Svatba v klášteře Sázava. Pošlete fotky

Ahoj, jsem už úplně zoufalá. Plánujeme na srpen svatbu v Sázavském klášteře, ale nikde jsem nenašla žádné fotečky od někoho, kdo už tam svatbu měl. Vůbec nevím, jak to na fotkách vypadá... Neměli jste ji tam už někdo? Taky bych potřebovala poradit s fotografem. V okrese Benešov mi to žádného nenašlo... Všichni fotografové jsou příliš zdaleka... Chtěli jsme nejdřív pana Korola, ale také jsme nenašli někoho, kdo by s ním zkušenosti měl. Ach jo, už začínám být opravdu zoufalá. Prosím poraďte nebo doporučte, byla bych moc vděčná... Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj w.a.l. ty se vdáváš v Sázavských klášteře? To jsme původně chtěli taky, ale nejsme křtěný a nevím jestli tam povolují normální obřady. Kolik se tam platí za obřad? Co se týče toho fotografa..zkus někoho z Kolína - pan Líbal, Čáslava...pan Korol má fotky moc pěkný, ale tak už jsem od jedné nevěstinky slyšela, že ty fotečky byli nic moc:-( a že to reklamovali. Ale zase je spousta spokojenejch nevěstinek:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj w.a.l. - v sázavě bohužel žádnej lepší fotograf není,.. v klášteře vám nikoho nedoporučili? Asi opravdu jediná možnost buď Kutná Hora nebo Kolín
Odpovědět
Včera jsme tam volali a matrikářka říkala, že pokud se chceme brát v obřadní síni, nemusíme být věřící, pouze pokud by to bylo zámecké kaply nebo tak nějak nám to vysvětlovala...
Odpovědět
Profilova fotka
Aha...tož to já zas nevím jak tam ta obřadní síň vypadá :-( nám se právě líbila ta kaple...no tak aspon nemusíme litovat!
Odpovědět
Tak a už je to zařízené... Svatbu máme objednanou v obřadní síni v klášteře a velice příjemná paní matrikářka nám sdělila, že máme nejhezčí termín v 11.45, kdy přesně ve 12 se říka ANO a to se rozezní zvony ( a ještě ke všemu tím, že je sobota tak je to nějaké speciální zvonění;-) ) Když mi to řekla, úplně jsem pookřála :-D
Odpovědět
Profilova fotka
w.a.l. jééé tak to je hezký :-) Máš nějáké fotky jak vypadá ta obřadní síň?
Odpovědět
Bohužel nemám, teď tam není přístup, protože probíhá zimní úklid a ;-) pod. a paní matrikářka říkala, že se bude dělat nová květinová výzdoba a tak... Tak až to bude hotové, udělají fotky a kdykoli se tam můžeme jít podívat s paní matrikářkou. Já doufám, že to bude brzo hotové, nafotí to a pošlou nám fotečky:) hned je sem dám ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
w.a.l. - tak to je super, neboj se toho obřadní síň není špatná, jen je menší,.. mělo tam svatbu docela dost kamarádů, ale fotky bohužel nemám,... sázavskej klášter má svoje kouzlo, určo nebudeš zklamaná ;-)
Odpovědět
Já se právě hned ptala, kolik se tam vejde lidí a prý nejlépe to vypadá (hlavně na fotkách), když je tam těch 50 lidí, ale prý už tam byla i svatba, kdy jich tam bylo přes 200 x-)
Odpovědět
w.a.l. hodně lidí z Benešova si bere pana Podholu...
Odpovědět
Zkoušela jsem ho najít, ale marně:( šikly by se alespoň webové stránky nebo nějaká ukázka jeho fotek... Ale děkuju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
w.a.l. tak jsi mě nějak tou Sázavou nakazila...začínám přemýšlet, že se tam sjedeme podívat a třeba to ještě celý přehodnotíme :-) - bydlíme 17 km od Sázavy. Máš, prosím, email nebo telefon na paní matrikářku? To jak píšeš, že se tam můžete jít kdykoliv s paní matrikářkou podívat, to myslíš i teď nebo až to bude po zimním úklidu ? Sakra kdyby aspon nějáký fotečky byly k vidění :( našla jsem je jen u jedné nevěsty a to ještě jen zvenku. Tak nevím...to je dilema :-) Kačina x klášter Sázava ????
Odpovědět
Článek se načítá
já měla to samé dilema. Ale naštěstí je tím klášterem nadšený budoucí manžílek, tak to vlastně rozhodl ;-) Klášter má svoje stránky ( Klaster-sazava.cz), kde pod Svatební obřady je i na koho se máš obrátit... Paní matrikářka říkala, že za ní do 14-ti dnů musíme přijet kvůli formalitám, ale pouze v úředních dnech, že v jiné dny papíruje... A pokud to půjde, že nás tam zavede, aby nám to ukázala, ale že nám nechce nic slibovat :-S Hlavně si od ní můžeš zjistit kdy je tam nějaká svatba a jít to na ní omrknout, nebo leda počkat na ty fotky, které udělají, jakmile bude hotová ta výzdoba...
Odpovědět
http://www.fajnfoto.cz/ stačí si zadat do googlu podhola fotograf a najde to, nevím v čem je problém :-N
Odpovědět
Tak a je to tady, pro mě nejdůležitější lidi nemohou v teto termín, tak jsme si to přehodili o týden dřív, ještě, že tam bylo volno:)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj nevěty:)No tak to je náhoda, protože mi to chtěli ve stejný termín jako vy w.a.l. a když jsem tam volala, paní říkala, že to někdo odřekl, že máme štěstí, tak ti chci móc poděkovat ;-) Je mi líto, že máš takový komplikace, ale pomohla jsi nám tím :-D Aspoň že vám vyšel jiný termín... přeju vám další průběh příprav bez komplikací :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Tak jsem si myslela, že nás tu bude víc... Skoro žádný termín už není v sázavském klášteře volný a tady se ještě nenašel nikdo kromě mě a w.a.l., který by tam svatbu měl??? :-| Ach jo, myslela jsem, že se dozvím něco o nové výzdobě a tak,ale asi holt nesmím myslet :-D
Odpovědět
Profilova fotka
O Sazave jsme take premysleli, nakonec nenasli vhodne ubytovani, ale jinak to tam budete mit urcite nadherne. A krasne fotky. Hlavne zvenku.
Odpovědět
Profilova fotka
my to máme celkem kousek - no, asi tak 35 kilometrů, tak tam budeme mít akorát obřad a focení, jinak oběd a tak budeme mít v našem městě. Prostě tam jedeme na otočku ;-) Blíž se nám nic nelíbilo, spíš dál, ale vždycky byl problém s ubytováním, vyšlo by to na hafo hafo penízků - bude nás min. 60 =-) Tak Sásava byla kompromis. Krásné prostředí na focení, obřad a tak a "kousek" od baráku :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nas bude tak padesat a chtela jsem hostinu ve meste, i se spanim a nevyentila jsem proste vhodny objekt. Pak sjem chtela i Cesky Sternebrk, tam vse v tom hotelu, coz by byla pohadka, svatba v parku a vyhled na reku a na hrad, ale tam mi rkeli, ze maji srpen uz plny a kdyz jsem chtela zari, tak ze volno je, ale uz se neobtezovali ozavt zpet s nabidkou a nicim dalsim, jak slibili. Tam sjem to teda chtela nejvic.
Odpovědět
Profilova fotka
jo, jo, nad tím jsem ze začátku taky přemýšlela, ale už jsem tam byla tolikrát, že mi ten hrad začíná lézt krkem :-N - nemyšleno zle...
Odpovědět
Profilova fotka
Janinko a proč si nezkusila přímo majitele hradu, abyste to měli tam? Pár svateb už tam takhle bylo
Odpovědět
Profilova fotka
Ja chtela radsi v tom parku, s tim vyhledem na hrad. A hlavne mi slo i o tu hostinu tam v hotelu, coz by neslo. Nakonec stejne mame obrad pet kilometru od hostiny a spani a teda uplne jinde, ale to je jedno. Me ted jen zaujalo tema, ze k Sazave mam proste blizko.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Holky, nevíte poradt s místem, kde je možné kolem Sázavského kláštera udělat veselku? :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 4 letech
Mám pár svatebních fotek ze Sázavského kláštera,snad Vám přiblíží alespon trochu prostory kláštera a okolí . Květinové dekorace jsou vyrobeny v květinářství Kopretina sídlící naproti kláštera.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?