Svatba v lese + hostina - Ostravsko

Ahojte, plánujeme svatbu na příští jaro a rádi bychom měli obřad v lese a hostinu někde poblíž (bez nutnosti přejíždění). Nevíte o nějakém hotýlku, restauraci, penzionu, atd. v Ostravě a okolí, který je u lesa a má rozumné ceny? Bude nás cca 35. Díky za tip.
Odpovědět
Ahoj, mám stejný problém. Ráda by jsem znala v okolí Čech. V Ostravě jsem žila. Záleží jaký styl jídla máš ráda.
Odpovědět
U nás to zatím vypadá na lesopark v Klimkovicích, pan místostarosta byl po telefonu moc příjemný a říkal, že to je výborný nápad, že nás klidně i oddá, až jsem valila oči. :) Jenom nevím, jak s hostinou, lázně jsem zavrhla a jinak v okolí nic neznám. Uvažovala jsem o Třebovické roli, dobře se tam vaří, je to v parku (pokud někdo netrvá vyloženě na lese, doporučuji, je to tam moc hezké) ,ale je to už malinko z ruky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme obřad i hostinu v penzionu Setina, v Pusté Polomi. Svatbu máme v září, a prostředí a prozatimní domluva s majitelem je na jedničku s hvězdičkou.....
Odpovědět
Profilova fotka
Smim se zeptat? Nebojite se klíšťat, brouků a jiných věci co se v lese daj potkat? A co svatebčané v podpatkach atd. ? Jak to resite? Ptam se jen ze zvědavosti....
Odpovědět
@ vitulovas My vybrali les, který je udržovaný (žádná velká džungle) a obřad bude kousek od zpevněné cesty. Svatebčané budou vědět, kam jdou, takže záleží na nich, jak se obují. Pokud jde o to, co se dá v lese potkat, neřešíme to nijak nebo maxilálně repelentem podle aktuální situace - vyrostla jsem na vesnici, takže mě to nijak zvlášť netrápí :-)
Odpovědět
@liliwhis O tom jsem taky uvažovala. Můžu se zeptat, jak to vyjde cenově? Podle fotek to vypadá, že to bude už finančně náročnější.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?