Svatba v Lešanech

Ahoj, má někdo zkušenost se svatbou na zámku v Lešanech? Chtěli bychom tam obřad i hostinu.
Odpovědět
Profilova fotka
@papavalina Dobrý den, já jsem byla na zámku Lešany česat a líčit nevěstu a svatebčanky minulý rok a moc se mi tam líbilo. Prostředí je moc příjemné a i pán, který to měl na starosti, byl fajn. Co vím od nevěsty, svatba se vydařila. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@papavalina ahoj, můžu se zeptat, jak se svatba vydařila? Také uvažujeme o tomto místě, tak budu ráda za jakékoliv dojmy :-)
Odpovědět
ahoj, nakonec jsme Lešany zrušili, jelikož tam nebyla absolutně žádná domluva, pán měl ve všem hrozný zmatek, ohledně jídla také děsný, oni tam nevaří, vše se dováží a musí platit, např. raut má jen guláš a kýtu, pokud chceš zeleninovou, sýrovou či salámovou mísu musíš doplatiti zvlášť a to 800kč/kg... O 14 dní déle to tam měla sestřenice švagrový a byli strašně zklamaný jak ohledně jídla, tak obsluhy a jeste nevedeli co jim napocitali, že prý vůbec neměli prehled. My jsme nakonec zvolili Jemniště :-)
Odpovědět
My o Lešanech také uvažovali. Prostředí mi přišlo celkem pěkné co se týče venkovních prostor, terasy a té jedné místnosti uvnitř v zámku, ale interiér hospody s bowlingem byl hnusný a smrděl kouřem. Navíc domluva jak s provozním hospody, tak s majitelem zámku byla děsná. Jak píše papavalina, není tam žádný zkušený koordinátor, přišlo mi, že vše dělají trochu "na koleni" a já chtěla mít jasnou představu o tom jak to tam bude vypadat, což mi nebyli schopni splnit. Třeba se polepší na příští rok :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?