Svatba v DENDROLOGICKÉ ZAHRADĚ. Kdo má?

Ahoj, máte někdo zkušenosti se svatbou, nebo budete mít svatbu v Dendrologické zahradě v Průhonicích? Jsou ochotní, co vše dokážou zajistit? Prosím o informace. Děkuji mockrát
Odpovědět
Ahoj, my jsme se tam brali. Jsou ochotní, půjčí Vám stoleček a případně židle a lavičky. Výzdobu si zajišťujete sami. Přístup máte zádní bránou - ne přes pokladny. Platí se něco jako balík, a tam je asi 20 osob, osoby nad tento počet se platí zvlášť. Místo, kde budete chtít obřad si vybíráte sami. Samozřejmě vzhledem k přístupu jsou rádi, když je to blíž k zázemí. Ale povolí Vám to víceméně kdekoliv.
Odpovědět
Moc děkuji, přesně stoleček, židličky a lavičky mě zajímali. V tom případě si ještě zajistíme samy slavobránu. Děkuji moc :)
Odpovědět
@gachna Ještě se chci zeptat, pokud je ošklivé počasí, je tam nějaké řešení? Děkuji
Odpovědět
Ano, mají tam infocentrum - je to pěkná prosklená budova s výhledem do zeleně. My jsme to nakonec měli tam, protože pršelo, ale nebylo to na škodu. V pohodě se tam vešlo cca 80 lidí. Bylo to i tak velmi příjemné. Mám to vidět v albu... kdyby jsi se chtěla podívat. Pan vedoucí z dendrolky Vám to určitě ukáže. Je moc ochotný:-)
Odpovědět
@gachna Děkuji moc za užitečné zprávy! :)
Odpovědět
Nemáš ani v nejmenším zač. Kdyby jsi chtěla poradit ještě s něčím tak pokud budu vědět tak se ráda podělím:-)
Odpovědět
@gachna mohla bych se tedy ještě zeptat, jak to tam mají s hudbou?
Odpovědět
Hudbu si taky zajišťujete sami. Proto je lepší to mít blíž k zázemí. Jako natáhnout Vám nějakou prodlužku, ale nečekejte že Vám natáhnout elektriku kilák od vchodu:-D Jo, ale když to máte dál, tak třeba babičky prý odvezou na elektrických vozítkách, aby se nemusely trmácet po cestách. My měli DJ, který to samozřejmě pouštěl z noťasu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Tak jsme včera rezervovali termín na květen 2017! Už se moc těšíme! Za jakékoliv tipy a zkušenosti budu vděčná :-)
Odpovědět
My měli obřad letos v srpnu v části zvané údolíčko. Doporučila jsem všem zúčastněným pohodlnou obuv a pro babičky jsme domluvili odvoz takovým tím golfovým vozíkem. Zajistili nám židličky, slavobránu jsme si koupili za pár kaček a ozdobili záclonou a mašlí. Vše, co jsme chtěli využít na ozdobu, jsme dovezli na místo den předem. Na místě je potřeba, aby Vám to někdo připravil. My tam poslali svědka s přítelkyní. Jelikož údolíčko je daleko od přívodu elektřiny, pouštěl nám hudbu kamarád z notebooku. Jak se již psalo, přístup jsme měli zadní bránou (u kavárny). Měli jsme 80 lidí, takže i fůru aut, i tak tam bylo místo na parkování. Všichni zajeli na posekanou trávu a vešli jsme se.. :) Platit můžete v den obřadu nebo den předem (my zvolili den předem). Cena se odvíjí od počtu osob, my zaplatili plánovaný počet, bylo nám řečeno, že pokud nakonec přijde o pár lidí víc, nikdo to počítat nebude a nebudeme to doplácet. :) Kromě údolíčka si myslím, že je krásné mít obřad u rybníka, ale to je na vás :) Doporučuji také zajistit něco malého k pití pro svatebčany, pokud bude horko a šli byste daleko :) JSOU TAM VŠICHNI VELICE MILÍ A OCHOTNÍ!! :) V případě jakýchkoliv dotazů jsem k dispozici :)
Odpovědět
Profilova fotka
Také máme příští rok v červnu svatbu v dendrozahradě :-) . Jak čtu není teda nutné mít všechno svoje. Hudbu , eventuelně "slavobránu" a květinovou výzdobu. Na místo obřadu si to musíme instalovat sami nebo nebo s tím pomůžou ?
Odpovědět
Instalovat si to na místo musíte samy. Nám to právě připravoval svědek. Židličky/lavice vám tam ale dovezou :)
Odpovědět
Článek se načítá
@6miska4 skvělé děkujeme za info! Prosím tě a je možné si zajistit přípitek a případné pití samy? Někde by s tím byl velký problém, ale tady si říkám, že by mohli být naopak rádi, že nemusí nic zařizovat. A jak je to s případnou dekorací, která dělá nepořádek (rýže, okvětní lístky co hází svatebčané na novomanžele)?
Odpovědět
Určitě si všechno budete muset zařídit samy. Myslím, že pití nebude problém si tam donést :) Nám ohledně dekorací neříkali nic kromě toho, že si všechno musíme zajistit samy. Nemluvili ani o žádných zákazech ohledně dekorace. V každém případě naše družičky rozhazovali okvětní lístky a svatebčané rýži. Nikdo si nestěžoval, nikdo nás u toho nehlídal :)
Odpovědět
Skvělé :) to jsem chtěla slyšet! Já jsem za to ráda...už se těším!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?