky. Budeme mít taky jen focení při obřadu a v parku, říkal asi tak kolem hodiny a půl a cena asi 2-3 tis. podle počtu fotek. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kes_si tak to je super :) hele, kolik Léňa chce, to netuším, jsem její příbuzná a fotí nás zadarmo jako svatební dar, takže nemám zdání, ale zkus se obrátit přímo na ní, je absolutně nej a předražená taky není... tady je adresa: http://www.photowings.cz/index.php/sv...
Odpovědět
Profilova fotka
@kes_si: info by měly být na těchhle webovkách: http://svatebnifotecky.cz/kontakt/
Odpovědět
@zuzik22 Ahojky a kdypak budete mit svatbu? Nebo uz probehla:-)?? a jak jste byli s panem fotografem spokojeni? muzes mi na nej prosim te dat nejaky kontakt? dekujii:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak já pocházím přímo z libochovic a zámek ti nedoporučim, jelikož ted už to stojí 5000kč a za druhé to tam jde jak na běžícím páse, dříve když tam byla svatba sem tam tak to bylo fajn, ale ted se to tam strašně střídá a ani se nemůžeš pořádně vyfotit, jelikož další nevěsta ti už dýchá na záda....To už jsou lepší ty Ploskovice :)...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?