Svatba v Marianských Lázních. Poraďte

ahoj holky, marne se snazim najit na tomto portale nekoho kdo mel nebo bude mit svatbu v Mariankach.....protoze vse musim zarizovat z velky dalky, tak bych uvitala nejaky rady ohledne mista obradu, hudby a kytek, misto na hostinu uz mame vybrany :-) tak doufam ze se tu nekdo z Lazni najde????
Odpovědět
no tak, to se tu fakt nikdo nechce vdavat v tom nadhernym meste??? :-(
Odpovědět
neverim tomu ze jsem jedina....! :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít svatbu 19.7.v Kynžvartu,ale veškeré zařizováná,,všeho"mě čeká v Mariánkách.Docela bych potřebovala poradit s fotografem....
Odpovědět
Mariánky známe velmi dobře, ale pouze co se hospod týká. Pokud by ste to chtěli změnit, vřele doporučujeme Mes Amis - je to u pošty.
Odpovědět
My budeme mít svatbu v Parkhotelu Golf v Mariánkách 21.6., ale svatbu plánujeme z Prahy ;-( - kytky, fotograf, vizážistka,atd. Jedinou hudbu - kvartet na obřad máme z Mariánek a kapelu na večer - Františkovy Lázně, takže jedině s tím můžu pomoct.
Odpovědět
Ahoj Micki. My budeme mit obrad v Chebu a hostinu v Mostove. Ted shanime hudbu na obrad. Co je ten kvartet zac. Mohla bys mi dat reference a kontakt? Jakou mate kapelu? Koalu? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
shake:Nás bude na hostinu přas padesát a tam se nám líilo,že budeme všichni pěkně v kupě. micki:Mám-někde-kontakt na výbornou a řekla bych celkem levnou vizážistku.Pro kytku půjdu určitě k Babkový,když bys měla zájem,napíšu ti víc.A kadeřnice-moje úžasná a šikovná kadeřnice má na mojí svatbu plno-jako ovšem skoro pořád :-( ,ale dyž bdeš chtít,pošlu Ti kontakt.Je vážně výbornámladá,nebojí se a hlavně bych řekla,že má perfektní odhad.No-a fotografa řeším taky.Vím koho určitě ne,takže mi vlastně velkej výběr nezbývá
Odpovědět
ahojky, jsem rada ze tedy opravdu nejsem jedina kdo se vdava v Mariankach... ja jsem nasla fotografa v Plzni, jsou to manzele Potuckovi a maji nadhernou galerii fotek na netu, jsou hrozne sympaticti a jsou i dost levni tak doufam ze s nimi vse klapne my chceme obrad nekde primo v Mariankach? nemate nekdo nejaky napad? bude to civilni svatba, takze bez kostelu.... Adel, kde mas tu kvetinarku? a jake planujete svatebni kytice a kvetinovou vyzdobu?
Odpovědět
Profilova fotka
Milacekadelka: S fotografy je to v ML velká bída! Svatby v zásadě fotí čtyři fotografové: David Kurc - není špatný, některé fotky má výborné. Jako doprovodný fotograf fotil svatbu modelky Verešové. Hlavně bych mu vytkla ne úplně přirozené barvy fotografií. Pužej - není profi fotograf. Většinou fotí tak 40 - 50 fotek. Aranžované jsou dobré, ale momentky se mu ne vždy zadaří. Z Fotokrál fotí dva fotografové: - Zdeněk Král (dobrý fotograf, je to ale starosta, takže nemá mnoho času) - Bedřich Tichý (fotí na analog a je to takový neotesanec -zaznamelala jsem na něj i pár stížností, hlavně na jeho chování. Svatbu bych si fotit nenechala.)
Odpovědět
Nebyl jste nekdo nekomu na svatbe u pavilonu Ferdinandovo pramene v Mariankach?
Odpovědět
Profilova fotka
David kurc většinou fotí akce sport servisu.nejsem z něj moc odvázaná...Zatím to vypadá,že půjdu škemrat o čas k panu starostovi :-) jeho fotky se mi vážně líbí.Ale je škoda,že není větší výběr :-| vladi.p"Na svatbě ne,ale dovedu si to představit.Musí to být krása!Jen se modlit ať neprší.Kolem jsou pískové cestičky,takže pro nevěstu asi nic příjemného.Ale okolí je nádherný.
Odpovědět
Adel, ja skemrala u starosty o jinej termin obradu nez meli oficialne, a je moc hodnej :-) tak at ti to vyjde... chodis tam nekdy? je tam v lete hodne hodne lidi tak jako na hlavni kolonade? nebo je to tam klidnejsi? je to fakt nadherny misto a na matrice rikali ze tam delali par obradu...akorat je problem s zidlickama a hudbou....hlavne ale nechci aby tam bylo miliony cumilu :-| je jasny ze je to verejny misto a lidem co budou koukat se nevyhnu, ale jestli je to aspon mnohem klidnejsi nez v centru?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
vladi.p"klidnější to tam určitě je.Neptala ses starosty jak to řešili s židlema?Když byla v ML Noc boje(Thai box),půjčovali si židle z Casina-bylo to hodně levnější než z hotelovky.Jen nevím,jak to převézt,ale to byste se tam snad domluvili.Ty židle jsou pěkný.dělají se v casinu hodně plesy a tak.Myslím,že ne Noci boje měli takový starorůžový polstrování-ale byla tma :-N .Ale myslím,že jo.Jinak koncem března jdu zase na zkoušku šatů,tak se můžu zeptat paní v salonu.Je moc ochotná a milá. ps:Hlavně jsem si vybrala ve zlatnictví prstýnky od Retofy a ona mi je v salonu nabídla o 5000,-levněji.To je honě velkej rozdíl...Jsem šťastná,že jsem narazila zrovna na ní.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! Určitě Vám doporučuji, abyste si nechali od fotografů ukázat jejich práce!!! A hlavně, pokud vás bude fotit někdo z Fotokrál, tak se ujistěte, že to je ten člověk koho chcete! (Mohu-li vás varovat před Tichým, tak to dělám. Je fakt příšerný). milacekadelka: Z Kurce jsem taky nebyla odvázaná, ale viděla jsem od něj asi 70 svatebních fotek a některé se mi hodně líbily... Zdeněk Král je určitě dobrá volba, ale od něj jsem bohužel viděla jen 5 fotek a to je na nějaké posouzení málo. Vladi.p: Ferdinandku jsem Ti nenabízela, protože to taky beru jako místo, kde se pohybuje dost lidí. Obzvláště za hezkého počasí si tam spousta lidí na trávníku dělá piknik. Je to tam moc hezké a upravené, ale bude tam problém s parkováním. Jukni se sem: http://www.marianskelazne.cz/cs/lazne... Polstrované židle na sezení bych asi nebrala. Počítej s variantou přeháňky (židle navlhnou a nedají se utřít, navíc by se mohly zničit). Ale nic lepšího mne nenapadá. Lavičky co jsou v parku? A co stůl? Opatří ho matrika nebo si ho musíte sehnat sami? (u nás na stole bývá ubrus, kytička, podnos pod prstýnky a skleničky na přípitek. Je to také místo, kde se novomanželé a svědci podepisují). Hudba se dá vyřešit kazeťákem na baterky. To není problém. Anebo lepší varianta je živá muzika.
Odpovědět
Profilova fotka
jenže ono je docela problém si židle vybírat.mariánky nejsou zase tak velký,takže možnosti jssou omezený.Mě nic jiného nenapadá.Já bych se Ferdinandky nebála,s lidma je to určitě lepší než přímo na kolonádě.S tím parkováním máš pravdu,ale možná by stálo za to,zeptat se oddávajícího jak to udělaly ty svatby předtím.Ať přemýšlím jak přemýšlím,ani místa mě nenapadají.Mělo by být pod střechou,kvůli případnému dešti.Vůbec netuším,kde se teď oddává.
Odpovědět
holky, s zidlema jsem spis uvazovala o zapujceni nejakych kovovych bilych zahradnich zidli s ozdobnym operatkem..vim ze jsou tam nejake bile lavicky sem tam v tom parku, ale pry jsou vetsinou zabetonovany....musime se tam jit podivat osobne a rozhodnout se....myslim ze je treba zidli jen nekolik, hlavne pro babicky a maminky a tak, ostatni muzou stat...na radnici by taky sedelo jen par lidi, tak to neresim....zaridit se to snad nejak zaridi, hlavne se to musi zaridit nejdriv na meste... na matrice mi rekli ze musim mit povoleni od lazni aby tam mohl byt obrad, tak jsem s pani reditelkou mluvila a ta ze to neni problem, jen se plati poplatek 500 a kdyz jsem se ptala ohledne tech zidli tak rekla ze to zase musim vyresit s mestem.... jinak stolecek si prinesou z matriky, ale to je asi tak vse co od nich muzeme cekat...zrejme si budem muset sehnat sami i ubrus kdyz to budem chtit hezky...kytky samozrejme a podnos na prstynky budeme mit asi stejne vlastni polstarek jinak parkovani my resit vubec nemusime, svatebcani dojdou pesky z hotelu a hlavni svatebcani se povezou jen asi trema nebo ctyrma autama, to se snad nekde zaparkuje? Adel, doufam ze prset nebude ;-) nekoukala si na toho myho fotografa?
Odpovědět
Profilova fotka
Kokala,je úžasnej.Ještě chci ukázat fotky pavlovi,až budeme mít jeden večer trošku klidnější...melej teď marodí se zubam,takže dost zvracel a teď byl na očkování,takže teploty a nemohl chodit.Takže se u něj večer střídáme..
Odpovědět
chudak mrnous... zalezi hodne na vkusu, me se ten jejich styl foceni hrozne libi...doufam ze nezklamou
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se třeba hodně líbí i fotky od St.petele.Jen tam už asi bude úplně pozdě přijít s naším termínem.
Odpovědět
zkus to Adel, taky se mi libily a mela jsem ji jako variantu kdyz nevyjdou ty z te Plzne
Odpovědět
micki, kde budete mit obrad vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Holky,nevite,kde se daji sehnat ty ovalny bílý lampiony?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
sem vyhrabala tohle stare tema kdby se tu nasel nahodou nekdo nevy kdo se vdava v Mariankach nebo okoli...? a vsimla sem si ze micky uz to ma za sebou :-) napis jake to bylo jestli sem jeste obcas kouknes....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?