Svatba v hotelu Rakovec v Brně. Máte zkušenost?

Ahoj, je tady někdo kdo má zkušenost s hotelem Rakovec? Máme termín 26.9.09, a změnil se tam majitel (zhruba před dvěma lety) a od té doby nemáme žádné reference. Je někdo, kdo s nimi má novou zkušenost nebo tam plánuje svatbu?
Odpovědět
opravdu tu není nikdo, kdo by měl s tímto hotelem nějaké zkušenosti?
Odpovědět
a zkusím to znovu, má někdo zkušenost s touto restaurací u přehrady?
Odpovědět
jo to by mě také zajímalo. Máte ta zamluvený termín už na pevno? NEjlíp to poznáš tak, že si tam půjdete na večeři - ale nevím jak moc tam vaří pro veřejnost.
Odpovědět
Ahoj, termín máme zamluvený, danou zálohu. Na září to byl jediný volný termín. Jinak nevím nic bližšího. Nájem se neplatí, je jasné, že je to jen pro nás. Máš tam nějaké zkušenosti? Vy to máte zamluvené? Už jste se na něčem domlouvali?
Odpovědět
Ahojky, tak snad Tě potěším :) My jsme tam měli svatbu teď 20. června a nemůžu si na nic stěžovat. Pan majitel nám ve všem vyšel vstříct, výzdoba byla pěkná, sladěná (vínovo-bílá + něco do oranžova), obsluha byla milá a stíhali doplňovat i uklízet nádobí, vaří dobře, polévka byla VYNIKAJICÍ, chlaďák na cukroví i na dort mají....Copak by jsi chtěla vědět??Co vím, tak povím :)
Odpovědět
Ahoj, to moc ráda slyším. Kolik jste měli lidí, jaké menu a kolik vás to stálo? Jaké jste měli chody? Mohli jste si donést něco svého nebo bylo vše v jejich režii? Děkuju moc za odpovědi Hodně štěstí a zdraví do manželství
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, taky zvažujeme hostinu v tomto hotelu, nemá někdo nějaké čerstvé zkušenosti??? Díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Chtěli jsme původně taky hostinu v Rakovci, ale když jsme ochutnali jejich chřestovou polévku, houbové rizoto a smažený vepřový řízek, bylo vyřešeno. Vařili strašně. Ale prý střídají dva kuchaře, tak jsme asi měli zrovna toho špatnýho. :)
Odpovědět
Tak to my jsme měli asi toho šikovnějšího, byli jsme moc spokojení, tak už máme termín zarezervovanej :-)
Odpovědět
Ahoj,prosím nějaké zkušenosti s hotelem Rakovec??
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Ahoj všechny nevěsty, prosím prosím, neměla jste některá svatbu na hotelu Rakovec v Brně na přehradě? Nebo neznáte někoho kdo měl, o víku jsme se tam byli podívat a celkem se nám to zalíbilo, ale přeci jen nějaká doporučení nebo nedoporučení by se hodilo. Díky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj,my jsme měli svatbu v hotelu Rakovec 16.7.2011 a můžu jen doporučit.Mohli jsme si dovést vlastní víno.Pokoj jsme dostali zadarmo.K dispozici jsme měli ten velký sal,skoro celou terasu a bazén.Personál byl ochotný.S šéfem se také dalo na všem domluvit..Fakt jsme byli nadšení!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Zkusím oživit tuto diskuzi, je tu někdo, kdo má čerstvou zkušenost s tímto hotelem? Díky :-)
Odpovědět
capybarka: Ahoj, budeš to mít nakonec v tom Rakovci? Máš nějaké bližší info? Moc díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ráda bych opět oživila tuto diskuzi a zeptala se na Vaše zkušnosti s Rakovcem v letošním roce. My máme předběžně rezervovaný termín a jednáme s nimi o cenové nabídce. Zatím v nás jednoznačně převládá negativní pocit z jednání s paní provozní Mazánkovou. Na pondělí nám slíbila poslat upravenou cenovou nabídku - nic neposlala, ani v úterý, ve středu jsme volali a urgovali. Z její strany žádná omluva, nic. Přislíbila poslat pravděpodobně ještě ten den. Nestalo se, další urgence. Nakonec jsme se dočkali, ale chybí tam půlka věcí, na kterých jsme se domluvili. Prostě něco slíbí, nesplní, ani nedá vědět, že pošle později. No hrůza. Jsem znechucená. Ráda si poslechnu pozitivnější zkušenosti, pokud někdo má. Prostředí se nám tam líbí, sál je skvělý. Ale ty lidi hrůza.
Odpovědět
@terite Moje dcera měla na Rakovci svatbu v červenci 2012. Byli jsme domlouvat svatbu už v unoru, pan provozni nás hned upozornil, že potřebuje do tydne zalohu, protože je velky zajem o jejich prostory. Jednani bylo neosobni, nemela jsem z toho dobry pocit, ale dcera to tam proste chtěla. Další schůzku jsme měli uz s jinym a novym provozním, který ani nevedel, ze jsme zalohu zaplatili. Dikybohu jsme měli doklad. Odhadovana utrata byla 67 tisíc pro 30 osob na obed a 70 osob na vecer. Když jsme prisli platit, ucet byl 105 tisíc. Uctovali najem za pulku terasy, sal, vyzdobeni svatebního stolu, obsluha po 24 hod- 400 Kč/1 hod. Na moji otazku, proc nam uctuji vyzdobu svatebniho stolu, kdyz jsme si ho zdobili sami, řekl: "aha" A castku odecetl.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Mám bohužel jen špatné zkušenosti. Je to škoda, protože je hotel pěkný. Ale přístup paní Mazánkové byl opravdu zarážející.
Odpovědět
Já si na přístup ze strany paní Mazánkové rozhodně stěžovat nemůžu. Vždy se nám snaží vyhovět s našimi požadavky, pokud jsme potřebovali narychlo schůzku, nebyl problém, i když s sebou měla miminko a vždy nám řekla, že neslibuje zaslání do druhého dne, ale v co nejkratší době, což je pro mě příjemnější než kdyby mi to slíbila a pak se nic nedělo. Dostala jsem na hotel doporučení od známých, kteří byli moc spokojeni a na paní provozní si nestěžovali,spíše naopak chválili a pevně věřím, že i naše svatba bude super.
Odpovědět
Holky, otázka - je tam někde místo na případný fotokoutek? Děkujii! :)
Odpovědět
Fotokoutek je možný v salónku hned vedle sálu, kde je hostina :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?