Svatba v Liberci. Máte zkušenosti s přípravami?

ahoj nevěsty, hledám další "duše", které budou mít svatbu v Liberci. Přeci jenom bych se chtěla podělit o zkušenosti, tipy a rady. Mám zatím smůlu, že žádná moje kamaradka se ještě v Liberci nevdávala, a protože momentalně žiji již třetím rokem v Praze tak trochu ztrácím přehled o libereckých službách. Kde dělají nápadité květiny, dortíky, kde se dají půjčit hezké šaty (ráda bych osobní zkušenosti), kadeřnice a kosmetika, a tak vůbec věci kolem svatby. My budeme mít svadbu na Radnici 14.10. ve 12h. Hostina bude na Šámalově chatě na Nové Louce v Jizerkách.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkus si zadat do vyhledávače na diskusi "Liberec" nebo "Liberci" a vyjedou ti odkazy na další diskuze, kde se již řešili služby spojené se svatbou. Jinak ti přeju příjemné a nestresující přípravy a samozřejmě krásnou svatbu. :-)
Odpovědět
Ahoj rosnicko, ja bych ti doporucila salon Pronuptia. Jedine se na me netvarili jako na blazna, ze jdu tak brzo (uz mam u nich saticky a termin 7.7.2007), se vsim jsou ochotne a nic pro ne neni problem. Vyhovujici pansky oblek privezli z Jicina a tak podobne).Jinak nic moc dalsiho jeste nemam. :-D
Odpovědět
lendy1, dík, to jsem už udělala, ale o samotné svatbě v Liberci se v nich moc nepíše. viznerko: Jo, mám ho v hledáčku, akorát, že je nejdražší:-( Pak chci zkusit ještě Barunku a jinak zalovím v Praze.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj zkus jeste pujcovnu satu Angeliku na Moskevsky, je tam takova sikovna pani, ktera ti i rekne, kdyz ti neco neslusi. Jsou o krapet levnejsi nez Pronuptie a na rozdil od Pronuptie maji saty i na zkousku pekne upravene. V Pronuptii byli ruzne znicene, a potrhane, ikdyz tvrdili, ze se to vse dava pred svatbou dohromady, ze to takhle vypada jen na zkouseni, na me to dojem neudelalo.
Odpovědět
Jěžiš, já to spletla, myslela jsem tu prodejnu v Moskevské, takže Angelika, ne Barunka (ženská jako ženská, ne;-) Před rokem jsem byla v Pronuptii zkoušet plesové šaty a nějak došlo i na svatební, měli vše v pořádku, ale ceny více než pražské...no, stejně to dopadne tak, že si vyberu ty nejdražší..znám se:-( Když problém je v tom, že jednoduché korzetové, nelesklé šaty bez volánků a cinkrlat, stojí vždy nejvíce, ale co nadělám...
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, šaty mám zamluvené u Angeliky, přístup je super
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já už mám taky od ledna zamluvené šaty v Angelice...prošla jsem si téměř všechny půjčovny v Liberci a Angelika je prostě nejlepší...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Musím odporovat, já byla vloni z Pronuptie hodně zklamaná, hlavně teda z přístupu, nakonec jsme tam ani manželovu košili kvůli tomu jak se chovali nekoupili, natož si půjčit šaty! :-S Jen z principu. Ale možná, že už je to letos lepší! ;-) Na Angeliku všude slyším jen a jen chválu! ;-)
Odpovědět
ahoj, coxo ja to mam zas uplne obracene, byla jsem v Angelice 3x a pokazde se ke me chovali priserne, v Pronuptii mi splnili zatim vse co jsem si prala a jsou moc ochotne, tak nechapu, asi se jim v Angelice nelibim a v Pronuptii jo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj rosničko, budu se vdávat za dva týdny, šaty mám objednané od konce ledna v salonu Bella (Hanychovská ul.), dokonce jsme šoupali v dubnu s termínem svatby a v salonu byly paní velmi ochotné. I při zkoušení dokázaly poradit, co Ti sluší. Cenově to také není zrovna nejlevnější, ale všechny přece věříme, že se vdáváme jenom jednou ;-) a tak bysme si pro ten den měly vybrat to, co se nám líbí a nad tou cenou přimhouřit oko ;-) . Přeji šťastný výběr a pokud možno co nejméně vyčerpávající přípravy. My si je tedy opravdu užíváme . . .
Odpovědět
jé, Kačerko, to jsem moc zvědavá na Tvoje fotky a vůbec na zkušenosti z Radnice. Plánuji návštěvu Angeliky tak na druhou půlku srpna, tak pak se pochlubím, zda si vyberu. Pevně v to doufám, protože se mi nechce vozit si šaty z Prahy. Kde sis necháváš dělat kytku a dorty a kde máte hostinu, jestli to není tajemství. Dík
Odpovědět
Profilova fotka
Abych to uvedla na pravou míru, obřad nebudeme mít na liberecké radnici ale na hradě Valdštejn :-) , poté se přesuneme na hostinu do restaurace Chlum nedaleko Vyskře. Je to uprostřed CHKO, takže nádherná zeleň je zaručena, hrozně se těším na ty fotky ;-) . Kytičku jsme nechali dělat v Turnově v ulici Ant. Dvořáka a dortík budeme mít z cukrárny u Janatů (fotky dortíku na www.cukrarnaujanatu.cz). Nechala jsem si udelat kýťu z tulipánů (ty naprosto miluju x-) ) a na dortíku budeme mít také živé kytičky, tak jsem na to zvědavá. . . .
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Kacerko tak si změň Liberec za Semily! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlasim se timto take mezi liberecke (jablonecke) a vsechny zdravim. Satky mam taktez rezervovany v Angelice. ;-) Prosim, mel by nekdo tip na dobre kvetinarstvi v LBC, JBC? Patram uz delsi dobu a stale nic... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Coxo: Proč bych měla něco měnit, chtěla jsem přidat jen svou zkušenost ohledně půjčení šatů v Liberci.
Odpovědět
Profilova fotka
kytku si nechám udělat v květinářství na Šalďáku (ulice k průmyslovce - hned na začátku), kamarádka zas chválila květinářství dole v Moskevské
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jsem z Liberce a 9.9. se budu jiz podruhe vdavat, takze zkusenosti mam vic nez dost :-). Doporucuji na saty Angeliku a kvetiny .... nesmejte se, ale je to tak ... Likrem, tj.pohrebni sluzba. Uz se tam take nechaly vazat tri me kamaradky. Svatebni vypadala skvele, vse ostatni take a hlavne za babku!!
Odpovědět
Profilova fotka
Coxo( Lucko ) : jake to bylo na Hrubem Rohozci? Divala jsem se na vase fotky :-) moc vam to sluzelo!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Diky vsem za bleskovou odpoved - moc jste mi pomohly. Pepullka: Tak Likermana zkusim, to by me fakt nenapadlo :-) Jinak 9.9. se urcite na radnici potkame :-D Jadlo: Take dekuji za tip. Jak dopadly ty satky na prevleceni? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bohuzel nepotkame ;-) svatba by mela byt v Kosmonosych, ale tam jsou matrikarka takove kravky, ze se nam to podari snad zmenit na jine misto ...
Odpovědět
Profilova fotka
Pepullka: Skoda! U nas jsme misto nejak neresili - proste klasika, automaticky radnice. Jeste jsem se chtela zeptat, kde presne sidli ta pohr.sluzba Likrem? Nejsem primo liberecka, tak nemam ani tuseni... Diky, diky.
Odpovědět
Profilova fotka
Vis kde je krematorium? Je to kousek od socialky ( to sedi! :-) ) u hrbitova je kvetinarstvi, ale tam nechod, obejdi to v pravo kolem, kde se vazou pohrebni vyzdoby a ptej se na pani Masákovou. Udelaji vam i mirty, vyzdobu na auto, co budes chtit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kačerko protože svatbu nemáš v okresu Liberec, ale Semily a alespoň nás tu bude zase o jednu víc! ;-) Já taky nejsem ze Semil, ale z Jablonce! :-) Pepullko děkuju za pochvalu! x-) Na Hrubém Rohozci to bylo nááááádherné, nedám na ně dopustit, úžasný obřad, žádné rychlokvašky za 10 minut hotovo! A ještě má každá svatba 2 hodiny zámek jen pro sebe! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pepullka: No ty jsi bajecna!!! Diky moc za cenne info. Tak snad zase dalsi vec zarizena... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jedine co tam nemaji, tak je nejaky katalog. Takze si najdi nejaky obrazek a pani ti to uvaze presne podle toho, maximalne s nejakou odchylkou sezonich kvetin :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pepullka: Katalog me netrapi. Nedrzim se zadnych pevnych predstav. Staci mi, kdyz hlavne dodrzi barevne sladeni kytky. Vsude jsem zatim nechala volnou ruku dotycnym (dorty, kolacky, kadernice) a ve vsem zatim spokojenost (tuk tuk tuk) :-)
Odpovědět
Pepullka: No, to je teda fór..Likrem, pohřební služna, no, zapíšu si to za uši a az nastane vyhledávání a objednávání někdy koncem září, tak se tam půjdu zeptat.... Holky, nechala Vás paní v Angelice vyfotit se v šatech? Mám svedkyni teď v Americe, tak konzultujeme na dálku...
Odpovědět
Profilova fotka
Nechala, dokonce ti da peknou fotku A4 svat.satu :-) P.S. ne teda tvou, ale s modelkou ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jasne, Likrem :-) tam jsou na vazani kvetin preci odbornici ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, to jsem ráda, že se tady objevil Liberec:) Taky se přidám. Mám to už za 14 dní a chytá mě panika, ale to nic...:) Taky jsem byla moc spokojena v salonu Bella!!sice mám šaty za 7200,- ale jinak tam bylo vše super(focení, ochotná obsluha, výběr, čistota...) Včera jsme zamluvili dort v cukrárně u nemocnice a kytky budeme mít z květinářství v Kauflandu. Hostinu budeme mít na Rybářské Baště a veselí pak na Harcovské myslivně. Jediné co nemám jsou boty...Bud si je půjčím nebo vezmu co mám doma ještě z promoce se zavazováním kolem lýtka.. Koláčky jsme už rozvezli minulý týden a měli jsme je z Jizerských pekáren, kus byl za 1,20,- a byli vynikající!! Ted už jen udělat cedulky na stůl a zasedací pořádek....
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?