Svatba v Liškově mlýně, Milešov. Máte zkušenost?

Zdravím všechny nevěsty, máte některá zkušenost s tímto mlýnem? Je to tam nádherné a velmi vážně o tom přemýšlíme, ale ráda bych slyšela nějaké zkušenosti s tím to mlýnem a pod. Moc děkuji za rady a porady.
Odpovědět
1
2
Opravdu nikdo žádné zkušenosti s Liškovým mlýnem? :-( Komunikace, ochota, personál...takhle přes telefon to vypadá fajn, ještě se tam zajedeme brzy podívat...ale přece jenom zprávy z nějaké akce jsou cennější.-)
Odpovědět
Profilova fotka
@parajan my jsme o svatbě tam taky přemýšleli, našla jsem to právě tady na beremku z dobrých referencí, takže by to mělo být dobrý ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, můžu vřele doporučit. Prostředí je nádherné a jídlo bylo vynikající a všichni moc ochotní. Myslím, že mají v listopadu svatební den, tak se tak zajeď podívat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Jen a jen vrele doporucuji. Pokud tam planujete mit svatbu, urcite neprohloupite!! 8-)
Odpovědět
Ahoj vsem, my meli svatbu v liskove mlyne letos v kvetnu a pokud bych se mela vdavat znovu, tak jedine tam! Stravili jsme tam cely svatebni den. Obsluha i jidlo perfektni!
Odpovědět
Ahoj, My jsme meli svatbu na Liskove Mlyne pred dvema tydny a nemuzeme je vynachvalit. Uzasny prostredi, pristup a jidlo i piti si take vsichni moc chvalili.
Odpovědět
Profilova fotka
jak jsem jiz psal vyse, Liskuv mlyn - skvela volba!!!!! Vidite, ze jsem nekecal. :o)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my to tam budeme mít příští rok v květnu a zatím byla domluva s panem Liškou v pohodě. Taky mě to místo okouzlilo a dostala jsem jenom samé pozitivní reference. Tak já omrknu Vaše alba, abych se mohla těšit ještě víc;)
Odpovědět
Profilova fotka
@katyynka Ahojky, dáš nějaké fotečky do alba?
Odpovědět
Svatbu v Liškově mlýně mohu jen doporučit, vše proběhlo bez komplikací, přístup byl profesionální, jen malou výtku bych dala k místním vínům - škoda, že nenabízí i ,,lepší" vína, ale asi vše záleží na dohodě. :-) Líbilo se mi, že i když nás poprosili do 3h opustit sál z důvodu konání další akce druhý den, tak nám uvolnili místní sklípek a mohlo se pokračovat do ranních hodin. A kapelu výše uvedenou mohu také jedině doporučit! ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jj, není nad Liškův mlýn :-)
Odpovědět
Taktéž můžu Liškův Mlýn jen doporučit. Pro ně nic není problém. Všechno na jednom místě včetně obřadu, skvělé jídlo, skvělá obsluha, skvělý personál, nádherné ubytování, úžasné prostředí, no prostě kdybych se měla vdávat znovu tak jedině tam :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :) přidávám se k ostatním. svatba byla v červenci a mohu jen doporučit :) Pařili jsme ve sklípku do 6 ráno a paráda :) přístup, ochota a prostě vše dokonalé :) neměnila bych naše rozhodnutí pro svatbu tam. Akorá obřad jsme měli na Červeném Hrádku u Sedlčan a kdo chce něco romantického,piánko mohu také jen doporučit :)
Odpovědět
Také můžu doporučit. Svatba před 2 lety a vše na jedničku. Občas tam rádi zajedeme. Letos i loni byli mezi 10 nejlépe hodnocenými penziony v ČR.
Odpovědět
Profilova fotka
Super, to jste mně udělaly radost se svými komentáři! Svatbu tam plánujeme na červenec ;-) a zatím co se týče domluvy tak vše za 1!
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu jen a jen doporucit. Však se tam taky uvidíme. .:o))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na kolik peněz to zde zhruba vyjde? Cena menu, rautu, nápojů, ubytování? Děkuju za pomoc
Odpovědět
Profilova fotka
@wena86 Můžu se jen zeptat, jak to bylo s odjezdem druhý den? Do kolika jste museli vyklidit pokoje, popřípadě kdy jste je měli připravené? Už máme v Liškově mlýně vše zařízené, ale tady to mě zajímá spíš od někoho kdo už tam svatbu měl. Jaká byla domluva atd. Děkuju moc!
Odpovědět
Profilova fotka
@zrezna Tak to by mě taky zajímalo, máme tam svatbu v červnu :) Na netu píšou při klasických pobytech do 10 hodin, nevím, jestli to jde u svatby prodloužit, aniž by se musela platit za další den...
Odpovědět
Profilova fotka
@zrezna Ahoj, nu domluva byla super, fakt se nebojte na cokoliv zeptat, byli tam fakt moc ochotný. Ráno jsme odjížděli mezi desátou a jedenáctou- měli jsme svatbu v pátek a v sobotu tam po nás byla další svatba, takže to bylo i nutné, aby jsme tam nepřekáželi :) A před svatbou se hosté začali sjíždět kolem desáté. ´Vzhledem k tomu, že jsme měli obřad až v jednu na Červeném Hrádku, a všichni jeli z dálky, jsme tam měli domluvené i malé pohoštění (snídani) před:) opravdu je tam fakt super domluva:) Třeba s hudbou- měli jsme DJ venku, hudba smí být jen do půlnoci, maličko jsme protáhli a pak ještě seděli uvnitř na baru. Nakonec nám nanosili zásoby do sklípku, kde jsme sami popíjeli až do rána:)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak co se týče peněz vše mají napsáno na internetových stránkách, nejsou nejlevnější ale ani nejdražší. My 35 lidí, ubytování, ranní svačina-klobásky, vajíčka, sendviče, káva,párečky- oběd, raut-12druhů,ovoce,zelenina, gril.maso a zelenina, snídaně druhý den ráno, 12l.tvrdého alkoholu, 10l.vína, 80 piv, káva a nealko cca 52000Kč. Což nám přišlo naprosto super:)
Odpovědět
Profilova fotka
@wena86 Tak my jsme v sobotu, takže v neděli určitě další svatba nebude, tak se aspoň nebudu stresovat, že se tam budem někomu motat :) Jinak perfektní domlouva to tedy je, já furt bobmarduju pana Lišku přes e-mail dotazy a trpělivě odpovídá, nic není problém...
Odpovědět
Profilova fotka
@wena86 @alenka_p Jo jo já taky pana Lišku furt bombarduju,chudák :-) Ale ano je to bezva komunikace. A @wena86 moc děkuju za info, pomohlo mi :-) My máme taky sobotu, tak doufám, že by ta neděle mohla být trošku volnější . . . Uvidíme :-) Už se moc těším!
Odpovědět
Profilova fotka
@zrezna koukám, že máte svatbu až po nás, tak pak můžu poreferovat :)
Odpovědět
Profilova fotka
@alenka_p Jo jo, ale myslím, že bude vše v pohodě, hlavně to počasí, aby vyšlo . . . :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat, máte někdo novější zkušenost se svatbou v Liškově mlýně? Konkrétně mi jde o to, jak je to tam s místem pro tanec. Pokud je hostina v restauraci (cca pro 50 lidí) je tam poté ještě kde tančit a nebo se musí po obědě svatební tabule rušit, aby se udělalo místo? Byla jsem zde jako host na svatbě jednou, před rokem, kdy náhodou bylo nádherné počasí, takže oběd se konal uvnitř restaurace, ale následně se tančilo venku na parketě, před kterým byly umístěny stoly a židle. Nyní tam místo toho parketu postavili nový atriový prostro, tzv. kolibu, tak to už taky nelze a pokud ta by se využila pro tanec, tak mi zase přijde zvláštní, že by se sedělo v jiné místnosti (v restauraci) a tančilo taky v jiné. Budu ráda za jakýkoli váš příspěvek :-)
Odpovědět
@endy85 I kvůli tomu všemu to nakonec tu "komédii" :-) nemáme v Liškově mlýně ale ve Smoletelech :-)
Odpovědět
@endy85 právě ten nový prostor se postavil, aby se tam tančilo :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?