Svatba v okolí Hradca Králové

Ahojda, nemáte prosím nějaké tipy na svatební hostinu cca pro 50 lidí, aby to bylo co nejlevnější? :-) Hradec Králové a okolí, spíš třeba i směr na opočno, dobrušku atd. Děkuji za jakýkoliv tip.
Odpovědět
Ahoj, my měli svatbu v pensionu u Sv. Jána ve Sv. Dvorech - jedná se o zrekonstruovanou zemědělskou usedlost. V roce 2014 nás vyšla svatební hostina (oběd - noc) pro 27 lidí kolem 25 000 Kč. Nicméně my neměli cenu jako prioritu - spíš prostředí a dobré jídlo.
Odpovědět
Ahoj, taky jsme hledali místo, tedy pro více lidí, ale v okolí HK. Ve Sv. Jánu jsme byli i na jídle a rozhodli jsme se, že to tam nechceme.... Katův šleh za 180kč (nebo tak nějak)... Přišlo mi, že se snaží být trochu něco víc a nejde jim to. Problém byl i konec zábavy ve 2 hodiny ráno a déle už ne. Jsme ale pařící skupina, takže víme, že to bude mnohem delší :) Celkově nám prostě asi nesedl přístup, ale to neznamená, že jsou špatní. Věřím, že je mnoho těch, kterým přesně oni budou vyhovovat. Mě se moc líbí stodola ve Lhotě pod Libčany, ale není to úplně asi levné a hlavně si veškeré jídlo i pití musí člověk zajistit. Pak máme Lično a Podhorský mlýn, ale jsou spíš na veliké svatby. Svatby bývají v Novém Adalbertinu na náměstí. Obřad ve "dvoře" Adalbertina a raut od cateringu přímo v jedné z místností. Krásné, honosné prostory a společnost co tam dělá rauty dělá chutově hooodně moc dobrý jídlo :) Potom třeba Krňovice, svatba ve skanzenu a hostina v hospodě vedle? Tam by to podle mě mohlo být i cenově zajímavé. Víc směr Opočno atd mě bohužel nic nenapadá, pak až Orlické hory a Babiččino údolí....
Odpovědět
@strelenka Děkuju ze tip, vím asi kde to je. A co vše to zahrnovalo? Pouze jídlo? Nebo i pítí a pronájem? A měli jste pouze oběd nebo nějaký raut? :-)
Odpovědět
@smajiska Moc děkuji, ta Lhota pod Libčany, to mi už taky někdo říkal....ale budeme se brát asi v zimě, tak nevím, jestli je nějak vytápěná. Podle mě není. :-( Ale zkusím to zjistit a na to ostatní taky určitě kouknu. :-)
Odpovědět
@apollo156 Jídlo, pití i pronájem - měli jsme oběd a středně velký raut - mám pocit, že v ceně bylo i ubytování ve svatebním apartmá plus ještě ubytování pro dvě dvojice. Dlužno ale říct, že naši přátelé ani rodina nejsou velcí chlastači, takže se pilo převážně kafe, víno a pivo. Jinak, jak píše @smajiska - nelze pařit celou noc, což nám naopak nevadilo, protože my ani naši kamarádi pařící typy nejsme :-). Nevím, jaké tam jsou běžné ceny jídla (předpokládám, že Katův šleh není součástí svatebního menu), ale ty svatební nám přišly velice přijatelné. Jestli si hrají na něco, co nejsou to nevím - ten pocit jsem neměla, ale jídlo měli opravdu výborné.
Odpovědět
@strelenka Jsem ráda, že jste byli spokojení. Vůbec bych je nechtěla nějak hanit nebo pomlouvat, měli jsme tam jen jedno jídlo ale ten dojem, co v nás hospoda udělala, nebyl nic moc. Budu jen ráda, když to nebude pravda a bude tu nějaká další pořádná hospoda/restaurace :)
Odpovědět
@strelenka Moc dekuju to vypadá celkem dobře. 😊😉 zatim jsem nasla jenom mista kde chteji treba 40 000 kc za pronajem a za obrad nejlevnejsi misto 6 000 kc. :)
Odpovědět
Profilova fotka
rozhodně Automatické Mlýny Pardubice - prostor Ve Mlejnech dělá nově svatby i hostiny - je to industriální prostor v centru Pardubic a je to tam super pokud hledáte něco ne moc posh :)
Odpovědět
@editbphoto Nevíš nějaké podrobnější info? Právě jsem na to na internetu také narazila a docela se mi to líbí, nejspíše ale jen na obřad :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?