Svatba v Mlýně u vodníka Slámy, Háj ve Slezsku

Máte některá zkušenosti se svatbou ve mlýně? Prostředí vypadá moc pěkně a i pan provozní byl moc příjemný, ale četla jsem tady v diskuzi úplně opačné názory, a nerada bych potom všechno měnila na poslední chvíli. Díky
Odpovědět
1
2
Ahoj, já můžu jen doporučit. Měli jsme tam svatbu před 14 dny a stále toho máme plnou hlavu. Je tam nádherně, proto se tam bude vždy rádi vracet. Jednání s majiteli bylo super, jsou to moc příjemní lidé, kteří vyšli vstříc našim požadavkům. Naši svatební hosté si všechno chválili, z jídla byli úplně paf. Obsadili jsme také oba penziony. Vysledná cena nás velmi mile překvapila, takže jsme nadmíru spokojeni.
Odpovědět
Tak to jsem nadšená, už se moc těším .-) vaše fotečky vypadají krásně
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@lat Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jestli jste su nakonec areál u vodníka Slámy vybrala? A jaký z něj máte pocit? Díky.
Odpovědět
vybrala ,a už se moc těším, proč se ptáte?
Odpovědět
@lat já taky:-) a moc se mi tam líibilo, tak mě zajímalo, jak jste na tom vy.
Odpovědět
taky tak, i jednání s majiteli je moc příjemné, tak doufám že to tak bude probíhat i dál, a pak ještě že bude hezké počasí :-) at nejsem po kotníky v blátě :-)
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem tam chtěla mít hostinu,ale mají až do konce října obsazeno...tak by mě zajímalo jak jste to udělali že budete mít svatbu na tom nejhezčím místě??? :-( jelikož mám svatbu 13.7. tak jsem si myslela jak moc to je dopředu to zařizování a ono ne....tak jsem docela zklamaná... ;-(
Odpovědět
no je pravda že my jsme tam byli už někdy v září, a to už byl celý červen zamluvený...
Odpovědět
Profilova fotka
Je to tam super, jako kameramanovi se mi tam líbilo. Natáčeli jsme v okolí, u koní, na louce, u vody a nakonec centru Opavy. Doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se taky nakonec rozhodli pro vodníka :) Budete mít obřad v altánku nebo jinde? :-)
Odpovědět
určitě v altánku :-) ještě sem uvažovala jen tak pod tím stromem obrovským, co tam je vedle, ale už tak se ted modlím at neprší, a budu ráda když se kdyžtak budu moct schovat. a vy?
Odpovědět
Profilova fotka
já tam byla někdy v létě kvůli termínu, chceme mít svatbu na podzim, takže termínu bylo ještě dosti, ale když jsem se s panem provozním bavila minulý týden, tak říakl, že i do toho našeho termínu je všechno plně obsazené :) chtěla jsem se zeptat, kolik Vám pan provozní řekl cenu pronájmu areálu? at vím, zda jsme všichni na stejné ceně nebo ne?
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
V květnu jsem se orientačně ptala na rok 2014 a byl volný jen termín na začátku května a na konci září, takže zájem je evidentně obrovský :-) A dále: Ceny služeb (při letošní cenové hladině) jsou 990,- Kč / osoba za balíček služeb (3 chodové servírované polední menu a odpolední raut), 1300,-Kč / osoba (4 chodové servírované polední menu a odpolední raut) a 1500,-Kč / osoba (4 chodové servírované polední menu a odpolední raut). Cena samotného rautu je od 690,-Kč / osoba. Za pronájem svatebního altánu účtujeme 2000,-Kč. Snad to ostatním alespoň trochu pomůže :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky se přidávám s chválou, zdá se mi to tam super, hlavně to okolí, majitel vypadal hodně vstřícně a celkem jsem měla štěstí, že se mi uvolnil termín na srpen 2014, tak jsem na to zvědavá. Jinak cenově je to podle mě trošku dražší, ale snad to bude stát za to. Jinak pronájem prostor vychází u toho nejlevnějšího balíčku na 3000Kč , ale pokud bude hostů více jako 40 tak se neplatí, u toho středního je pak pronájem 2000kc, ale zase nad 40 osob se neplatí. Svatební noc v penzionu v ceně :)
Odpovědět
Profilova fotka
ženil se mi tady bratránek a já se tam budu 12.10. 2013 vdávat, už se nemůžu dočkat. je pravda, že ceny mají docela dosti vysoké, hlavně za alkohol. ale musejí hold na něčem vydělat, když za nájem neplatíš a můžeš si přinést své pití (povinnost je odebrat deci tvrdého na osobu od nich)...hrozně se těším.kdyby jsi pořebovala jakou koliv radu, dej vědět. všechno už to mám zjištěné :)
Odpovědět
Profilova fotka
@verunka26 @zirafka1988 Určitě sem pak dejte fotky :-) Je to tam vážně překrásné!
Odpovědět
@zirafka1988 ahojky, našla jsem tady tvůj příspěvek a chtěla jsem se zeptat,jestli si byla spokojena se svatbou u vodníka?a jestli si tam měla i obřad? a také jak je to tam cenově vychází?Děkuji moc za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
@makitka ahoj, svatbu tam teprve budu mít 12.10.2013. ano, budu tam mít i obřad i hostinu. cenově je to různé, záleží na vás, mají tam tři balíčky, podle ceny na osobu. když mi napíšeš email, pošlu ti informace, které jsem od nich dostala.
Odpovědět
@zirafka1988 jééé já si to blbec špatně přečetla,tak držím palce a pak dej vědět jak ti to dopadlo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vdávala jsem se 31.8.2013 U Vodníka Slámy a bylo to uuuuzasneee!! Kez by kazda dobota byla svatebni. Misto, jidlo, personal..LUXUS! doporucuji vsem!
Odpovědět
@lat taky jsme tam byli kouknout, máte prosím někde vaše fotky? co jídlo bylo dostatek? a cena? jaký jste měli balíček.... když tak prosím do IP. děkuji moc.
Odpovědět
@zirafka1988 ahoj tak jak spokojená? myslíš, že by ses mi mohla rozepsat do IP, a poslat odkaz na fotky? stále váháme a nevíme.....děkuji
Odpovědět
holky opravdu, na Slámu jen a jen chválu. Ceny jsou jak psala výše tušem ad.elle, ale my měli nejlevnější balíček a jídla bylo na rautu tolik že se opravdu nedalo všechno ochutnat ani sníst, jednání super, férové, snaží se ve všem vyjít maximálně vstříct, nic nebyl problém, plus zároveň novomanželské apartmá zdarma taky není špatný bonus :-) za nás určitě svatba příště taky jen u slámy :-) ale jak vidím, měli jsme ještě štěstí že sme si termín mohli vybrat ještě na podzim víceméně jaký jsme chtěli..jinak pokud jde o ceny, myslím že je super že s ičlověk může donést vlastní víno, tvrdý alkohol ( jistě, je tam ten povinný odběr, ale to je všude), a že nealko neúčtují po 2dl, ale mají už v ceně vodu s citronem a kávu, a ostatní nealko za normální ceny z 2l lahví...co jsem tak slyšela dali někde za nealko i 10000, což se nám s 60 lidmi nestalo ani náhodou
Odpovědět
Profilova fotka
přidávám svoji chválu, vodníka jsme si vybrali minulý rok, kdy měli za sebou teprve tři svatby, během toho roku a půl jich tam bylo něco přes 60, takže mi bylo jasné, že to je dobrá volba. jelikož je kuchař můj kamarád, věřila jsme i v jídlo a něco tak dobrého jsem ještě nejedla...kdybych mohla mít další svatbu, neměnila bych. a každému toto místo doporučuji. Páni Popci, jak mladý tak i jeho tatínek nám vycházeli se všim vstříc. jelikož má tchýně květinářství, tak se mohla ukázat i s výzdobou a dostalo se ji uznání jak od oddávajícího, tak i majitelů. tak byla celý večer spokojená :) hrozně ráda bych našla nějakou špatnost, ale nejde to.
Odpovědět
@zirafka1988 a dáš kontakt na "tchýni", dobrá, šikovná floristka se hodí :-) nebude náhodou na svatebním veletrhu v Kravařích příští víkend?. děkuji. jana
Odpovědět
Ahojte holky, děkuji za tipy, ohledně vodníka slámy. Také koketuji se svatbou zde, ale termíny jsou tedy nabité jako hrom. Chtěla jsem se zeptat, kolik tedy stojí cca 1 dcl odběru povinného alkoholu, když je zde alkohol moc drahý. A jak je to tady cenově s nealkem. Nebo nebyla by cca celková kalkulace cca pro 60 lidí s balíčkem za 990 Kč. Děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
@jananavratova je to Jarmila Baranová, Kravaře. a ano, bude na veletrhu, hlavně bude kompletně celou výzdobu kravařeského zámku :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nika1066 ono to není tak že ti naúčtujou deci za nějakou cenu ale tak, že pokud máš 60 lidí, tak je to tedy 6 litrů, které musíš od nich odebrat. tudiž si vybereš šest nějakých flašek z jejich nabídky. takže záleží na tobě, zda si vybereš šest nejlenvějších flašek, nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@nika1066 a jinak s nealkem to je tak, že všechno máš od nich. ale není to taková hrůza. u nás se stejně pilo hodně vody, kterou máš v karafách zdarma, pak džuš a nějaký ty sladké kofoly, toniky a tak...jinak pokud budeš chtít, napiš mi mail. pošlu ti naší cenovou kalkulaci a taky ti pošlu materiály, kde je ten jejich alkohol a jídla a tak.
Odpovědět
@zirafka1988 tak to doufám, že se sni potkám :-).
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?