Svatba v hotelu Vyhlídka Pozlovice. Máte zkušenosti?

Ahoj nevěsty, máte někdo zkušenosti s penzionem Vyhlídka v Pozlovicích? Obsluha, domluva,ceny,výzdoba atd....? díky
Odpovědět
@schmidis Ahojky, mám a ty nejlepší. Především ceny rozumné, novomanželské aprtmá jsme dostali jako dar na noc zdarma, nade vše chválím superochotný personál
Odpovědět
@schmidis jo, a já si třeba chtěla dělat výzdobu úplně sama a nebyl problém, natahala jsem si to tam den předem a pak už nestíhala, tak zbytek dodělali dle mých instrukcí. :-) A měli jsme tam cimbál a poměrně rozsáhlou diskoaparaturu a oni vše hrdinně snášeli - přišlo mi, že jsou tam poctiví, z rautu dost zbylo - vše nám to po snídani vynesli z lednic a nechali rozdělit a nabalit.. prostě supr
Odpovědět
a jak jste to měli s vlastní slivovicí? a dovolili vám i svoje víno? a korkovné se platilo? díky moc za info
Odpovědět
@schmidis Slivovici sjem měli svoji, víno také, korkovné se nějaké platilo, ale bylo to nějak málo.. jen si teď nedokážu vybavit cenu. Panáky na baru jsme dali platit zvlášť, ale to nikdo nepil, páč jsme slivovicoví. Vím, že jak jsme rozpočítávali útratu za osobu, vyšla nás (oběd, vody, kafíčka, raut) asi 750 - 800 na osobu, což je krásné. Pokoje jsme platili zvlášť - brali jsme pro rodiče a svědky, novomanželský zdarma.
Odpovědět
Dneska přemýšlím nad místem svatby a Hotel Vyhlídka Pozlovice jde do dalšího kola. Díky za tip!
Odpovědět
@izabela_k Mrkněte i na fotky, je to tam pro svatbu velice příjemné. Nevím, kolik plánujete hostů, ale nás bylo cca 55 a kráásně jsme se vešli - tancovalo se v hlavním sále, vlezl se i cimbál. V prosklené části byl dětský koutek a DJ aparatura, zavřeli pro nás i celou terasu, kam se chodilo klábosit, větrat a pokuřovat - paráda.
Odpovědět
Profilova fotka
..byla jsem tam kamarádce na svatbě a všechno bylo naprosto úžasné - výzdoba, jídlo, obsluha, ubytování - doporučuji!!!! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Ahoj :) my zde plánujeme svatbu příští rok, nemáte někdo novější info o službách tady atd? Četla jsem na trip advisor jednu hnusnou recenzi ze svatby, tak mě to trošku rozhodilo. Prý nepříjemný personál atd. Díky mjoc :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?