Svatba v novém hotelu Beltine Forest v Ostravici. Vřele doporučuji!

Dobrý den, nedávno se ke mě dostala informace, že se otvírá nový hotel na Ostravici. Domluvila jsem si schůzku s paní provozní, a ta mi vyšla se všemi požadavkami vstříc. Hotel se jmenuje Beltine Forest hotel a dříve to býval Hotel Válcovny. Je to tam nádherné, výhled je přímo na Lysou horu, mají wellness, venkovní vyhřívaný bazén. Je možnost si vybrat, zda chcete mít svatbu na hotelu nebo na restauraci s krbem pod hotelem. A ubytovat se můžete taky buď na hotelu nebo v krásných chatičkách pod hotelem. Vřele doporučuji, krása!!!
Odpovědět
Profilova fotka
AHoj, to vypadá teda opravdu nádherně. A můžu se zeptat jak to tam je s cenami? Vypadá to teda pro vyšší třídu, že si to jen tak někdo dovolit nemůže :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Dobrý den, také by mě zajímala přibližná cena svatební hostiny, děkuji za info :)
Odpovědět
Já sice nemám zkušenost se svatbou tam, ale byla jsem tam několikrát na prodloužený víkend a vždycky úžasné! Skvělé jídlo, krásné pokoje i chatky, pohodlné matrace(!!), wellness a služby celkové. Doporučuju ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dobrý den. Vdávala jsem se v září 2013 na hotelu Beltine v Ostravici. Měli jsme tam obřad i akci a část lidí (rodina) spala v zahradních apartmánech. Měli jsme svatbu pro 80 lidí a vyšlo nás to tam na 170 tisíc. Hotel je to nádherný, během domlouvání svatby pořád slyšíte, že si platíte za luxus a kvality 4* hotelu. ALE!!! Obsluha na svatbě byla hrozná, pro 90 lidí (i s muzikou, kameramanem, fotografem DJ) měli 4 číšníky - 3 z toho byli snad ještě učni, kteří absolutně nedoplňovali pití, vodu, víno, nesklízeli věci ze stolů, mé družičky, naše matky a svědci chodili a sklízeli talíře ze stolu, nosili sklenice, které neustále chyběly. No ono to poté vysvětlil fakt, že číšníci nasávali v baru z našeho alkoholu. Do toho tam byla paní provozní, která byla milá a sladká jako med, ale když jsme za ní s mým manželem 5 krát během hodiny chodili, že na všech záchodech pořád není toaletní papír, ubrousky na utírání apod, že jsme totálně nespokojeni s obsluhou, zda by mohla zasáhnout, tak na nás byla naštvaná, co bychom jako ještě chtěli... Tolik ke službám 4* hotelu, za který si musíte připlatit. I když jak jsme si vyslechli od paní obchodní manažerky Soni Bušovské, byla jsme ještě celkem ekonomická svatba. Nechat jim tam více peněz, tak je za jejich hrozné služby zažaluji. Je to neskutečná škoda, protože hotel je na krásném místě, s úžasným výhledem. Ale hotel dělají lidi a personál a ten byl totální propadák. P.S.: Hotel Beltine nám zařídil paní fotografku. Byla moc příjemná, fotky dělala pěkné. My jsme samozřejmě platili vše Beltinu dopředu před svatbou, čili i služby fotografky, ale fotky dodnes po 7 měsících všechny nemáme, neboť Beltine fotografce ještě pořád nezaplatil. Jedinou věc, kterou bych chtěla pochválit na hotelu Beltine byl jejich kuchař. Výborně vařil, pořád chodil, ptal se lidí, zda jsou spokojeni, kontroloval a sám doplňoval raut a upravoval. Z jeho práce by si měla paní provozní i obchodní manažerka vzít příklad. Což jsem jim oběma po svatbě hned řekla. Je to strašná škoda, ale tento hotel opravdu nedoporučuji. Je to škoda i pro ně, protože na naší svatbě byly další dva páry, které budou mít letos svatbu a o Beltinu uvažovali. Po naší svatbě si to rychle rozmysleli. Jsem z toho velice smutná, protože jsme chtěli mít krásnou svatbu a aby byli všichni spokojeni, dáte za to spoustu peněz a pak neschopný personál vám to pokazí. Ale ještě že máme fajn rodinu a kamarády a zábava byla super :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?