Svatba v okolí Hořovic, sháníme pěkné místo

Sestra právě plánuje svatbu na červenec 2013 a hledá to pravé místo. Bydlí u Hořovic ve Středních Čechách a shání nějaké pěkné místo pro (ideálně) venkovní obřad. Dobříš a Zbiroh jsou šíleně drahé (20.000 Kč), Točník sice levný, ale musela by si zařizovat vše od výzdoby, před židle i skleničky na přípitek a to je zbytečně moc práce, když na to není čas. Nemáte nějaké tipy, kde udělat pěknou, ale přitom ne předraženou svatbu - zajímají mne místa na obřad i místa na následnou hostinu. Díky moc:-).
Odpovědět
Profilova fotka
@gilly8 U Krále Václava IV. Hráli jsme tam s kapelou, viz.: http://www.bosaci.cz/index.php?menu=f... Uz ma sestra zajistenou kapelu? 8-)
Odpovědět
Zatím kapelu nemá, ale díky moc za tip. Přepošlu jí odkaz na webovky:-).
Odpovědět
Profilova fotka
@gilly8 Diky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No můžete mít obžad přímo na zámku v Hořovicích a jestli bude mít svatbu až v červenci, tak bych se nebála jít do toho Točníku, zas tolik práce to neni.Já budu mít svatbu na fotbalovim hřišti a taky si musim udělat všechno sama a bohužel mi s tim asi nikdo nepomůže a na Točníku by to bylo super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hořovice, Kozel, Karlštejn (na Karlštejně nově oddávají i venku), Zbiroh. Kladno (má hezký park), Nižbor. Případně ať si to zpunktuje na jakémkoliv místě jinde, někde venku. Mě se vždy líbila jakakoliv louka. Ale tam hrozí déšt. My to měli na Kozlu venku a v pripade deste by to bylo v kapli. Kaple je moc krasna....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?