Svatba v lesní vinárně Na Resslu v Mostě

Ahoj, mám prosbu. V létě máme svatbu v lesní vinárně Na Resslu, nemáte někdo zkušenosti? Především s hostinou..dnes jsem se nepřímo dozvěděla, že velmi rádi připisujou dost čárek, není to asi nic neobvyklého, ale i tak bych si ráda poslechla spokojenost/nespokojenost s touto restaurací. Díky :-)
Odpovědět
1
2
Ahojky, tak to fakt nevím. Ale každopádně je to tam moc fajn :-)
Odpovědět
JJ, to jo, úplně jsem se tam do toho prostředí zamilovala a hlavně je to uprostře lesa, nerušený městem. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsme o tom místu původně přemýšleli, ale nakonec jsme se rozhodli pro Asas. Velmi se starají a snaží, tak snad vše proběhne v pořádku. Jen mě mrzí, že je tam blízko hlučná silnice a žádná příroda, ale přímo u Asasu to nějak slyšet není. Z tohohle důvodu je Ressl určitě lepší. Jestli připisují čárky nebo ne se dá těžko ohlídat a bohužel se to asi děje skoro všude. I když doufám, že u nás se to nestane :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, loni jsem byla parkrat na Resslu a moc me to misto nadchlo ja bych do toho šla . během svatby se dá těžko uhlídat jestli nikdo přípíše o nákou tu čárku navíc kord jestli Vás bude hodně. Taky by se tam dali udelat pekne fotky jen vas dvou třeba v lese nebo dole u rybníčku.
Odpovědět
Ahoj, z prostredi jsem nadsena a je mi jasny, ze pripisovani se neubranis nikde, jen se mi prave doneslo, ze zdejsi vedeni rádo radí jak koho osulit - no nevim jak to vysvetlit, tak se trochu bojim abychom nevyplazli 2x tolik. Budeme muset vymyslet nejaky figle :-D Ale i tak, diky za nazor.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,já jsem z Litvínova.Máme hostinu na Loučkách.Kamaráda vyšla svatba - celý den asi 30 lidí,pak už jen pár na 90.000,-Kč. Taky si tam určitě něco připsali,myslím,že se to nedá uhlídat. Přeji hodně štěstí. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj nehezka :-) zrovna dneska jsem se po dlouhe dobe podivala, jestli se jeste nekdo neozval. Priznam se, ze uz to tolik neresim. Samozrejme je to poprve a kazdy ma trochu strach jak to dopadne a asi nikdo nema penize na rozhazovani, ale souhlasim s tebou, je to vsechno o domluve a namatkove kontrole. Navic se to deje asi vsude takze jsem spis cekala od lidi kolem nejake poznatky, spokojenost ci nespokojenost s organizaci atd. Kazdopadne my do toho jdeme, Ressl jsem si naprosto zamilovala a tak uz jen trochu toho slunicka a vse dobre dopadne. Diky za podporu.....
Odpovědět
Zdravím, jako host jsem se účastnil svatby 7.6.08 v Mostě, a následně svatební hostiny a veselice Resslu. Takže jsem pošlu nějaké své postřehy a námitky, a také postřehy a námitky novomanželů. Prostředí a výzdoba byli krásné, což o to, bavili jsme se dobře, problém byl v obsluze, která asbolutně nestíhala, nepříjemné a neprofesionalní chovaní majitele a v neposlední řadě neskutečně přemrštěné ceny za služby, které neodpovídali vůbec danné ceně(vyloženě zlodějna). Proto Ressl na svatbu nedopuručuju.
Odpovědět
Oprava: které vůbec neodpovídali vůbec danné kvalitě... omlouvám se za překlep.
Odpovědět
Profilova fotka
screw: myslím že všude se neokrádá, hodnotím podle své svatby měli jsme jí v hotelu kde zkráceně řeknu jsme měli absolutně vše co jsme si přáli, pilo se dle chuti až na tvrdý alkohol opravdu hodně,měli jsme klasický oběd později raut, různé obložené mísy a saláty, výzdobu i pokoj pro novomanžele a to vše pro 35 lidí nás vyšlo pouze na 15tisíc. už jsem to psala v jiné diskuzi proto to tu nechci rozebírat, ale ráno jsme dostali i podrobný rozpis všeho co se snědlo a vypilo s uvedenou cenou a množství ..opravdu toho nebylo málo ...prostě myslím že to bylo opravdu skvělé jednání rodinného hotelu na Křivoklátě. píšu do téhle diskuze protože původem jsem z Mostu, ale odstehovala jsme se a vdavala na Krivoklate a s Resslem mám jen jednu zkušenost a to zrovna špatnou ale je to už asi 10 let pak už jsme tam nešli. ale chci říct že tzv. okrádání opravdu neplatí pro všechny hotely restaurace atd. jo a obsluha byla taky bezvadná fakt spokojenost. v mostě je težky najit hezkou restauraci na svatební hostinu a v peknem prostredi.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
nehezka: je škoda ale takhle reagovat, protože to zní až moc zaujatě až přehnaně a ohledně kulicitan: nehcápu kdo jsi protože v každé diskuzi píšeš jinak někdy jako žena někdy jako muž takže bůh ví kdo jsi, možná by si to chtělo ujasnit.. po takové hulvátské akci se ani nedivim že by majitel mohl být nepříjemný protože je pravda že vše má svou mezi ikdyž za to zaplatíte hříšný peníze.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
no a o tom to je že samozvanéSTAR si myslí že se může vše.... :-S je to až vtipný...... no ale myslím že prostě někdo je v jedné restauračce spokojen a druhý s tím samým přístupem a pohoštěním nespokojený..taková už klientela je...a v létě třeba budeme číst jak screw byla se svou svatbou na resslu spokojená ;-) myslím že cena hostiny se opravdu odhadnout nedá, my jsme to měli kalkulované na +-40tisíc a nakonec nás to stálo těch 15tis.
Odpovědět
ahoj vsichni, dekuju vsem za komentare, at uz pozitivni nebo negativni, beru to :-) kazdy jsme jiny a kazdy to vidi jinak, ja jsem asi obcas prehnany optimista a jelikoz uz misto menit urcite nehodlam, necham to proste osudu a budu pevne doufat, ze vse bude v poradku. Behem vecera se uricte muze vyvinout nejaka neprijemnost ale jsme lidi a da se to vyresit vklidu, v to alespon doufam. Je mi taky jasne, ze kdyz se lidi rozjedou a opijou, nehledi moc na to jestli neco nerozbijou nebo nepozvraci, uhlidat to nejde a ja jen doufam, ze to na nasi svatbe to az takovy blazinec nebude, ale ukocirovat vsechny a krotit rozvasneny bavici se hosty ....... Kazdopadne svatbu mame az v cervenci takze se pak uricte ozvu se SVYM nazorem a pohledem. Diky.
Odpovědět
Zdravim vsechny a hlavne mou nastavajici screw, dostal jsem od ni za ukol precist si tuto prestrelku kladnych i zapornych nazoru. Muj nazor je takovy, ze kazda svatba je jina, lide jsou jini. Kazdy ma nazor na vec uplne jinou. To ze nekdo neni resp. nebyl spokojen je pochopitlne, to tak proste byva. My to zatim hodnotit nemuzeme, ale z vlastnich zkusenosti ze screw vime (na par akcich jsme byli), ze vse muze byt dokonale a pak napriklad celou svatbu pokazi kapela,ktera se v nejlepsim sebere a odjede,tim samozrejme svatba konci. Takze ne vzdy to je jen o obsluze a jejich pristupu. To jestli nekdo pripisuje carky nebo ne, se samozrejme uhlidat neda,ale ikdyby urcite to nebude v takovem mnozstvi aby to nekoho zrujnovalo a jesli dostanete ve finale ucet na 50tis nebo 53tis anebo na 48tis si myslim ze uz se tak neresite,protoze se proste pocita s nejakou sumou, a pokud by to chtel nekdo naprosto presne, musel by urcit kdo, co a kolik presne vypije a to se proste neda. Zarukou dobre svatby je aby svatebcani nemeli hlad a zizen a aby se dobre bavili a aby oba novomanzele si mohli druhy den rict ze to byla hezka svatba a ze vsichni na ni budou vzpominat v dobrem. Je to jednou za zivot (teda alespon v to doufam) a tak bych veci jako ucet dal lehce na druhou kolej. No ne zas tak :-p abych doma nedostal vynadano. Pevne verim, ze se to obejde bez vetsich komplikaci a ze vse bude v nas slavny den super. MY se urcite po nasi svatbe vratime do teto diskuse s nasim nazorem. P.S. snad jsem nenapsal zadny blbosti =-) abych si nemusel varit veceri sam :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahojte všem, přidávám svůj příspěvek, protože jsem se zůčastnil svatby na Resslu v pátek 20.6.08 jako svědek ženicha. Restaurace byla objednána na 13:30hod. Jelikož obřad a všechno kolem toho bylo rychlejší než se plánovalo,přijelo se na Resll o cca 30 min dříve. Tam ještě nebylo vše připraveno, což se dá pochopit. Menší vousatý pán, dosti nepříjemný nesouhlasil, aby se sedlo dovnitř a nechal všechny vč. nevěsty sedět venku na lavicích. Až po dalším dohadování a nevěsty slzách začal jeden číšník nosit ven alespoň pití. Dovnitř nás pustil cca ve 13:45hod. Výzdoba celkem dobrá. Nepříjemný pán, vousatý pán stále stál u baru a pozoroval. Pak proběhla klasika, přípitek atd.. Jídlo: jako polévka byla klasicky nudlová s knedlíčky. Né úplně teplá a chuťově taky nic moc. Násladovalo hlavní jídlo - Staročeská. Ani tady nehrozilo, že by se někdo papálil jazyk. Dle mého názoru by měl jak první dostat jídlo ženich s nevěstou. Zde to bylo naopak s tím, že na ženicha se úplně zapomělo. Obsluha přinesla všem jídlo kromě ženicha a zmizela. Ten si musel dojít do kuchyně pro jídlo sám. Nevím kolik tahle hostina stála a detaily kolem plánování. Jen píšu jak to proběhlo a že to žádná velká sláva nebyla. Je to škoda v takovém pěkném postředí. Nejhorší je výraz zřejmě pana veoucího, který se po celou doby ani neusměje a na veškeré námitky odsekává. Myslim, že z něho praměnila i nálada obsluhy. Ať to tady obhajuje jak kdo chce, píši jak jsem to zažil, takže se pozor na to a přeji všem více štěstí.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
tak to je slušné vyřizovaní přes beremese ! myslim, že NEhezka se chová opravdu nehezky a vy tahuje tady veci , ktere by si meli vyřídit mezi sebou objednavatel a provozní ! brala bych to jako varovaní pro všechny nevesty z Mostu aby se Reslu vyhli obloukem a vyjadřovat pocity majitele ?! majitel si může myslet co chce , ale nepouštět to dal..................každý by měl ustat kritiku a reagovat s chladnou hlavou NICMENE JSEM SI PŘEČETLA STARŠÍ PŘÍSPĚVKY A TO CO TADY VYPOUŠTÍ NEHEZKA MI PŘIPADA JAKO VRCHOL Zůstal po Vás totálně pozvracený areál i záchody, nedopalky ve stodole, kde se běžně vůbec nekouří a kde VÁM :) to "nepříjemný" majitel dovolil, bordel po ohňostroji a popálený party stan - který se kvůli Vaší veselce stavěl úplně nový.... bez nepříjemného komentování majitele, který se ani nezmínil, že ubrusy po Vás nejdou použít, protože Vaše veselé slečny lezoucí po stolech - SE DOBŘE BAVILI...? je mi to vážně líto - zrovna pro tuto svatbu jsme tady fakt dělali všichni maximum, určitě by majitel daleko více vydělal, kdyby prodal informaci mediím o čí svatbu šlo....:)
Odpovědět
Ahoj, tak my měli svatební oslavu na Resslu a nemůžu si stěžovat. Výzdoba, jídlo, obsluha úplně v pohodě ;-) Jediné, co nebylo úplně skvělé, byl pokoj - hodně obyč, nic moc postele a za 800,- :-S Ale jinak vše ostatní bylo ok :-)
Odpovědět
Ahojky, nechce se mi číst tak dlouhé příspěvky a možná tudíž budu trochu mimo téma... Ale jen bych chtěla poznamenat, že jsem sestřence před necelými 14 dny pomáhala se svatbou na Resslu a myslím, že to bylo celkem v pohodě... Výzdobu jsme si udělali sami, ale to jen proto, že jsme ji měli předem promyšlenou a trvali jsme na ní... Cena si myslím, byla adekvátní... Pravda je, pokud tedy zacházíte do takových krajností, že při vyjednávání jsme se již setkali i s příjemnějším přístupem, jako zcela nezávislý pozorovatel jsem vnímala pana majitele jako malinko pohlížejícího zvrchu, poněkud bezdůvodně... Nicméně každý je jaký je a nic to nemění na tom, že těsně před svatbou a v průběhu myslím, že byli všichni relativně milí a ochotní... A co se týká prostor... Svatba byla ve stodole. Tady v okolí Mostu to vidím jako jedinou možnost pro pořádání svateb pro větší počet lidí. Nicméně, s čímž se nedá nic dělat, hosté, kteří byli zdatnější tanečníci, si stěžovali, že tančit na zámkové dlažbě, která neklouže a zasekávají se do ní podpatky, není zrovna ideální, ale to se nedá nic dělat... Také jsme měli smůlu, že byla šílená zima! Ale tohle jsou všechno taková postesknutí, která nemají s kvalitou provozovatele nic společného... Za to nikdo nemůže... Vcelku si ale myslím, že se svatba povedla, k čemuž by těžko mohlo dojít bez dobré kooperace personálu...
Odpovědět
Budeme mít hostinu na Reslu tuto sobotu tak doufám že bude vše v pohodě:-) každý člověk má jiný očekávání, někdo je víc náročnější, někdo méňě, naštěstí patřím mezi nenáročný, takže mě jen tak něco nevykolejí:-) skoro o vše jsem se zajímala po emailu a paní z Reslu mi vždy ochotně odepsala a poradila skoro ve všem:-) po svatbě ještě napíšu, jak vše dopadlo:-) ;-)
Odpovědět
Nehezka, trochu se ta diskuze tady zvrtla, je mozne se tedy sejit? V pondeli v 18:00h na Resslu? Diky.
Odpovědět
Tak mám po svatbě i po hostině a i když vše zrovna nevyšlo tak jak mělo, vše dopadlo nakonec dobře, obřady na Červeným Hrádku se všechny zpozdily o hodinu, do toho uzavírka hlavní silnice do Mostu /asi jen ten den zrovna/ takže jsme na oběd místo ve tři dorazily až ve čtyři, pak čekání na auta, který se nám cestou ztratily....Pan majitel byl příjemný, chápal to, nakonec jídlo stydlo nám:-) ozdoba stolů byla úplně perfektní, dle mých představ, jídlo dobré, obsluha nevázla...původně jsme měli sál zajištěný jen do jedný hodiny, ale protože jsme přijeli později, zábava se rozjela taky později a nakonec jsme končily ve čtyři ráno, byl tam s námy pak syn majitele a ujišťoval mně, že určitě naši zábavu nebude přerušovat.Byli jsme tedy spokojený :-) :-) :-) I když jsme měli pronajatý velký sál,většina lidí sedělo venku, bylo hezky teplo - prostě to byla pohodová zábava, ničím nerušená. Při zaplacení celkové částky jsme dostaly fakturu s přesným vyčíslením co se projedlo a propilo a i když jsme měli pronajaté dva pokoje, které jsme platili my+placení z našeho lehkýho alkoholu, tak jsme platili částku, kterou jsme i očekávaly. Nechali jsme si zezačátkuudělat cenový návrh do kolika tisíc se chceme vlézt a i celková suma tomu odpovídala. :-) Berte to tak, že kdo se chová solidně a slušně, tak je pak spokojenost na obou stranách. Hlavně to chce mít vše domluvený do detailu, co kdo chce a očekává - těžko pak očekávat něco co se nedohodlo, každý si hostinu představuje jinak....je to tedy vždy o domluvě:-))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Zdravím všechny. Tak už máme po svatbě a jak jsem slíbila, vracíme se sem s našimi poznatky. Pokud bych to měla shrnout jedním slovem, pak NÁDHERA. Od začátku do konce vše proběhlo bezchybně. Partystan byl nazdoben úžasně, vše dobře načasované, oběd i večerní raut výborný, výzdoba super, obsluha se starala a pan majitel během celého dne kontroloval, zda-li vše šlape jak má. Pokud se jedná o nás, budeme toto místo rozhodně doporučovat. Jde hlavně o komunikaci, domluvu, a "inteligentní" zábavu hostů. Pokud vše z toho funguje, není co řešit. Ještě jednou děkujeme za možnost prožít náš den D nezapomenutelným způsobem.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?