Svatba v okolí Karlových Varů

Ahoj nevěstinky, nemáte tip na nějaké pěkné místo v okolí Sokolova či Karlových Varů? Chtěli bychom svatbu venku, líbí se nám venku na Kynžvartu, ale z toho ostrůvku se rovnou kouká na protější restauraci, což tedy nic moc.... hodně se nám líbí rozhledna Krásno, ale tam je v létě, kdy svatbu máme, mraky lidí. Také jsme uvažovali o Ostrově či Mostově, ale vlastně pořád tápeme. Nevíte o nějakém hezkém venkovním místě pro svatbu jako dělaném? :) Za jakýkoli tip budu moc ráda.
Odpovědět
Profilova fotka
@oudy Jedna zdejší nevěsta měla před pár lety svatbu ve Svatošských skalách :-) Svatební obřady venku se pořádají i v Andělské hoře (v areálu odsvěceného kostela Nejsvětější Trojice).
Odpovědět
Nebo Bublava.... Vyject tam někam na kopeček... Je tam krásný výhled. :-) Přebuz.... Tam u Kraslic je to moc hezký. :-)
Odpovědět
My budeme mít svatbu na statku Bernard v Královském Poříčí....
Odpovědět
Profilova fotka
Asi to pro tebe bude trochu z ruky ale my budeme mít svatbu na Chebském hradě, také jsme chtěli svatbu na Kynžvartě ale nakonec jsme to zavrhli, bylo by to moc komplikované. Svatbu chceme také venku a na Chebském hradě jí dělají bud na nádvoří anebo v té kapli :)
Odpovědět
Profilova fotka
@oudy Zdravím, asi před 3roky jsme hráli svatbu na Farmě Hory, zhruba v polovině cesty mezi KV a Sokolovem. Hosté ubytovaní už od pátku, obřad měli kousek na louce, takže se jen potulovali po okolí, žádné přesuny...osobně se mi to místo moc líbilo. Venku byl stan, grilování, všude okolo jen lesy, klid.
Odpovědět
hledáme jako spousta z vás místo na svatbu. Budu ráda, za jakýkoliv návrh: : max. do 2h autem od Prahy : kapacita cca 50os - apartmány / chatičky, nebo stany : prostorná restaurace, kde by byla možnost tančit i za špatného počasí : terasa nebo louka pro venkovní tancovačku : ideálně rodinný podnik, majitel ale se zkušenostmi a selským rozumem : nemusí to být nic právě luxusně zrekonstruováno, ale žádný areál alá 70. nebo 80. léta : někde na konci vesnice, nebo úplně na samotě Napadne-li Vás něco, dejte vědět... Děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
@oudy Obraťte se na naší Zážitkovou svatbu a my Vám doporučíme několik skvělých míst :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zcistajasna Obraťte se na naší Zážitkovou svatbu a my doporučíme několik skvělých míst i Vám :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@oudy docela by me zajímalo,co jste vybrali...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?