Svatba v okolí Brna - cca 80 lidí

Ahojte, chtěla bych se Vás zeptat, zda nevíte o místě na svatbu v okolí Brna ? Mám představu velké chaty, chalupy, kde by bylo pěkné prostředí i venku na hostinu pro 80 lidí...hostinu bychom si zařídili sami, jde mi jen o místo, kde to zrealizovat :) pokud máte nějaké inspirace, dejte prosím vědět :)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky sháním :)
Odpovědět
matipe - tak až seženeš, dej vědět :)
Odpovědět
Ahoj holky, hledám nějaké útulné místo na hostinu. Nechci žádný luxus, potahy na židle nebo tak něco. Cca pro 50 lidí a ubytovaná tak pro 25. Obřad nemusí být tam, to klidně radnice, ale tu hostinu... nemůžu nic najít. Koukala jsem na Nemojanský mlýn, ale ještě nevím, jak to vypadá uvnitř, pak ještě na restaurace v Brně, Myslivna,... Ty mi přišli přehnané... Nenapadá Vás něco?
Odpovědět
Ahoj, já hledám místo, kde si uděláme vše sami....stačí jen najít tu " budovu " :) a kolem třeba nějaký palouček, kde by byl obřad. Také nemohu nic najít :(
Odpovědět
Profilova fotka
@mili93 Zkuste mrknout na restauraci Barrio Gotico Cafe v Kurdějově. Nádherné prostředí.. Je to zážitková gurmánská restaurace, ale vše je na domluvě a Vašich možnostech :)
Odpovědět
Zkuste mrknout na Žebětínský dvůr.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Te´d jsem tu při vyhledávání narazila na tento příspěvek. Je už určitě po svatbě, ale mohla bych se zeptat, zda jste něco takového nakonec sehnala, pokud ano - co a kde? Momentálně se dívám přesně po nečem podobném;-) Moc díky za tip... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste Areál Kamínka.. Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
@brolda zkuste mrknout na Chata Babi lom: http://www.lesymb.cz/chata-babi-lom.h... Je to kousek od Brna, uprostred lesu, nadherne prostredi i na obrad venku na kraji lesa. Nataceli jsme tam letos svatbu a byli jsme nadseni. Ubytovani pro cca 20 lidi uvnitr, dale nabizeji nekolik chatek na strome ;) Kratke video, kde jde aspon trosku prostredi videt. https://vimeo.com/230867627
Odpovědět
Ahoj, my máme hostinu v Domašově u Brna, penzion U Němců, mrkni na stránky :)
Odpovědět
Děkuji za reakce! Chatu na Babím Lomě známe a máme vyhlídnutou jako horkého favorita, je to tam nádherné! Ale všechny termíny jsou rok dopředu plné, takže pokud se nic neuvolní, máme smůlu. Proto hledáme náhradní variantu. Navíc máme v plánu cca 80 lidí a tam je potom trochu problém s rozvozem a ubytováním... Areál Kamínka vypadá hezky, ale z Brna trochu z ruky :-) A penzion u Němců nám asi nepovolí zajistit si vlastní hostinu předpokládám....:-) Každopádně díky za rady.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?