Svatba v Horizontu v Olomouci

ahoj Jsem z Olomouce, ale bohužel s HORIZONTEM žádné zkušenosti nemám! svatební hostinu plánujeme v Kozově tj. kousek od Bouzova, kde bude na hradě obřed
Odpovědět
1
2
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
v době, kdy jsem chystala svatbu, byla minimální požadovaná útrata hostiny 70.000 Kč (jen hostina) + vše další. To je vše, c s čím mám osobní zkušenost. Ale chystala tam svatbu se vším všudy paní Dušková ze salonu Ariana, takže se poptej tam, kontakt najdeš na netu na webovkách Ariany.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Svatebni hostina v Kozove Ahoj Sarcca, mohla byste mi prosim dat vedet, jak Vam dopadla svatebni hostina v Kozove? Ja premylim, ze se budu vdavat na Bouzove a potom taky hostinu v Kozove - asi tak pro 80 lidi - vleze se tam tolik lidi? A kde jste byli ubytovani na svatebni noc? Ja bych chtela neco luxusnejsiho - aspon na tu jednu noc:). Jake tam bylo jidlo a na kolik vas to vse vyslo? Muzete prosim doporucit a poradit? Diky moc.
Odpovědět
kaila: mi tam taky puvodne meli mit hostinu, ale nakonenecsme se rozhodli ,ze to neni dost velky, minimalni utrata byla 70 000, v ariane ti budou schopni poradit :) Mor: mi mame svatbu na bouzove,ale nad kozovem jsme nepremysleli, chteli jsme byt na oslavy zpatky v Olomoucu :) ale par nevest psalozeje pekne vysplouchli.
Odpovědět
Ahoj holky, taky jsem uvažovala nas svatbou v Horizontu, ALE.... požadují min. útratu 70 000,- + 20 000,- JEN obřad! Což se mi zdá moc. Líbí se náme také v Hrubé vodě v hotelu Akademia, ale tam nám nechtějí moc vyjít vstříc. Takže asi nakonec klapne Šternberk v hradní zahradě a oslava v Prachárně. Máte zkušenosti někdo s tímhle hotelem?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
...reakce na kstablova - 30. červen 2008 v 15:22 kijokena • 22. červen 2009 v 10:31 Cena obřadu v Horizontu u Olomouce je 6000 Kč a ne uvedených 20000 Kč. Po zjištění uvádím následující: Pronájem restaurace 5.000,- Kč restaurace i terasy 8.000,- Kč terasy 5.000,- Kč cukrárna (od 18hod) 5.000,- Kč posezení u bazénu 3.000,- Kč V případě využití nabízených služeb bude nájem za poloviční ceny. Obřad 6.000,- Kč včetně výzdoby svatebního altánu a přípitku (pouze od dubna do konce září) Aranžmá tabule - běžné cca 1.000,- Kč Výzdoba restaurace 2.500,- až 4.500,- Kč Svatební kytice a ostatní 2.000,- až 5.000,- Kč Menu - hostina (za osobu) cca 1.500,- Kč Přípitek, předkrm, polévka, hlavní jídlo, ovocné saláty, teplá večeře nebo raut Minimální předpokládaná útrata 70.000,- Kč Svatební koláčky 1ks 5,- Kč Dorty 2.000,- až 7.000,- Kč Úschova cukroví v chladícím boxu 500,- Kč Příprava výslužek do krabiček 500,- Kč Zabalení rautu domů 500,- Kč Svatební oznámení od 18,- Kč Zasedací pořádek 500,- Kč Hudba reprodukovaná cca 6.000,- Kč Hudba živá cca 6.000,- Kč Program individuální Večerní osvětlení parku 500,- Kč Rozvoz svatebčanů - zajištěn klasickou taxislužbou za km
Odpovědět
Ten horizont je strašně drahej, okolí je docela pěkný prostor na svatbu, ale ta restaurace je opravdu velice kýčovitá a teda jestli je pravda, co je tu rozepsané, tak to je síla. Třeba účtovat si za úschovu cukroví v chladícím boxu nebo za zabalení rautu domů (obojí jsme měli v naší restauraci zadarmo)!!! Holky v Přerově v restauraci U Labutě pořídíte raut za zlomek ceny, jídlo je exkluzivní, různé roládičky masové, paštičky, zvěřina, služby na jedničku, interiér příjemný, celou restauračku i se salónkem na tanec nám uzavřeli pro 30 lidí a za večeři, raut a alkohol jsme pro 30 lidí platili se vím všudy 30000 i s dýškem. Vykašlete se na hostinu v Horizontu, udělejte to U Labutě, budete spokojený :-) . A z rautu nám spousta jídla zbyla, všechno nám do druhého dne nachystali do krabic a odvezli jsme si to domů. Paráda a od Horizontu je to autem kousek. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemám důvod psát něco co není pravda, je to z posledního aktuálního ceníku. 8-)
Odpovědět
To byl řečnický obrat. Tím hůř :-S . Tys tam měla svatbu nebo proč sem píšeš, chceš je doporučit? Stojí to aspoň za ty prachy? Personál se mi zdál příjemný, ale realita samozřejmě může být jiná.
Odpovědět
Profilova fotka
:-p
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
....každý koho znám a svatbu v Horizontu měl, věděl do čeho jde a co za kolik má. Pokud je srozuměn s tím že tu nechá nějaké peníze, a něřeší jak velké to peníze jsou,.... nepozastaví se nad položkami které uvádíš viz účtování chladícího boxu. Pokud jdu hledat místo kde bude můj svatební den, ale musím počítat každou korunu, desetikorunu, či stovku, nebudu hledat možnost například v Horizontu. Byl jsem na svatbách kde se jedlo z ešusu, nebo z prasklého talíře a hliníkové příbory, a taky na svatbě kde byl zlacený porcelán. Co jsem tím chtěl říci, každý podle svého gusta a možností. Kdo si myslí že je dobré ukázat, jak se má dobře a utratí půl milionu nebo stotisíc za jeden den, nechám ho s myšlenkami přitom a budu si myslet svoje (třeba mu to mohu i závidět, ale nedám to na sobě znát). Abych to neobkecal, kdo na to má, je pro něj Horizont tím pravým kde si užije bohatosti a rozmanitosti v jídle, chuti, prostorách a nebude litovat. PS.: nesmí to ale být člověk který si jen hraje že na to má ....
Odpovědět
To jsem nějak nepochopila, mluvíš trochu z cesty a ne k tématu. Čekala bych, že napíšeš, jaký to tam bylo, místo toho to tady okecáváš a vyplazuješ jazyk, nevím proč. Mě by opravdu zajímala zkušenost s Horizontem, byli jsme se tam podívat, protože jsem na to místo dostali doporučení, ale přišlo mi to předražené a hlavně ten prostor je skutečně dost kýčovitý, jestli si pamatuju jakési "jakože" malby v antickém stylu. Nad položkami chladicí box se pozastavuju, protože to je pro mě doklad toho, že se na mě snaží v restauraci vytřískat první poslední. Když srovnám Horizont a restauraci U Labutě v Přerově, tak jsem jen chtěla říct, že Labuť je výrazně levnější (i když teda vysloveně levná není, ale nenutí minimální útratu) a jídlo a služby jsou tam velice kvalitní a prostor je příjemnější. Můžu srovnávat a chci nevěstám doporučit dle své zkušenosti. Chci tím nevěstám z Olomoucka doporučit, že levnější a přitom skutečně vynikající hostinu udělají U Labutě, protože my jsme tam byli velice spokojeni. Bylo by fajn od tebe slyšet nějakou osobní chválu a ne jen obkecávání, pokud si tady teda jen zase nějaká firma nedělá reklamu ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Momentálně mi to spíš připadá že děláš reklamu Přerovské restauraci. Ale na tom nezáleží, naopak, proč ne, tvrdíš-li že to tam bylo krásné. Znám na Olomoucku také mnoho brilantních restaurací ale prezentovat je zde nebudu, tak že jsem tím to chtěl říci, že Horizont je pro svatbu opravdu ideální (focení, terasa, cukrárna, posezení u bazénu, park, dobrá kuchyně a obsluha restaurace, vodopád .... ), ale jak jsem již psal, v cenové relaci úplně někde jinde i za těmi nejmenovanými restauracemi které znám a byl jsem jimi svědkem a účastníkem svatebních dnů. Na Horizont bude mnoho rozdílných názorů, někdo řekne že je tam draho a někdo zase že to za to stálo, nevím, nevím co napsat. Přeji každému si svatební den v Horizontu od obřadu po noční ohňostroj včetně procházky večerním parkem s loučemi, prožít, je to zážitek.
Odpovědět
Mě by spíš zajímali tvoje osobní zkušenosti, ne jen letákové propagační věty. Jinak to (promiň) vypadá jako reklama firmy. Což se o mě rozhodně říct nedá. ;-)
Odpovědět
Mě by třeba zajímalo, co je tam speciálního, co jinde není, že si můžou říct o minimiální útratu 70000?
Odpovědět
to mi sme to tammeli taky rezervovany ne na svatbu, ale na hostinu, ale pak sme se tam sli najest, a zacali vahat a pak kdyz sem zacala divat na vyzdobu tabule, moznosti foceni, fakt ze tam budou trajdat celej den lidi a pak to cestovani domu.... sem to zabalila uplne. zase musim rictze pan vedouci pusobil opravdu doobre a ochotne,coz se taky vsech restauracich rict neda, ten ohnostroj byl taky dobrej to v centru nejde. No pro me to nebylo uplne to pravy...
Odpovědět
Profilova fotka
Já fakt reklamu nechci dělat a ani nebudu, je to jen reakce. Pokud je podnik dobrý, nepotřebuje reklamu. Pokud není dobrý, může se rozkrájet, dělat reklamu kdekoliv, ale nepomůže mu to. Ať si každý sám rozhodne, kde chce svůj svatební den prožít. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezké odpoledne všem. V ceníku Horizontu je uvedena minimální útrata 70000Kč, ale je to pro případ, že během vaší svatby uzavřou restauraci pro veřejnost. Myslím, že nikde vám nezavřou velkou restauraci kvůli 20-ti lidem, protože jim ta místa nezaplní. Pro každého provozovatele restaurací je nesmyslné zavřít kompletně restauraci, kdy ji počtem svatebčanů (lidí, návštěvníků s uzavřenou společností) nezaplní ani z poloviny. Pokud vás bude méně, nabídnou vám prostornou terasu u bazénu, nebo prostor cukrárny a zaplatíte třeba těch 20000Kč. Je to jen na domluvě. Pokud se i přes toto vysvětlení nebudete schopni přenést, tak to zkusím takto: cena jedné osoby pro svatební menu (kompletní celodenní menu) vás stojí cca 1000kč kde máte předkrm, přípitek, oběd, raut. Bude Vás tam 70 lidí, myslíte si že 70000 Kč neutratíte? Myslím si že i více, pokud nebudete sedět na suchu a vytahovat slivovici z igelitky. Když Vás bude 30, zaplatíte 30000kč jednoché počty a naštěstí stále platí že 1+1 jsou 2. "Zatím".
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj lidi, chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti se svatbou v Horizontu, vidím tu jen samé staré příspěvky, takže situace ted může být úplně jiná...díky moc za každou informaci...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
dobry den taky si planujeme svatbu v horizontu ,, nedko nejake zkusenosti od leta 2011? zajima me vyzdoba jak chutnalo jidlo co hudba proste jestli jste to meli vse namluvene od nich ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky, od Horizontu ruce pryč...věřte mi, vím o čem mluvím...a to teď nehodlám nikoho ani žádnou firmu poškozovat...
Odpovědět
Vdavala se tam znama, a byli strasne spokojeni.. s obsluhou, s jidlem a domluvou.. pravda levne to nebylo, ale vsem se tam strasne libilo a myslim, ze to, ze je tam neustale plno a na dalsi rok je temer plno, mluvi za vse.
Odpovědět
Profilova fotka
Horizont můžu jen doporučit!!!Mrkněte na mé fotky :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Z mé zkušenosti, prostředí pohádkové, obsluha úžasná. Jídlo výborné a chutné.. Bohužel domluva s majiteli s prominutím na Capa - téměř všechno bylo jinak, něž jsme původně chtěli. A zadarmo vám nedají ani kytku na stůl.. :-( (ostatní služby - nájem - výzdoba - balné apod. opravdu předražené = cena neodpovídá kvalitě..) A bacha - byl na ně vyhlášen konkurz! Nevím jaký vliv to bude mít na svatby, ale já bych se trochu bála :-)
Odpovědět
holky, máte některá z vás nějaké nové zkušenosti s Horizontem? Vím, že jsou v konkurzu, ale svatby dále dělají, změnily se nějak podmínky? předem díky za postřehy.
Odpovědět
Profilova fotka
@silvie81 situace stejná, ba horší...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
ahoj holky, v Horizontu jsme měli obřad. Prostředí nádherná, květinová výzdoba profesionální, oddávající super. Ale co s nepovedlo, tak hudba. Dala jsem paní Kunstové CD s podrobnými pokyny, ale pán, co měl hudbu na starost, je buď pořádně nepochopil nebo nevím co. Svatební pochod jsem chtěla pustit jen prvních 21 vteřin jako upozornění, že se něco děje, k oltáři jsem chtěla jít až na další píseň. Ale pustil ho celý, i když na něj paní Kunstová třikrát volala, ať pustí další píseň. Tu pak pustil dokonce dvakrát za sebou z nějakého důvodu, takže pak bylo všechno o jednu píseň posunutý. A na gratulace ani hudbu neztlumil a šel pryč. Přitom měl i písemně ode mě, co jak chci... naštěstí nikdo jiný nevěděl, jak to mělo původně být a všem se to i tak líbilo. S paní Kunstovou byla domluva dobrá, ale museli jsme ji sami uhánět ohledně organizace. Za to pohádkové prostředí a nádherné fotky mi to stálo, ale říkám si, že když neumí podle pokynů pustit správně CD s hudbou, tak domlouvat se tam na dalších věcech bych asi váhala...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holky, taky jsem přemýšlela o Horizontu, ale našla jsem si usnesení, kde se do insolvenčního řízení přihlásilo 84 věřitelů a dluh má tento přírodní ráj cca 94 milionů a drobné, takže od tohoto krásného prostředí upouštím. Nerada bych měla vše naplánované a bylo mi pak za půl roku sděleno, že svatbu není možné uspořádat. Proto si dobře rozmyslete, zda byste Horizont třeba příští rok riskly. Já tedy ne.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?