Svatba v mlýně u vodníka Slámy. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky :-) (a případně i kluci) :-) na netu jsem našla pěkné místo na svatbu, http://mlyn.uslamy.cz/ , máte někdo nějaké zkušenosti ? měli jste tam svatbu nebo nějakou oslavu ? Děkuji za všechny názory :-)
Profilova fotka
Ahoj, pravidelně to tam navštěvuji a je to tam úžasné, proto jsme si to tam vybrali i jako místo svatební hostiny. Sice při příjezdu nevypadá vstupní areál nic moc, ale když se rozkoukáš, je tam krásný altánek, louka, koně, řeka a místnosti, kde se pořádají svatby jsou netradiční, ale o to zajímavější! MOc doporučuji :-)
Profilova fotka
@kpavla : děkuji za info :-) a už to tam máte nějak zamluvené ? platí se tam nějaký pronájem ? a jaké tam jsou ceny ? přiměřené ? :-)
Profilova fotka
Jo máme to zamluvené, byl to poslední termín v tomto roce. Pronájem je 5000 kč, ale pokud si tam od nich něco vezmete ( př. raut, pití atd...) tak se to z té částky odečítá a nakonec může být pronájem na nule, jestli mi rozumíš :-)
Profilova fotka
@kpavla jojo, jasně, chápu, děkuji :-) to nezní vůbec špatně :-)
Profilova fotka
Nikdo další žádnou zkušenost nemá ?
Profilova fotka
Včera jsme byli doladit detaily a jak začla házet paní co to má na starost na papír cifry, tak jsme nestačili koulet očima, původní slíbený nájem 5 tic se zvedl o 120 % a nic se z toho odečítat už nebude, vážně uvažujem o zrušení a přesunu na jiné místo, jsem vážně znechucena!!! tohle vědět dopředu, tak do toho nikdy nejdu! :-S
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dneska jsem taky na netu nasla toto mistecko ... moc se mi libi :) Chtela jsem se poptat jak to dopadlo s pronajmen, cenama a tak? Dekuji za veskere informace :)
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@katerinkak my jsme se tam byli o víkendu podívat, vnitřní prostory jsou krásné, z venku to ale moc pěkné není, vstup je takový všelijaký,s oprýskanou omítkou... nicméně platí se tam pronájem 6 000 ,- , 2 000 ,- za praní ubrusů, 1 500 ,- za svatbu v altánku, a od ledna je tam zákaz přinesení si vlastního alkoholu, nealka, atd., vlastní může být pouze dort a cukroví na stůl, ceny tam jsou lehce vyšší, takže asi tak...
Ahoj holky, mlýn u vodníka Slámy mi doporučila ségra - vdávala se tam teď v říjnu její kolegyně z práce. Svatbu měli venku, tuším, že v tom altánku - byla sice zima, ale je hřála láska :-) A byla moc spokojená - je možné,že se změnil jednatel? Protože ona jednala s nějakým pánem... No, my se nakonec rozhodli pro jiné místo kvůli kapacitě - počítáme s 80 hosty, zatímco tady je kapacita tak 60 lidí (ta kolegyně měla cca 60 lidí a na parketu se prý už docela tlačili :-S ).
Profilova fotka
obřad v altánku, ubytování v penzionu a tak se řeší s nějakým pánem - s ním jsme taky mluvili, ale co se týká hostiny, tak řeší jedna paní, takže je možné, že se to tam poměnilo, a nebo to ten pán nestíhal sám, a proto si vzal někoho na pomoc. je to tam moc krásné, ale pro nás zbytečně drahé, pokud bychom si tam nemohli přin=st nic vlastního , takže vybíráme něco jiného. Pro co jste se rozhodli vy, Moonie ?
No, o obřadu máme jasno - ten bude v kostele. Ale sehnat místo na hostinu - to byl mazec :-S Úplně ze všeho nejdřív jsme chtěli Kamenec v Jilešovicích, ale je to tam malé ;-( Pak jsme uvažovali o Bělé - tam je nádherný penzion, ale restaurace zase jen pro cca 30 lidí. Pak jsem našla Albertovec - ten by byl úplně super, jenže babička nemůže do schodů, no a tam to teda do schodů je (sál je v patře a toalety v přízemí :-( ). Pak ségra přišla na vodníka Slámu - tam by to bylo super, kdyby to nebylo malé. No a nakonec to bude přeci jen v Bělé - náhodou jsme na netu našli, že tam nedávno dodělali kulturní sál :-) Už tam bylo pár svateb - někteří mívají i OBŘAD na "labyrintu", pod širým nebem. Tak jsme nakonec hostinu předběžně zamluvili na ten nový sál v Bělé. No a co vy, holky (@haninka712 myslím, že chlapi tu fakt asi nejsou :-D)? Už jste rozhodnuté?
Profilova fotka
@moonie v Bělé ? kde to tam je ? nemají internetové stránky ? a jinak já tu asi už na 5 chlapů narazila :-)
Článek se načítá
Fakt jo? :-D No ten můj mezi těmi pěti určitě nebyl :-D Jinak tady je ta svatba na labyrintu v Bělé: http://www.obecbela.cz/web/?page=foto... Ale nedávno jsem na nějakém fóru tady našla jinou nevěstu, a ta to měla taky v Bělé kdesi v altánku. No a ty to tedy máš kde?
Profilova fotka
mno my ještě místo vybrané nemáme, a už z toho začínám být docela nervozní, nějak se neumíme rozhodnout, a když už se rozhodneme, tak je to místo zabrané, nebo je tam nějaký jiný zádrhel, tak jsem zvědavá, jak to nakonec dopadne :-)
Neboooj, něco najdete - já bych šla do toho Albertovce, ale jak jsem psala, je to tam do schodů, což by pro naši babi byl problém. Ty hledáš i místo pro obřad, že? Na Albertovci dělají i obřady, ale to už asi víš. Je škoda, že vám to nevyšlo u toho vodníka Slámy :-(Je tam náááádherné okolí, ale to jednání je nefér :-( No, můj bráchanec bude mít svatbu (obřad + hostina) na Loděnici za Opavou (Holasovice) a neměli tam žádné zatím problémy s jednáním. Mají už i zaplaceno. Pak jsou tu Kravaře, Šilheřovice (lovecký zámeček nebo zámek), Raduň, také se mi moooooc líbil penzion Setina v Pusté Polomi. A pak je tu Bělá, která zatím není moc profláknutá :-) Tam byste to měli také moc pěkné - postavila by se slavobrána ,... ty fotky mě moc neuchvátily, ale kdyby se to třeba trošku nazdobilo,.... je tam také krásné okolí na procházky a je tam moc pěkný penzion pro ubytování hostů (nebo pro svatební noc :-) )
Diskuse pokračuje po 7 letech
Profilova fotka
Duskusia pokračuje tu: http://www.beremese.cz/forum/misto-sv...
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?