Svatba v Hřebčíně Favory v Benicích

Profilova fotka
Ahojky, snažila jsem se najít nějaké téma, kde by se objevila zkušenost s tímto hřebčínem. Příští rok plánujeme s přítelem svatbu a hodně se nám hřebčín Favory líbí, ale rádi bychom nějaké zkušenosti. Především s jídlem atd. Díky za všechny názory
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, také přemýšlím o svatbě v Benicích, ale nemám vůbec žádné informace (kromě těch na web. stránkách) a také bych ráda zjistila nějaké osobní zkušenosti, příp. doporučení. Díky za vše.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se tam byla už i podívat. Je to tam krásné, ale pronájem vnitřního dvora: 5.000, pronájem špejcharu (restaurace) 10.000, a pokud nevyužijete catering Vyšehrad, který hřebčín doporučuje, tak ještě pronájem kuchyně 10.000 a vlastní catering. Je možné to pronajmout i bez kuchyně. Ubytování je hezké, čisté a za rozumnou cenu. favory Ale kvůli cenám a žádným zkušenostem jiných to asi budeme mít jinde.
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se právě Benice hrozně moc líbí (i když jsem se tam ještě nebyla podívat osobně), už i kvůli těm koním - chtěla bych přijet na koni k oltáři (vím, že je to praštěný, ale je to můj sen) :-) Ten catering Vyšehrad mě dost odrazuje - myslela jsem, že tam mají vlastní kuchyň, ale napadlo mě objednat catering u střední hotelové školy - kamarádka to tak měla a bylo to super.. jídlo i obsluha báječná, tak byla by to určitě levnější varianta než catering Vyšehrad.. Ono i ten pronájem koní bude asi něco stát a místo špejcharu bych asi volila barokní světnici (je menší, tak bude snad levnější) a nebo při vydařeném počasí obřad, hostinu i raut venku. Chci se tam zajet určitě podívat, ale zatím je to můj favorit, předběhl i všechny hrady a zámky.. Miluju přírodu, tak by se mi to líbilo někde venku a hlavně u koní :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
renapa • Včera ve 22:39 Ahoj, mate nekdo prosim zkusenost se svatbou na statku Favory v Benicich ? Misto je to krasne, az idylicke a nam by se tam svatba moc libila. Jenze jsem si precetla vymluvny prispevek jedne svatebcanky a jsem mnohem mene nadsena - to, co popisuje, je celkem horor. Budu strasne moc rada za jakekoli zkusenosti a informace. Diky moc, renapa
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
benatky2013 • Dnes o 10:07 Ahoj všem, máte někdo zkušenost s organizací svatby na statku Favory, 8km od Benešova? Bereme se na Konopišti 2/10/2010 a stále rozhodujeme o hostině a večerním veselí mezi hotelem Benica a statkem Benice (hřebčín Favory). každé místo má své pro a proti...ale zkušenosti nemáme žádné, jen domněnky. Moc prosím, poraďte. Děkuji, A.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Ahoj,nekdo aktualni zkusenost?:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?