Svatba v kostele sv. Jakuba v Brně. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj Holky, prosím máte některá zkušenost se svatbou u Jakuba v Brně? Zajímaly by mě i fotky z obřadu a jestli jste dělaly výzdobu...? Díky moc
Odpovědět
Já akorát takovu, že se v něm před 51 lety vdávala moje babička a byla z něj hotová :) A je podle mě také, s Petrovem, nejhezčí místo k oddávání v Brně. Strašně se mi líbí, jak je světlý a není přeplácaný jak např.barokní kostely.
Odpovědět
Ahoj Ivulla, nasla jsem jednu svatbu na svatby.cz - Lenka a Štěpán Ondrůškovi - 25.6.2005 - moc fotecek tam nemají, ale treba ti to pomuze :-)
Odpovědět
Moji rodiče se tam brali.... před 22 lety. Mají moc pěkné fotky ;-) vzpomínky Ti neřeknu bo sem se jaksi nezúčastnila.... Jinak co si vzpomínám... tak těch svateb u Jakuba tu moc nebylo, myslím dvě, ale vůůůůbec nepamatuju kdy a kdo |-|
Odpovědět
tak jednu jsem našla..... moc fotek z kostela ale nemají: http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
A tu ještě jedna.... http://www.beremese.cz/album/album.ph... Nu... dneska už hledat nebudu, chce se mi strašně spát |-|
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc všem :-) Určitě to pomohlo. Taky jsem si všimla, že těch svateb tam moc nebývá... Přitom Jakub je podle mě nejkrásnější kostel v Brně a rozhodně jeden z nejhezčích, co jsem kdy viděla - je totiž úplně jiný, než ostatní. A navíc je vtipnej :-) Má totiž hambatýho panáčka nad vchodem =-) Pomeranco díky za pomoc s vyhledáváním. Já prošla celej zbytek alb až do konce a našla jsem z Jakuba už jen jednu jedinou svatbu. A to Ondrůškových, kteří mají fotky i na svatby.cz, na což mě upozornila lucinda. Tak ještě jedou díky! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme známé minority, kteří spravují kostel Sv. Jakuba. Je opravdu nádherný. Když jsme v braně, můžeme si vzít klíče a večer se procházet nebo modlit, zahrát si na varhany. Je tam vstup přímo z kláštera minoritů, kde býváme ubytobáni :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
kostel sv. Jakuba je nádherný a já v něm budu mít 18. 9. 2010 svatbu. Už se moc těším teď :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já se přidávám s tou zkušeností, že před 26 lety se tam brali mí rodiče a mají odtamtud moc krásné fotky. Vdávala se tam i moje babička a oddával je ten samý kněz :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@pejsanek: dobrý den, máte nějaké fotky z obřadu? Jaké bylo plánování? Jaký je tam kněz? Jsme oba z jiné farnosti (města). Jaké byly přípravy? Díky za info.
Odpovědět
Profilova fotka
Fotky u obřadu mám ve svatebním albíčku. Kněze jsme měli svého, takže si obřad řídil sám. Hrál nám houslista a varhaník, oba profíci, tak jedno oko nezůstalo suché. Přípravy byly velmi příjemné, ale náročné. Popravdě řečeno, jsem ráda, že už máme přípravy za sebou :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?