Svatba v hotelu Lions Nesuchyně, máte zkušenost?

Hezký den všem, chci se optat, máte někdo zkušenosti s uspořádáním svatby v tomto hotelu? Díky za odpovědi. Andys
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, ozval se ti někdo ohledně Nesuchyně?
Odpovědět
Ahoj, nepořádala jsme tam svatbu, ale pořádáme tam pracovní meetingy. Vím, že je to něco trochu jiného, ale prostředí je krásné, ubytování doporučuju spíš v bungalovech než samotné hlavní budově, jídlo velmi dobré, milý provozní a hosté se tam případně mohou zabavit různými aktivitami (minigolf, vířivka, bowling a po.)
Odpovědět
Nemám sice zkušenosti se svatbou v Lions, ale byli jsme tam na víkendu a je to tam krásné-nádherné, skvěle vaří a mají příjemný personál a bohaté služby! Kdybych nebydlela 250 km daleko, určitě by to bylo jedno z top míst v mém hledáčku :-D
Odpovědět
Taky nemám přímo zkušenosti se svatbou, ale jen s obědem a s golfem, který je v areálu. Areál je tam krásný, jídlo dobré, personál příjemný. O svatbu jsme se tam taky zajímali, ale ta cena nás odradila...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, děkuji za dobré recenze na Nesuchyni. Již jsme si svatbu rezervovali, tak dám vědět :-)
Odpovědět
Ahoj také máme zarezervovaný LIONS pro naší svatbu v srpnu 2015. Zatím jsme byli ze všech schůzek nadšení. Je to nádherné místo a mají se svatbami velké zkušenosti a v rámci paušálu máš i veškeré dekorace. Držím palečky ať vám vše dobře dopadne....;-)
Odpovědět
Ahoj, měli jsme tam svatbu v červenci 2014 a musím říct, že o nás bylo krásně postaráno-žadné starosti. Nechali mě nazdobit si stůl po svém..domluvili DJ apod. Výborné jídlo-já toho moc nesnědla, ale všichni chválili-myslím, že by ho stačila tak půlka:) Kdyby vás něco zajímalo, piště do SZ.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky, taky uvažujeme o svatbě v hotelu Lions. Má ještě někdo zkušenost? Děkuji 😊
Odpovědět
Ahoj, přemýšlíme take o hotelu Lions, docela nás ale odrazuji recenze na Facebooku, máte někdo zkušenost z poslední doby? Děkuji moc!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?