Svatba v hotelu Akademie Hrubá Voda. Máte zkušenost?

Ahoj nevěsty, má některá z vás ( předpokládám spíš Olomoucko) zkušenost se svatbou v hotelu Akademie v Hrubé Vodě??? Líbí se nám nápad mít svatbu i hostinu venku ( mají k dispozici party stan), ale slyšela jsem, že se tam moc dobře nevaří. Díky za typy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
skus sa popytat aj v tychto temach : http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Ahoj, měla jsem svatbu na Hrubé Vodě. Můžu doporučit. Mám tady i foto. Jestli chceš nějaké info tak mi klidně napiš na mail lmucetni@seznam.cz
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
lunciatko • Včera v 11:46 Ahoj holky!! Prosím, prosím máte někdo nějaké zkušenosti se svatbou v tomto hotelu? Našla jsem si pár diskuzí ale nic moc jsem se nedozvěděla.. Potřebovala bych právě svatbu venku a aby svatebčani byli na jednom místě.. I s ubytováním.. Na kolik vyjde jídlo a pití, popřípadě i ubytování? Vycházejí vstříc? Mám pár nápadů jak svatbu.. Vylepšit.. Děkuji za pomoc!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, svatbu jsem tam neměla, ale měla jsem tam s nimi schůzku, jejich přístup je opravdu skvělý, ke všemu nám řekli na co jsme se ptali, vlastně nás ani nepustili ke slovu =) ale bohužel měli už obsazen náš termín, takže jsme museli vyhledat jiné místo :-( Hodně štětí..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Nemáte prosím někdo aktuální zkušenost s tímto hotelem? Velmi se nám líbí hotel i venkovní zahrada. Jen těch recenzí o Akademii je poskrovnu... :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?