Svatba v hotelu Sepetná, Ostravice. Máte zkušenosti?

Všechny moc zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti se svatební hostinou v hotelu Sepetná na Ostravici. Docela se mi to prostředí líbí, ale nemám tušení, na kolik by taková svatba mohla přijít. Děkuji moc ;-)
Odpovědět
Se Sepetnou zkusenost nemam, zato se Zlatym orlem, ktery je kousek vedle, ano a muzu jen a jen doporucit
Odpovědět
dekuji moc, jsem vdecna za jakykoliv navrh ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj svatby mam za necelych 14 dni, Sepetna byla jedna z moznosti , ale upustili jsme prave diky cene. Jedine co mohu rict, ze byl pan provozni 100% profesionlni. Na to jsem si opravdu nemohla stezovat. Vse nam ukazal, vysvetlil a do druheho dne mne poslal predbezny rozpocet pres email. Svatebni menu bylo dokonce levnejsi, nez v jinych lokalitach! Akorat si nemuzes poridit vlastni alkohol, odber je veskery jejich. U nas to ztroskotalo diky tomu, ze mam svatbu pro 40 lidi, ale z toho 20 cizincu, ktere ubytovavam na vlastni naklady po 6 dni. Vse by mne vyslo na +/- 250 000.- kc a to jeste bez satu , prstynku, letenek, viz atd atd.. :-N No co k tomu dodat... :-S ac netrpime nouzi ;-) ctvrt melounu jsem odmitla dat... Poslal jsem panu provoznimu email s tim, ze ikdyz je vse prefektni, je to nad muj fin. rozpocet, tak at se nezlobi, ale ze musim zvolit misto svatby jinde. Nezlobil, se, odepsal, ze to chape, a ze nam preje vse nej.
Odpovědět
diky moc. Nakonec jsme od toho upustili. Polovine lidi, kterym jsme to rikali se to nelibi, ze by museli jet tak daleko a pulka by tam nechtela spat, i kdyz jsme to s pritelem chteli zaplatit. A nakonec jeste myslim zdrazili pro letosni rok ubytovani. Tak jsme zase na zacatku.
Odpovědět
ahojky, my jsme si nakonec Sepetnou zarezervovali, máme svatbu 25.7.09, už s nimi máme zkušenost s jinými pobyty. Je pravda, ze nejsou nejlevnější, ale mají kompletní nabídku a provozní vyjde vstříc. Pokud se tedy trochu pritlaci, nakonec mame i vlastni alkohol. Mají zpracovaný hezky nabídkový katalog, poměrně komplexní služby a úplně perfektní prostředí salónků. Z Ostravy je to kousek, někteří hosté se už moc těší, že pak zůstanou déle na vlastní náklady. Budeme mít hosty z různých koutů republiky. Dobré svatební menu a kuchař.. tak ještě uvudime, jaka bude další spoluprace.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, my budeme mit v lete taky svatbu na Sepetne, taky se nam libila kompletni nabidka a moznost ubytovani pro hodne lidi. Vsechno bude na jednom miste, obrad primo na terase, coz je super. Svatebcane se nemusi presouvat, babicky si muzou po obede odpocinout atd. ;-) Vlastni alkohol jsme taky prosadili, akorat musime splnit nejakou minimalni konzumaci v hotelu, ale to urcite splnime :-) Vecer budeme grilovat na terase. Je tam nadherny vyhled na kopce, a neni tam takovy naval jak treba na Radhosti. Akorat na foceni to neni uplne idealni. Ta terasa je samy beton, tak budeme muset najit nejake pekne mistecko v okoli. Berushko, vy uz mate neco vymyslene? A jak to mate s technikou, da se nekde v okoli pujcit nebo si privezete svoji?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahoj, znovu přemýšlíme nad tím, jestli ano na Sepetnou nebo nikoli....vidím, že předchozí příspěvky jsou už staré, jak to tedy dopadlo? Radili byste že ano nebo nikoli? Díky za tipy a postřehy
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Ahojte všechny, jaký je rozpočet v tomto hotelu Sepetná holky?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?