Svatba v Lounech a okolí, máte tip na místo?

Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych se zeptat, zdali máte nějaký tip na pěkné místo pro svatbu v Lounech a nejbližším okolí? Děkuji :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem také z Loun a nechtěla jsem se vdávat v obřadní síni na radnici, která je podle mě odporná a šílená (i když je v krásné budově). Takže byla na výběr Křížova vila v Žatci, Zámek v Jimlíně, nedostavěný chrám v Panenském Týnci, případně Budyně a Libochovice. V Jimlíně se nedá domluvit moc dopředu, budou mít vypsané termíny na rok 2013 až po Novém roce, v Týnci se bojím nehezkého počasí, Budyně a Libochovice jsou továrny na svatby. Do Žatce jsme se nakonec ani nedostali, protože jsme našli nádhernou kapli ve Slaném. Dělají tam civilní obřady a budeme to mít tam. Jinak se dá uzavřít sňatek a následně i slavit ve Slavětíně v agropenzionu Hájenka. Obřady probíhají v parčíku a vypadá to pěkně. My tam budeme mít sice jen oslavu, ale jsme za to rádi. Paní je profík, pořádá tam plno svateb. Takže kdybys chtěla...... je toho dost
Odpovědět
Profilova fotka
Nás právě napadl ten Panenský Týnec a celkem jsme se na něm i s přítelem shodli, protože určitě také nechceme využít služeb radnice v Lounech :-) budeme mít cca 80-90hostů, takže si myslím, že i ten nedostavěný chrám bude vhodný i prostorem pro obřad - jediný risk je samozřejmě to počasí, ale slyšela jsem, že i na to jsou tam připraveni :-) moc děkuji za info, nebyla jsem si právě jistá, jestli jsem třeba ještě nějaká jiná místa neopomněla :-) ale napadlo nás obě úplně to samé :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak se hlavně podívej na tu alternativu - obřadní síň v Týnci, podle mého není moc velká. Jinak Ti samozřejmě přeji krásné počasí. A podívej se i na ten zámek v Jimlíně. Je nádherný, akorát ty termíny budou mít fakt až tak po Novém roce..... Oddávají tam v kapli, nebo na zahradě.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Panenský Týnec je pěkný - ale problém je počasí (i když jsem tam fotila i když sněžilo a jindy pršelo :-) ), ve Slaném je kaple krásná, na náměstí vedle knihovny, Libochovice také nádherné - sice opravdu je to tam svatba za svatbou - ale zase park je táááák veliký, že se dá fotit dlouho a naprosto nerušeně, i když se tam sejdete s jinou svatbou.Pár typů na svatbu je na mých stránkách, třeba se hodí :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?