SVATBA V KEMPU na pohodu

Ahoj, na červenec sháníme doporučení pro svatbu (obřad, raut + ubytování) někde v reakreačním středisku, kde je koupání a pohoda. Nejsme příznivci svatebních tradičních akcí a rádi bychom uspořádali párty spíše v neformálním stylu pro cca 75 hostů. Zájem máme u raut... Někdo nějaká doporučení? Nejlépe Středočeský kraj..
Odpovědět
Dobrý den! :) já v červnu fotím svatbu tady http://www.ycpardubice.cz nevím jak moc je to pro vás z ruky ..:)) Podle fotek to vypadá, že tam budou bezva místa na focení a nevěsta bude mít podobný počet hostů :) Mějte se krásně! Káťa
Odpovědět
@stepanka1986 podívejte se na Kemp Peruc Kemp U Koupaliště 104 439 07 Peruc
Odpovědět
Profilova fotka
Juknete ba motelujezera.cz ve Velkem Oseku...fajn misto
Odpovědět
Děkuji, podívám....máte někdo osobní zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, mohl bych Vám doporučit náš statek Farma Heroutce, akorát jediné co nemáme je koupání :-) v resp. rybník máme hektarový,no je neupravený a nikdo se tam nekoupe ale jde to :-D no jako neformální místo jsme hodně do pohody na samotě u lesa ;-) v případě zájmu nás můžete kontaktovat přes údaje v profile nebo přes kontakt na facebookové stránce SVADBY NA FARMĚ 8-) ..v případě zájmu vysloveně o kemp znám jen jeden, no opravdu moc moc pěkný zrekonstruovaný hned u vody na Slapech a jmenuje se Nový kemp Roviště akorát nevím jak to tam mají se svatbami.. hezký den Lukáš Ferenc - Farma Heroutice 8-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ráda bych obnovila diskuzi. Představujeme si něco podobného jako je popsáno výše na květen 2019. Budu ráda za jakékoliv tipy nebo recenze výše zmíněných, zaujal mne především ten Nový kemp Roviště, měl nekdo svatbu tam?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj Stepanko, Kacko, ja take shanim něco podobneho jako vy. Loni se mi zenil bratranec v Marine Závlahy Hrdejovice - bylo to super, není to sice Středočeský kraj, ale stoji za úvahu. Bohužel se nechci vdávat na stejném místě.
Odpovědět
Profilova fotka
@stepanka1986 jsme kousek od Berouna, svatbu jsme ale měli na Boleváku v Plzni, mrkni do alba, myslím, že by to mohlo dost vyhovovat :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, mohu se zeptat, kde jste nakonec svatbu měla? Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?