Svatba v kapli sv. Cyrila a Metoděje na Radhošti

Ahoj nevěsty, plánujeme se přítelem svatbu na Radhošti ( v Beskydech) a chtěla jsem se zeptat, zda již některá máte zkušenosti s tímto místem, zda jste tam některá měla svatbu nebo znáte někoho, kdo ji tam měl. Budu moc ráda za každou odpověď. Děkuji Barča :-) :-)
Odpovědět
@bajamat zrovna na Radhošť koukám z okna.. no zkus zavolat na MÚ do Frenštátu pod Radhoštěm a zeptat se, ale někde se mi zdá jsem tu četla, že tam se svatby dělat nesmí, ale možná se mýlím :-) Místo je to pěkné, jen nevím jak se dostanete nahoru..
Odpovědět
Já tam psala...nu a vše mi vysvětlili, tudíž vím, že se tam svatby dělat dají - od července do září.... S vyjetím nahoru taky není problém, jen se musí vyřídit povolení od lesů ČR. Nu, já jen chtěla vědět, jestli tam někdo svatbu měl, či má zkušenost :-) Dojmy a tak:-D (Ty jsi odkud @krizecek? )
Odpovědět
Profilova fotka
@bajamat jak se tam chcete dopravit? To půjdete od parkoviště ty 4 kilometry, nebo kolik to je, pěšky? nebo jak se tam dá ještě zajet?
Odpovědět
¨@chris_n Jak už jsem psala v předchozím příspěvku, ptala jsem se na úřadě a řekli mi, že není problém vyjednat povolení....ale jedná se o max 8 -10 aut...
Odpovědět
Profilova fotka
@bajamat to jsem četla, ale nějak nevím, kudy se tam dostat "normálním" autem. Od pusteven je to spíš na něco terénního ne? Ale právě by mě zajímalo, jestli je tam ještě jiná cesta. Jinak mi se u kaple zasnoubili :-) takže ti tak trochu závidím :-)
Odpovědět
Vede tam cesta z druhé strany pro normální auta.... od Rožnova.... ale musí se vyřídit to povolení...:-)
Odpovědět
@chris_n Vede tam cesta z druhé strany pro normální auta.... od Rožnova.... ale musí se vyřídit to povolení...emoticon
Odpovědět
Profilova fotka
@bajamat áááha, jo... ja už vím, která. Šli jsme jednou kolem ní, když jsme scházeli dolu do Rožnova z vrchu :-)
Odpovědět
@chris_n Snad vše tedy půjde podle plánu a všechno zdárně vyřídíme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bajamat tak to držím palce :-) a snad uvidíme fotky :)
Odpovědět
V to doufám :-) @chris_n
Odpovědět
@chris_n né, je tam normální cesta, v pohodě tam autem vyjedeš :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@bajamat no znám jedny co měli svatbu na Pustevnách, ale tak to není přímo Radhošť že jo :-D jinak já jsem z Bordovic (3km od Frenštátu pod Radhoštěm)
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek my jsme se původně chtěli brát ve Valmezu nebo v Rožnově, ale pohodlnost vyhrála :-D
Odpovědět
@chris_n jako v Rožnově myslíš ve skanzenu?
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek jo :-D
Odpovědět
@chris_n ty vo.e :-D představ si v červnu kolik tam je lidí, je kumšt vůbec zaparkovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@krizecek :-D :-D vidíš, to mě nenapadlo. Ale tak nakonec se tam stejně nebereme. Ona by nám ta skanzenová radnice byla maloučko (dost :-D) malá :-D :-D :-D
Odpovědět
@krizecek Jojo...vím, kde jsou Bordovice...já jsem prakticky z Kopřivnice...:-)
Odpovědět
ahoj, my se chceme taky brát na Radhošti. Psala jsem už na lesy ČR, ale povolení nám zamítli, tak jsem z toho celkem zklamaná.
Odpovědět
@papavlip Ahoj, opravdu Vám zamítli to povolení? Jak je to možné? Napsali Vám přímo důvod? Co teď budete dělat?
Odpovědět
@bajamat no jako důvod nám napsali, že je to CHKO, takže povolení dostanou jen ti co tam bydlí nebo tam mají živnost. No zatím nevím jak to budeme řešit. Ale vím že tam svatby byly i s auty. Tak ještě uvidíme. Vám to povolili? Nebo jsi tam ještě nepsala?
Odpovědět
@papavlip No, právě, že jsem tam ještě něpsala, ale psala jsem do Frenu na farnost a Ti říkali, že by to mělo jít, ale záleží prý asi na tom, jakou mají na lesích náladu... Chjo....
Odpovědět
aha, no my jsme byli na matrice ve Frenu a taky nám paní říkala, že by to mělo jít..... Asi měli hodně špatnou náladu, protože pán byl v mailu dost nepříjemný.... tak přeju víc štěstí
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?