Svatba v hotelu Maximus Resort na Brněnské přehradě

Ahoj, plánujeme svatbu v tomto hotelu a úplně jsem se zamilovala do jejich svatebního palouku. Už jsme tam byli s přítelem i na schůzce a byla jsem velmi mile překvapena přístupem svatební manažerky, milá, ochotná . Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte náhodou někdo zkušenosti?
Odpovědět
@sporik77 jee my tam budeme mit svatbu v srpnu 2013 taky uz se tesim, jen nam to ted trochu zkomplikovali, meli sme to mit v restaurci a kvuli grand prix to musime presunout do tech salu, ale nastesti nam misto rezervovali jinak by me kleplo, protoze sme to prvne meli rezervovany, vsecko v pohode, ja si blokla fotografa, oddavajici, DJ a pak mi pani volala ze jestli to nemuzem presunout...
Odpovědět
Moc se mi tento hotel líbí. Zajímalo by mně, kolik přibližně stojí svatba v tomto hotelu. Máte někdo zkušenost? Chci se tam zajít zeptat, ale vypadá to hodně luxusně, tak jen, jesli má cenu vůbec nad tím přemýšlet, jestli se to nachází v mých cenových možnostech. :-) Díky za každou odpověď.
Odpovědět
@petapa 5000kc svatebni balicek (apartma, priprava tabule, obrad), a pak mame 350 kc obed a neco pres 500 kc raut vecerni. domluva super, jidlo vyborny. pani je ochotna vse probere temer nic neni problem
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Profilova fotka
Taky přemýšlím nad svatbou v tomto resortu. Můžu se zeptat, jestli v ceně za oběd a raut je započítané i pití? Chystám svatbu na červen tak sháním ideální místo pro obřad i hostinu na jednom místě pro cca 35 osob.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, svatba v Maximusu je moc pěkná realizovala jsem tam výzdobu hostiny a perfektní domluva. Pokud by měli obsazeno na termín Vaší svatby mohu doporučit na brněnské přehradě hotel Rakovec, hotel Fontána nebo hotel Atlantis ve všech jsme v létě na výzdobách jako doma ;o)) a perfektní komunikace, krásná venkovní obřadní místa v areálu zašlu Vám klidně i foto na mail.
Odpovědět
Dámy a mohu se zeptat jaká byla cena se vším všudy? a měli jste i apartmán na noc? :) cena by mě zajímala jen tak od oka abychom věděli s čím máme počítat jelikož ceník tam nemají :( :) děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@kimb Dobrý den, svatební apartmá máte v ceně svatebního balíčku :o) Pokud budete chtít více informací, tak napište a já vám pošlu veškeré ceny i informace. Ale bohužel opravdu už máme většinu sobotních termínů plných. Hezký den
Odpovědět
dámy, také by mě zajímala cena:-) ráda bych svatbu až odpoledne, nejlépe večer - buď se západem slunce a nebo při svíčkách - neměla jste to tady takhle některá?
Odpovědět
@vyskovandapisics : My máme právě ten stejný nápad se západem slunce, taky by mě zajímalo jestli jste to některá z vás měli :)
Odpovědět
@kimb a mate oddavajiciho? Ja zatim nemuzu nikoho sehnat....Unitari mi nejak neodpovidaji....
Odpovědět
Ano máme :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?