Svatba v Novém Městě na Moravě a okolí

Profilova fotka
Ahoj nevestinky, planujete nektera svatbu v Novem Meste na Morave nebo blizkem okoli?
Odpovědět
Ahoj, svatbu přímo ne, ale ženicha mám s Nového Města :-D jen tak to tu prohlížím a zaujalo mě téma. Tak snad tu potkáš někoho přímo x-) kdo tam zná všechna zákoutí:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,sice jsme s manželem měli svatbu jinde,ale v Novém Městě to docela znám.Na hostinu bych mohla doporučit Maršovskou rychtu nebo Romantiku v Maršovicích.V obou restauračkách skvěle vaří a u obou je i ubytování x-) x-) x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak na rychtu se chystame se mrknout tam sme uz byli na obede.. jelikoz pritel je anglican a dojede tak 20 lidi tak potrebujem i ubytko.. jeste se premyslela nad ski hotelem.. no uvidime... nevim zda romantika by nebyla moc mala....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Luci,je vlastně fakt,že Romantika bude asi malá.Ten Skihotel je taky dobrý nápad,akorát nevím,kolik tam stojí ubytko :-( :-( :-( :-( Kde budete mít obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
no na ski ubytko je tak kolem 1400 tak uvidime apartman tak 2500 coz jako pro nas novomanzele na jednu noc neni tak silene... to se jeste da... no ale ma dojet dost lidi z anglie takze tak 10 pokoju budeme potrebovat treba nam udelaji nejakou cenu kdyz budu potrebovat vice pokoju.. no uvidime.. 5teho rijna se tam chystame to obkouknout tak uvidime... no obrad bude taky nekde ve meste jeste sme se nerozhodli zda kostel nebo urad...
Odpovědět
Profilova fotka
tak to by bylo super,kdyby dali nějakou slevičku..... :-) :-) :-)
Odpovědět
Jo, jo, Maršovská rychta, tam vaří dobře, a jednou jsme tam dokonce byly ubytovaní, ale není to nic velkého. Jinak škoda že nemůžu poradit smístem hostiny, moc to tam neznám:-) tak příjemné hledání ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ja budu muset objezdit okoli a tak najit 5 ruznych lokalit a uvidime.. 5tyho rijna jdeme s pritelem vse obhlidnout domluvit co a jak optat se na ceny a podminky a podle toho vse rozhodneme... .no tak snad to dobre dopadne..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?