Svatba v Dobrušce, Novém Městě, Náchodě a okolí

Profilova fotka
Ahoj holky. Zakládám tuhle diskuzi, třeba se přidáte a podělíte se o své zážitky a zkušenosti s přípravou svatby v těchto končinách.
Odpovědět
1
2
8
Profilova fotka
Beta.m.: Vyhlídka je krásná. Měla to tam jedna známá a byla spokojená. My jsme byli původně domluvený v dobrušským pivovaru v té sklepní restauraci, tam je to moc hezký, ale chtěli jsme grilovat a tam to nejde, takže máme zamluvenou Skalku. Ubytujeme tam i příbuzný z Moravy, takže pohoda. Hron v Náchodě teda vůbec neznám. Jojo, šaty, to je mazec. Já pracuju v Hradci, takže to mám skoro oběhaný (Evanie, Svatební a květinové centrum, salon Bella), ale nic..Byla jsem v Jaroměři, na tu jsou pěkný reference, ale hodně šatů mi bylo krátkých... No prostě jsem ještě neobjevila ty pravý. Jedny mám vyhlídnutý, ale rozhodla jsem se ještě pátrat dál...Teďka jsem se objednala na příští týden do Pardubic, tak jsem zvědavá, už by to něco chtělo...:-) Podle mě v těch Kvasinách toho taky moc neseženeš... Fotografa už mám zamluveného dlouho.. Bude to David Taneček, na fotky si dost potrpím, tak na nich nebudu šetřit. Jsou jediné co nám zbyde... A jinak nic zařízeného nemám, jsem ostuda.. Z cukrárny někdo doporučoval Janiku v Nováči nebo učňák na cukráře - tam ti taky udělají dort...
Odpovědět
Profilova fotka
@lu240 O Dobrušským pivovaru jsme taky uvažovali ale zdálo se nám to moc temný a na svatbu zrovna né moc vhodný, ale jeto tady docela problém něco vybrat.....Ten Hron není otevřenej moc dlouho a je to tam moc pěkný, je to zároveň hotel takže tam budem taky ubytovávat hosty. Jinak fotografa jdem zamluvit enhle týden a mysleli jsme Ouřqdovi z Dobrušky ale uvidíme jakou nabídnou cenu protože sem v N. M. n. M. našla fotografa za 17 000 což se mi teda za fotky dávat nechce....Ohledně cukráře zatím taky moc nevíme, moje mamka má zkušenost s nějakou paní na Čermný tak uvidíme jestli má nějaký fotky co je schopná udělat. Doufám že tenle týden tak pořídíme vybrat nějaký oznmení, koukala jsem že je tisknou v Opočně tak se tam zajedem podívat. Začínám z toho být docela nervózní, pořád jsem si říkala že je to času dost něco zařizovat ale teď to začíná být vážný.... :-| Nevíš kde se v okolí dají koupit svatební boty? Paní v salonu mi nějaký nabízela ale byly hrozný tak bych se poohlýdla někde v obchodě ale nevim kde. Ráda nakupuju v Daichmanu tak to zkusím tam ale nevím jestli uspěju....uvidim.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Záleží kolik do fotografa chcete investovat. My máme za 7-8000, podle toho jak se domluvime,co všechno bude fotit..Ale tenhle termín bude dost obsazenej, takže musíte pospíšit:-) Přepošlu ti ještě jednoho fotografa s cenama do IP, uvažovali jsme o něm, ale nakonec se rozhodli pro toho našeho. Chceš klasický bílý svatební? Tak to moc nevím... Já bych chtěla barevný a taky nikde nic. Hodně holek tady kupuje přes net, ale to zvažuju jako poslední šanci, když nikde nic neobjevím. Oznámení bych asi chtěla navrhnout sama, a pak ho dát jen někde vytisknout, možná i v tom Opočně, taky o něm vím...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, nevíte o nějakém pěkném místě na svatbu v tomto regionu, jo a ještě nějakou floristku máte?Svatbu plánujem na léto, ještě nevíme místo, nechci žádnou radnici a asi né ani zámek, nejraději bych kapličku, kostel...nějaké tipy,Díky
Odpovědět
Profilova fotka
martinakrej: Ahoj, hodně se oddává v kapličce v Opočně. Sice jsem nebyla vevnitř, ale podle fotek a vyprávění je to vevnitř hezký :-)
Odpovědět
martinakrej: Ahoj, my budeme mít v červenci svatbu v Mariánským kostelíku v Opočně. Je to tam užasný, a nejedná se o církevní obřad, kostelík není vysvěcený. Kdyby jste holky někdo věděl o cukráři, tak mi prosím dejte tip. Žiju už nějakou dobu v Praze, tak v Náchodě a okolí žádného neznám. Botky sháním zatím marně, ale šaty už se mi podařilo sehnat, tady v Praze. Moc hezké mají v salonu Nevěsta na Pankráci : http://www.svatebni-saty-nevesta.cz/c... Jsou tam moc milí a ochotní. Opravdu velký výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
take mě napadl ten Marianský kostelík v Opočně. Nic jiného mě bohužel nenapadá... Floristiku bohužel také ještě nemám :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@beta.m už jste byli v Nováči na matrice? Paní nám říkala, že bychom se tam měli v lednu, únoru stavit. A ještě na zámku. Nevíš náhodou kolik chtějí za obřad v zahradě? Myslím něco kolem 5 tis. ale nejsem si jistá kolik přesně...Bude to ale hrůza, každou půlhodinu jedna svatba, nic moc, docela mám z toho obavy...
Odpovědět
Profilova fotka
@lu240 Ahoj mám pár postřehů ke svatebě na zámku v Nováči, už jsem tam byla na 3. Hele jak říkáš každou půl hodinku další a další svatba, na nic není čas, furt tě honěj, navíc děsně nepříjemný co se týče např. házení rýže, lístků růže, kamarádka s tím měla pěknej problém. Jen co je oddali a šli jsme dolů na nádvoří, tam už stála další svatba a lidi se tam míchali....no nevím, přišlo mi to takové neosobní, i když obřad moc hezký, ale to kolem....jako svatebčan jsem si toho všimala, věřím že nevěsty takové věci nevnímají:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@a.n.d.y děkuji hned na to mrknu:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martinakrej Hm, tak jsi mi potvrdila mé černé myšlenky:-( Věřím, že i nevěsty tohle vnímají. Pokud se v zahradě nestihneš ani pořádně vyfotit... Bohužel ale nevím co s tím... Já jsem chtěla svatbu někde jinde, někde v přírodě, ale na nic jsem nepřišla:-( Nenapadá vás něco? Nemáte nějakou "lepší" zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
@lu240 Co se týče zahrady, tak si myslím, že to bylo v pohodě, kámoška i ségra mají spoustu fotek právě ze zahrady. Já jsem mluvila o zkušenosti ze zámku ze vnitř, nevím jak to probíhá při svatbě na zahradě, ale je fakt, že ta zahrada je krásná a potom tam stejně míří další svatby na focení, ale myslím, že by to mohlo být v pohodě.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ještě mě napádá Náchodský zámek, nevím jestli znáš a byla jsi někdy. Taky oddávají v zahřadě, fotečky jsou taky moc hezké
Odpovědět
Profilova fotka
@martinakrej jasně že znám. Ale vím, že to tam je dodst drahý a taky s naším termínem už tam určitě mají plno..Zámek v Náchodě nebo ve Městě - to už je jedno :-) Plánujeme právě obřad v zahradě, ne uvnitř... Ale taky záleží na počasí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mrkni, to jsem objevila úplně náhodou na Vila Čerych v České Skalici, taky krásná zahrada, aspoň z fotek, nikdy jsem nebyla ,ale moc se mi to líbí, plánuju se tam jet podívat.
Odpovědět
Profilova fotka
@lu240 Tak to je zajímavý, mě říkala ať se stavim zhruba v dubnu vyplnit na matrice papíry a zajít si to domluvit na zámek, tak teď teda nevim.... Ta zahrada byla myslim asi za 5 500 ale na netu bys to měla najít, papír s rozepsanejma cenama mám doma ale myslim že je to ten samej co mají na netu. Původně jsem hrozně chtěla obřad v zahradě ale přítel je alergik a neumim si představit že by celej obřad prokejchal :-D takže to nakonec máme uvnitř. No jako ta půl hodina je hrozná, to tam bude jak na běžícím pásu
Odpovědět
Profilova fotka
@martinakrej Tak to mi ani neříkej! Sice to máme uvnitř zámku ale to nebude o nic lepší... Ta půl hodina je strašně málo ale co se dá dělat, chtěj z toho vytřískat co nejvíc peněz tak to mají nahuštěný co nejvíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Uvidíš, že to bude v pohodě, všechny moje kamarádky - nevěsty, si ničeho nevšimly:-)měly jiné starosti:-) užiješ si to uvidíš:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky všem, já jsem na úplném začátku plánování svatby, zatím máme jen termín a to 11.6.2011 v zámecké zahradě v Novém Městě nad Metují :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
@mihaji hihi, to vítej, už jsi tady třetí kdo to má 11.6. v Nováči:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za uvítání.....to je pěkné :-D. A to jsme zařizovali termín až teď... Co už máte všechno připravené?
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáte někdo tip na vizážistku v Novém Městě nad Metují, Náchodě a okolí? Zkoušela jsem Martinu Krejcarovou, ale ta má už bohužel na náš termín plno...:(
Odpovědět
Profilova fotka
@mihaji Tak to ti bohužel neporadím. Sama bych potřebovala nějaký tip..
Odpovědět
Profilova fotka
lu240: Už jsem sehnala, ale vzhledem ke stejnému datu svatby Ti asi neporadím :-| . Jen jsem ještě objevila v Náchodě Studio Visage a tam mají uvedeny kadeřnické i vizážistické služby. Akorát netuším, jestli za tebou přijedou i domů....
Odpovědět
Profilova fotka
Tak už máme rezervovaného i fotografa, jupííí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mihaji Jen né tam prosím tě!
Odpovědět
Profilova fotka
mihaji v kolik hodin to máte? my v 10: 30, docela brzo ale co se dá dělat... já zatím žádnou vizážistku nemám a asi ani nehledám, poprosím někoho z příbuzenstva jestli mě nenalíčí, možná by mohla kadeřnice co za mnou přijede domů...no ještě uvidim ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
beta.m my to naopak máme až ve 14.00, ale jsem docela ráda, aspoň bude dost času na přípravu. Já nikoho, kdo by ně nalíčil neznám a chci vypadat aspoň trochu k světu a hlavně, aby mi ten makeup vydržel.
Odpovědět
Profilova fotka
@mihaji My ve 12:30 ;-) Zahrada nebo zámek??
Odpovědět
Profilova fotka
lu240 zahrada, pokud nebude pršet
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?