Svatba v hotelu Noem Arch v Brně, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojte holky, měla jste některá svatbení veselí v hotelu Noem Arch v Brně? Jaká byla hostina, jaké svatební tradice Vám dovolili, ubytovávali jste svatební hosty, a sebe? A co cenově cena/výkon ok? ;-) Ráda bych poznala reálné zkušenosti :-) díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já se tam byla podívat a informovat cca před měsícem jelikož se mi tam moc libí a chtěla bych tam mit i obřad. . Jedaní na úrovni relativně vyjdou se všim vstříc...MAme naplanovaný odolední obřad v 16h a následne raut a grilovaní pro 60 lidí ´= 130 000 korkovné 100 za ks .30%sleva na ubytovaní , výzdoba nedělají ale doporučí ti externistu( cca +10tis)....tak asi vse co jsem zatím zjistila...a mají celkem dost obsazených terminu!Přeji dobrý výběr :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tyjo, Noem Arch teda neznám, ale 100 Kč za korkovné - předpokládám za litr, to je mazec! Nebo to je jen za tvrdé? Výzdoba taky koukám celkem pálka...no když se tak dívám, tak ty cca 4000 za výzdobu, co budou chtít po nás (vč. květinové výzdoby a potahy na židle) je ještě celkem slušné - a to se mi to zdálo drahé. Jinak v Noem Arch měla prý hostinu sestra od kolegyně a byli celkem spokojeni, sháněli to relativně na poslední chvíli, tuším nějak dva měsíce předem, protože jinde nemohli nic kloudného sehnat...když tak můžu něco zjistit...co všechno bys ráda věděla?
Odpovědět
Profilova fotka
@ninive211 Korkovné je 100 za láhev a tvrdé je 200 za láhev :-)co uz ze :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dorinka88 tak to je síla! my budem mít 50 za litr vína (ne lahev, lahev může být i sedminka) a případně 100/1l tvrdého, ale tvrdý nechci sponzorovat, maximálně kdyby tchán chtěl teda dat do placu tu Whisky, co si šetří na synovu svatbu...ale jinak tvrdý mít nebudem.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě ta částka nepřekvapuje, bývá i hůř :-D
Odpovědět
se svatbou tam zkusenost nemam - parkrat jsme tam byli na veceri, opravdu vyborne jidlo, vyborna obsluha, krasne prostredi - luxusnejsi restaurace, takze cena tomu bude odpovidat
Odpovědět
Ja tam mela svatbu, bez ubytovani a byla jsem naprosto spokojena, pocitej tedy ale tak 600 na hlavu. My meli vyborne jehneci :-) , na vsem se s personalem da domluvit. MOC DOPORUCUJI. Obrad jsem mela u nich na terase.
Odpovědět
@vercaosmera jo a vyzdobu mi delala moje svatebni agentka a za vlastni vyzdobu si Noem arch nenauctoval nic.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem hlavně spokojená s jednáním, velice rychle vše zjistí a zodpoví a nedělá jim relativně nic problém, ani muj požadavek na vytvoření na náš DEN dětského koutku:-)Ptz tam budeme mit asi 10 dětí do 4let :-) Nejdříve jsem chtěla mit svatbu i s obřadem v Nebeském mlýně ale to jednaní byl děs běs!!! Tak u nás vyhrala Archa :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za zkusenosti holky, my se zatim jeste nerozhodli, premyslime jeste o hotelu International na Husove. Obrad bude na Spilberku, takze by byl jednoduchy presun 8-) ale zase nevim, abysme se doplatili... nemate nekdo zkusenost Vasi nebo kamaradky?
Odpovědět
v Intru jsem již svatbu chystala, mají velmi dobré podmínky pro svaty - 20% slevu na nápoje. Dá se vybrat i z jejich vína a objednat voda ve džbáncích. Poskytují také slevu 50% na svatební apartmá a 20% na ubytování pro ostatní hosty. Je to sice dražší hotel ale svatba se tam dá pořídit za dobré peníze, když vezmeš v úvahu, že ti menu chystá šefkuchař p. Husák a odpovídá tomu i servis - číšníci apod.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?