Svatba v G-Hotelu Luleč. Máte některá zkušenost?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda máte některá zkušenost se svatební hostinou, popř. svatebním obřadem v G hotelu v obci Luleč, okres Vyškov. Předem díky za odpovědi.
Odpovědět
Ahoj. Já to tam znám. Co se svatebního obřadu týče, tak na konci zahrady za tenisovými kurty je takové místečko k tomu určené. Jsou tam dřevěné lavečky. Samotná hostina v hotelu je také celkem fajn. Většinou bývá v salonku, který je propojen s prosklenou zimní terasou, kde se tancuje.
Odpovědět
Nevíš náhodou, jak to vychází cenově a jak byli spokojeni s obsluhou? Chtěla bych si od nich udělat cenovou kalkulaci, měli bychom mít asi 39 lidí včetně novomanželů. Jsme sice oba z Brna, ale obě rodiny jsou ze severu. Chtěli jsme obřad venku asi v srpnu, tak uvidíme. Asi se tam s přítelem stavíme po cestě na nějaké to jídlo - odzkoušet jak se budou chovat a trochu si to omrknout :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Mysu, my jsme tam byli jen pro cenovou kalkulaci a zeptat se co a jak. Obřad venku jsme nechtěli (na duben :-)), šlo nám jen o hostinu. Kapacitu míst tam mají 40. Takže byste se tam vešli tak akorát. Tančí se pak přesně jak psala nikola ve vcelku pěkné a prostorné zimní terase. Prostor je to pěkný, fakt hezké místo, ale cenově směle konkurují dražším hospodám v Brně... Na osobu počítej určitě přes 1200,- Účtují si špuntovný a fakt to není nejlevnější. I když novomanželé tam mají ubytování zdarma a to je fakt krásný luxusní apartmán :-) Cenovou kalkulaci vám určitě vytisknou. Kdybys o něco přibližně měla zájem, písni do IP, já Ti to pošlu, mám to ještě doma. Nakkonec jsme se ale rozhodli pro nový hotel - Allvet ve Vyškově, který je stejně krásný a podstatně levnější ;-)
Odpovědět
Taky mě celkem zarazila ta jejich cena ubytování na netu, sice mají uvedeno, že poskytují výraznou slevu pro ubytování svatebním hostům, ale stejně :-( Na Allvet ve Vyškově jsem taky slyšela chválu, ale nějak jej nemůžu najít na netu. Neporadíš?
Odpovědět
Profilova fotka
Hotel Allvet na netu zatím nenajdeš :-) ještě to nemají úplně hotový. Je to fakt "funglovka". Ale jestli o něm nevíš nic, můžu Ti aspoň kdyžtak popsat, kde je. Pak se tam můžeš stavit a domluvit se přímo s nima :-) My se s přítelem sešli s provozním i s majitelem a oba byli moc příjemní a vstřícní. Navíc je to krásný prostor. Všechno v novotě a evidentně se fakt snaží z toho vytáhnout maximum ;-) Mně se tam líbí moc :-N
Odpovědět
Profilova fotka
I když ten obřad přímo si tam úplně neumím představit - možná je to i tím, že jsem se tam na to nedívala očima na obřad. Dalo by se to tam udělat nahoře na terase a to by bylo fakt hezký. Ale ve Vyškově je krásná zámecká zahrada s nově opraveným altánem a tam musí být svatba nádherná! ;-)
Odpovědět
K tomu hotelu stačí ulice, pak si myslím, že není problém to najít :-) . Mají u toho hotelu nějakou zahradu nebo tak? Nechtěla bych být zavřená jen v "salonku", ale mít možnost jít ven na zahradu, i kvůli dětem, bude jich tam asi 6. Zatím plánujeme asi srpen 2008, přemýšlela jsem i o penzionech na přehradě, ale nevím, zda už nebudou obsazené :-( . Teď jsme teprve začali opravdu přemýšlet o svatbě, takže jsme si řekli kdy asi, ale jak to tady sleduju, obrovským problémem je místo na hostinu a přespání hostů. O víkendu jsem snad půl dne strávila na netu hledáním vhodných míst, už teď je to hrůza, a to si neumím představit, jak budeme zařizovat zbytek - šaty, koláče apod :-) To teprve bude veselo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mysu, jestli to plánujete na srpen a nemáte konkrétní datum a nebude vám vadit, když se to třeba bude muset přizbůsobit volnému termínu v restauraci. :-) Ulice je možná brněnská =-) Ale je to až za Vyškovem. Od značky konce Vyškova asi kilometr směrem na Rousínov. Když pojedete z Brna po dálnici, tak jeďte prvním sjezdem (Vyškov-západ) a pak na T křižovatce (na STOPce) do leva, pak je to už kousek po pravé straně. :-) Je to velký areál. Uvnitř je malé "nádvoříčko" s jezírkem :-)
Odpovědět
Díky moc, bez problémů jsme to našla na mapě - díky tvému popisu :-) Zrovna v sobotu jedem okolo, tak tam nakouknem a uvidíme.
Odpovědět
Profilova fotka
Není vůbec zač :-) Pak dej vědet, jak se vám to líbí ;-) Nemají to ještě zkolaudovaný, tak se nelekněte, mají tam i stavebniny :-)
Odpovědět
Ahoj ivullo, psala jsem ti interní poštu, ale asi jsi ji nedostala :-) V sobotu jsme se stavovali v Allvetu, ale na nikoho jsme se nedozvonili - nevim jestli to náhodou nebylo díky tomu, že jsme tam byli v 9 ráno :-) . Mohla by jsi mi prosím poslat kontakt na majitele, abychom si mohli domluvit schuzku? Koukali jsme přes zavřenou bránu a vypadalo to hezky. Díky moc mysu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tady ta paní měla svatbu v Lulči, má v albu i nějaké fotečky: http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Takže veelké varování všem! dnes jsem navštívil hotel Allvet u Vyškova a byl jsem velice zklamán! uvnitř zapáchá zatuchlina a plíseň, neprofesionální personál, rozestavěné okolí a hlučná silnice vedle areálu = nedoporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdo to ve Vyškově je ? To ani nevím, že tam něco s takovým názvem existuje.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
kinsky: Velká závist nebo konkurence? 19. dubna totiž hotel Allvet ještě nebyl otevřený, tudíš personál nebylo možno potkat a zapáchající stuchlina? Leda by ses tam vkradl Je to podle mého příjemný areál defakto se vším všudy i pro naše nejmenší. Nejsem ani spolu, ani majitel ale taky sem se tam něco nadřel Tudíš chválím
Odpovědět
Tak já jsem na Allvet slyšela zatím jen samou chválu, osobně zatím posoudit nemůžu ;-) , zvenku vypadá moc hezky a přece jen je to "nový" a to ve většině podobných podniků znamená že se fakt snaží získat si klientelu. Co se G-hotelu týče, napiš do IP janulas ta tam měla svatbu ale pohybuje se spíš na koníkovi ;-)
Odpovědět
ahoj, hotel Allvet znám. Vevnitř je pěkný, ale počítej, že je to u docela frekventované silnice mezi Vyškovem a Rousínovem. Byla jsem tam na jídle a je fakt, že se občas třepaly okenní tabule, když jel okolo náklaďák...ale nevím, kde ty svatby dělají, mají tam i nějaký konferenční sál, tak to možná dělají tam a ten je trochu bokem. Každopádně majitel je moc vstřícný.
Odpovědět
Allvet-já jsem se tam byla podívat, a jelikož nejsme nábožensky založeni a za domem tam mají obrovský kříž na pahorku a nějaké sošky,dost mě to vyděsilo, tak tam svatbu nechci. (majitel to má převážně k účelům křesťanských sešlostí, jak mi bylo sděleno)Tím nechci nikoho urazit!!! Jen to prostě nemám ráda v tak velkém...
Odpovědět
Profilova fotka
kotrousek// Svatby se tam konají, aspoň do teď v kongresovém centru, což je v areálu hotelu, tudíš od "hluku" náklaďáků ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
makec// Taky nejsem nábožensky založen a teď si představ, já se na ten kříž tady dívám každé ráno když odtemňuju 8-) Už sem si nějak zvykl ;-)
Odpovědět
Ahojky, včera jsem volala do hotelu kolik by stál apartmán 2, a docela jsem se zhrozila 3000 :-N :-o . Jen sem si to předběžně rezervovala. ale váhám. Myslíte, že je to hodně? Allvert bohužel nemá www stránky, jen sem viděla pár fotek z ubytování, ale to mě tak nenadchlo jako ten G-hotel.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky nemá prosím někdo podrobnější info o svatbě v hotelu Allvet???Jak to tam funguje atd... P.provozní je nevstřícná a ma dost neprofesionální přístup....Zaráží nás 50 kč -korkovný za l vina,odpovídá na mail cca po dvou týdnech,nevím jěsli má takovéj přístup jen knám nebo i k ostatním... děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte, my budeme mít svatbu v červnu v G hotelu a bude to velká svatba (cca 60 lidí). Nemáte někdo zkušenosti s takovou velkou svatbou právě v tomto hotelu? Pokud bude hezký počasí, asi to bude O.K., ale trošku se bojím deštivé varianty, interiéry mi připadají docela stísněné pro tolik lidí :-(. Díky za - pokud možno - optimistické postřehy! ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?