Svatba v Golf Kaskáda, Kuřim, nějaké zkušenosti?

Profilova fotka
Prosím o vaše názory a zkušenosti
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v bývalé práci jsme tam pořádali golfové turnaje. Nevím, jestli se už teď ponaučili z toho, že mít výhradní cateringovou firmu nemusí být pro klienty vždycky to nejlepší. Navíc si tam tenkrát hráli na to, že když bude vařit kuchař z restaurace od Kastelána (pan Getz), tak to bude bomba. Jenže to bylo trochu snobské pozlátko. Nevíte, kdo vám tam bude vařit? Hodně bych si je pohlídal Jinak služby jsou nadstandardní, zvlášť ve chvíli, kdy ve vás budou cítit zajímavého zákazníka. Místo pro svatbu je to krásné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Právě že nás zaujalo to prostředí. Na první schůzce jsme řekli jak si to představujeme a ukázali vzorové menu a poprosili o nějaké specialitky jako tř. krémovou polévku nebo tapas atd. Přišla nabídka ve které jen zkopírovali tu naši vzorovou (aniž by řekli jestli to jsou schopní připravit) a na to co jsme poukazovali se vykašlali. Dál nám dali cenu za pronájem za 10 000 jako akci pro nás. Přitom standartně mají půlku sálu za 9 000-takže akce pro nás o 1000 víc?!!? Takže jsme jim to celé poškrtali a znovu! Jednali jsme s panem Farmačkou ale myslím, že nabídku zpracoval někdo jiný a vůbec nad tím nepřemýšlel. I barvu kterou jsme si vybrali měli špatně! Bohužel nevím kdo bude vařit :-( Jinak děkuji za zkušenost :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Takže odpovídám :-D Svatba na Kaskádě nemohla dopadnout líp. Pan Farmačka (asi provozní) a všichni ostatní se o nás moc dobře starali a všechno bylo jak mělo. Takže za mě DOPORUČUJI ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A můžu se zeptat jak to dopadlo tedy s kalkulací a cenou za pronájem a co další poplatky špuntovné atd? Díky
Odpovědět
Na kaskade svatba byla jako ve snu.. Nic nebyl problem a vse co jsme si prali bylo splneno, i kdyz obcas s malymi chybickami.. Nemame co vytknout. Smula byla akorat na pocasi..:) Pan Farmacka super!! Doporucujeme:) Ps:to korkovne 40kc za 0,7 vina
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj dámy mohu se zeptat? Také mě zaujalo toto místo a přemýšlím jestli to nebude moc drahé, nevím s jakou cenou bych měla počítat. Kdyby jste napsali přibližnou cenu všeho byla bych vám vděčná. Děkuji K.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?