Svatba v Kostelci nad Černými lesy (kaple sv. Vojtěcha)

Ahojky děvčata. Nevíte, jak to vypadá v této kapli a jaké tam jsou svatby? Zda mi toto místo můžete doporučit, či mám hledat něco lepšího.. Děkuji za rady.
Odpovědět
1
2
39
Profilova fotka
ahoj. my se tam taky chcem brát, zkus najít v obřad a místo téma Kostelec nad Černými lesy, je tam toho víc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus to tady http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Fifulko. Koukám, že mám tu čest psát jako první :-) Sice jsem rodačka z tohoto městečka, tak mám trochu vztah k tomuto místu, ale z klidným srdcem ti toto místo mohu doporučit. Nádherné místo, za pár korun (oproti cenám jinde) a super přístup paní matrikářky, splní jaké koliv přání a vždy s úsměvem. Muziku si vybereš podle svého přání na matrice nebo si přineseš své vlastní CD s písničkami, které budou v kapli nadherné znít. Můžeš objednat i zpěváka, to už je na tobě. Koukni po netu na fotky a trošku ti vnitřek kaple může přiblížit i mé album. Pokud budeš chtít, i maji k dispozici fotografa, který dělá pěkné fotky a zná to tam, tak ví, kde co jak vypadá. Myslím, že pokud vybereš toto místo, zklamaná nebudeš! Kaple je hooodně vyhledáváná, tak pokud chceš dobrý čas obřadu, objednávej půl roku dopředu.
Odpovědět
Profilova fotka
fifulka: Jestli chceš, můžu ti do mailu poslat nějaký fotky...od kamarádky, která se tam vdávala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo...jen ho musíš napsat...jsem dneska nějaká zabržděná.... :-p
Odpovědět
Mooooc děkuju, určitě sandralinka@seznam.cz Jsi moc hooodná..
Odpovědět
Profilova fotka
fifulka: Vrátilo se mi to, máš plnej mail :-|
Odpovědět
Profilova fotka
mám je taky v albu, mrkni tam... :-)
Odpovědět
Ahoj, byla jsem tam na 2 svatbach. Na ty posledni letos v cervenci. Kaple je krasna i prostor kolem. Pani oddavajici je moc prijemna a na rozdil od jinych mist ma moc hezkou rec. Jedina nevyhoda je, ze se tam svatby trosku hromadi pred kapli, takze muze byt problem s focenim.
Odpovědět
Ahojky, byla jsem zde na svatbě kamarádky a příští rok tam bude moje svatba a kamarádka mi ji odsvědčí :o)) je to tam opravdu moc pěkné, v červnu i krásná zahrada, paní matrikářka moc sympatická paní...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj landy my to tam plánujeme také. Jen o týden později než vy. Byli jsme se v Kostelci podívat asi před dvěma měsíci a moc se nám tam líbilo. Jen mě docela rozhodily ty rozkopaný silnice...
Odpovědět
markes: silnice? jejej, to ani nevím, já tam od té kamarádčiny svatby nebyla a to jsou 2 roky :o))) hned jsem se rozhodla, že se tam musím vdávat. Když jdeš týden po nás, to v tom případě budeš mít skoro stejně jako ta má kamarádka. Ta se vdávala 26.6.2006 :o)...... kdyby jste některá chtěla vidět fotky jak to tam vypadá, jsou tady http://www.landy.estranky.cz/fotoalbu...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Moc pěkný fotky :o). A kde měli oslavu? V Kostelci dělají kanalizaci. A ještě dlouho budou. V televizi říkali, že je to plánováno do června 2007. Jen doufám, že se se stavbou přesunou na druhý konec ;-) aby sme vůbec projeli.
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, ale kaple je za rohem, tak se holt nebude fotit příjezd do zámku :-D Taky jsem o tom přemejšlela...a taková blbost mi přece nezkazí svatbu
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si jí nehodlám nechat zkazit. A zahrada je nádherná. Sice jsem jí viděla až v říjnu...ale o to krásnější to tam musí být v červnu. Jen když jsme cestou domů projeli třetí díru, jsem začala tipovat, kolik výfuků bude mít naše svatba na kontě :-D
Odpovědět
Profilova fotka
markes: Ale bude to stát za to, ne? :-D My jsme tam byli v srpnu a byla to nááádhera....my se berem v květnu, tak doufám, že nebude zima jako v prosinci, když teď je jako zjara - teplo a sluníčko, u nás vykvetly sedmikrásky.. ;-)
Odpovědět
markes1: No oslavu měli hned v hospodě co je při výjezdu z Kostelce, když se jede na Prahu, ale co to bylo se mě neptej :-) Paměť :o)) v červnu ta zahrada je fakt super. No s tou silnicí, to jsem zvědavá. Pojedu ve staré Oktávce, tak aby to chudák vůbec vydržela :o)
Odpovědět
Jojo, ty díry tam jsou pěkný. Onehdá to tam někdo hnal - no 40 určitě, ne-li víc - a pak jsem jen slyšel rány a viděl ty kusy výfuku na silnici. No my pojedeme určitě pomaleji a bude to v pohodě. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a budete troubit, abyste se nebáli... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Landy, koukám, že máme obřad nejen na stejném místě, ale i ve stejný den. Tak se zeptám, máte už někdě zamluvenou hostinu v okolí? Abychom tam nešli zbytečně, my totiž ještě nemáme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
A s tou silnicí mě neděste, do června, to máme zrovna svatbu, tak doufám, že to nebude jako u kamarádky, které zase rozkopali silnici před domem, takže tam skákali v blátě a prosili je, aby jim v den svatby nestáli s bagry před vraty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky:-) tak v Kostelci už je hlavní silnice spravená :-D třeba budou na jaře pokračovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
evca: No super. Dneska jsem tam zrovna volala, příští týden se pojedeme asi domluvit s pí. Fouskovou. A taky jsem byla včera zkoušet šaty....to byla hlína :-D Jak jdou přípravy?
Odpovědět
Profilova fotka
medvjeda: Tak to se tam možná uvidíme. Včera jsem jí volala. Zatím máme v plánu tam sjet ve středu odpoledne :-).
Odpovědět
evca: Tak to je skvělá zpráva, tak to snad do června zvládnou komplet a my nebudeme muset najímat teréňáky ;-) . medvjeda: My tam jedeme taky příští týden. :-)
Odpovědět
Markes: :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No pokud to nebude uplně hotové ta silnice, tak to bude asi zajímavé, zvlášť pokud zaprší. Mě stačí u naší stavby ve Světicích po dešti ti bahení koupele, mít to ještě na svatbě :D
Odpovědět
Profilova fotka
medvjeda: dík za info:-)plánujem se tam stavit příští pátek:-)jinak přípravy jsem přes vánoce odložila, ale už zase začnu:-)Na šatky jsem Ti koukala do albíka - moc hezké:-), sluší ti :-) sinix: uvidíme, už je to tam rozkopaný dlouho:-)ale já stejně pojedu patrolem:-)
Odpovědět
Profilova fotka
evca: No tak to je nejvyšší čas se do nich pustit, ne? :-D Některý ty šaty nejsou moc hezký...a některý mi moc nesluší...ale to nějak dopadne... :-D To já ani ještě nevím, jakým autem a kdo mě poveze...ale tak nějak mi to je asi fuk, když to nebude stará piksla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
do července času dost :-N , nějaký doplnky ještě nakoupím na svatebním veletrhu v únoru:-) a na restauraci jsme se ještě nedohodli:-( autíko vím, protože mě poveze manžel mé svědkyně ( a bude to prý pro něj čest) a Tom pojede naším,nebo s rodičema jejich(stejnej typ) :-) mě se moc líbí ty u kterých píšeš, že vyhrály:-)
Odpovědět
1
2
39
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?