Svatba v Chateau St. Havel, zámek Krč - osobní zkušenost

Milé nevěsty, když jsem hledala reference na tento známý objekt v Praze, mnoho jsem jich tady nenašla, a to přesto, že prý pořádají sto svateb ročně, zřejmě jsou všechny nevěsty utajené :) Původně jsme svatbu kvůli pěknému prostředí uvnitř zámku chtěli uspořádat zde, ale "profesionální" jednání hotelu nás donutilo místo změnit, nechtěla jsem mít svatbu někde, kde o zákazníky nestojí - tedy jen v jistém smyslu. Proto kdyby některá z Vás měla podobnou zkušenost z poslední doby, ať mě naváhá kontaktovat, protože obchodní jednání firmy už rozhodně zákonné není a z dobrých zdrojů vím, že my nebyli jediný pár s takovou zkušeností. Pokud by některá z Vás chtěla znát podrobnosti nebo rady o jednání, ráda vše sdělím v osobní zprávě. Každopádně svatbu tady doporučuji domlouvat jedině snad s pomocí svatební agentury, kterou Vám ostatně sami budou nabízet.
Odpovědět
1
2
@lucioplatka Ahojky, já jsem na tomto místě tedy svatbu nechtěla, ale místo znám. Je určitě hezké, ale když jsem viděla ty ceny .....(sama budu mít si myslím ne zrovna levnou cenu), ale tohle bylo už opravdu přestřelené. Je mi jasné, že zde budou na lidi "střední třídy" koukat se skrz prsty, mně se to několikrát stalo - nemyslím konkrétně toto místo. Oprav mě, pokud se pletu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucioplatka My jsme tam nad svatbou přemýšleli také, ale nakonec nám bylo doporučeno nad tím vůbec neuvažovat. Protože prý přístup není úplně nejlepší a také cenově je to někde jinde...
Odpovědět
U nás to bylo podobné, místo je krásné, ale nakonec myslím, že zámek Dobříš bude lepší a romantičtější a přístup je tady úžasný, jak na zámku tak v zámecké restauraci. I když to bude stát taky pěkný balík. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
A mohly byste tady přesně napsat svojí zkušenost? My tam svatbu budeme mít, a zatím jsme s jednáním a jejich přístupem problémy neměli, takže bych chtěla vědět, na co si případně máme dát pozor :-)
Odpovědět
Já si taky myslím, že málokdo stoprocentně spokojený byl, ať už s cenou nebo s přístupem. Pravda je, že zveřejněné ceny jsou jen začátek, pak ještě příplatky za pokoj na převlečení, Dj, taxi... a jste na ceně, která nám vyšla v pětihvězdičkovém hotelu v centru Prahy (ale za nadstandartní služby a přístup). Jen mi vadí ten strašně neprofesionální přístup a arogance. @mandalka Zámek Dobříš jsem taky kdysi chtěla, ale nás odradilo cestování, ale svatba tam je moc pěkná :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucioplatka Tak jasně, ale třeba my si zařizujeme všechno sami, takže DJ, kytky, dort atd. máme od jinud. Jinak příplatek za pokoj na převlečení nemáme, stačí se domluvit na check-inu do svatebního apartmá na dřívější čas. Spíš by mě zajímalo, v čem konkrétně spočívá ta arogance a neprofesionální přístup, abychom pak věděli, na co si máme dát pozor...
Odpovědět
Ještě jsem si vzpomněla, že se nás ptali, jestli jsme neuvažovali o svatbě na Chateau Mcely, doufám, že to nemysleli tak, že by se s nimi srovnávali ve kvalitě služeb :-)
Odpovědět
@im4fun Poslal jsem zprávu, co a jak... My se tedy k ničemu takovému dostat nemohli. To my měli taky vlastní kytky i dort, ale když apartmá bude den předem obsazené? To je dost pravděpodobné.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucioplatka to jo, ale tak den předem (tj. celkem 2 noci) ti zdarma apartmán dají málokde...
Odpovědět
já myslím, že tam bude svatba nebo někdo jiný den před námi :) a ten nebude kvůli nám vstávat dřív. a to jsme měli svatbu od 14 hodin.
Odpovědět
Profilova fotka
@lucioplatka no ale tak to je jasný...to pak docela chápu příplatek za day use pokoj...Jako je fakt, že to tam drahý je, ale zase viděla jsem i dražší (třeba jsme koukali na jeden hotel v Praze a jen za pronájem zahrady chtěli 15.000 a to ještě s tím, že se na ní vlastně můžou promenádovat i ostatní hosté z hotelu, taktéž v místnosti, kde by měla být hostina, takže jsem nepochopila tu cenu za pronájem) no. Tak uvidíme, jak to s námi dopadne, trošku spoléhám na svojí bojovnou povahu a svojí mamku, která je taky pěkně od rány a když někdo dělá něco, co se jí nelíbí, tak pěkně řádí:D
Odpovědět
budu vám držet palce :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
a já se budu modlit, aby se nám nestalo něco podobného jako vám, tak teď už to místo stejně změnit nemůžeme, když máme dva měsíce do svatby...
Odpovědět
My budeme mít svatbu v Chateu st. Havel, tedy hostinu a ubytování všech hostů (cca 60 lidí), obřad máme na zámku v Troji. A musím říct, že jsme se službami a ochotou velice spokojeni. Skáčou kolem nás jak jen to jde :-) Možná je to tím, že naše svatba bude luxusnější a budeme zabírat skoro celý hotel, takže z nás mají hodně dobrý kšeft. Zakladatelko, mohla bych se zeptat jaké máš s nimi negativní zkušenosti? Děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@lucioplatka Dobrý den, poslala jsem vám dotaz zprávou, ale jsem tu nová a nevím, jak to funguje. tak snad dorazil :-) prosím o info o chateau st. havel. děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj holky, koukala jsem na ty jejich balíčky. Cena balíčku romantik je od 15.000, je tam pronájem sálu, venkovních teras a novomanželské apartmá. Může ti jen přibližně říct, na kolik vám to naskočilo, jestli jste tam některá měla obřad, pak pronájem na hostinu a zábavu a pak přespání v novomanželském apartmánu?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj nevesty, Chtela jsem se zeptat na zkusenost s hostinou ze Chateau St Havel, s obedem, grilovanim nebo rautem. Jake bylo jidlo, zdali cena odpovida kvalite. Dekuji
Odpovědět
Také vas zdravim nevěsty:-) Chtěla bych se také zeptat na vaše zkušenosti že svatbou v Chataeu st. Havel? plánujeme obřad cca pro 90 lidí, dále hostinu asi pro 30 a raut a večerní zábavu pro všechny (90 lidí) zajímali by mě přibližně ceny y celkové jak jste byli se svatbou spokojeni ? Moc děkuji a budu se těšit na vaše odpověďi a zprávy:-)
Odpovědět
Může tu někdo konečně napsat, jaké byly problémy s Chateau St. Havel? Taky bych se tam ráda vdávala a nesnáším poloviční informace a hlavně nekonstruktivní kritiku... Já mám jen samé dobré reference... Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@janak7761 @karolinkam holky vaří tam fakt skvěle. My jsme se tam brali loni, a všichni byli max. spokojení, že to bylo nejlepší jídlo ze všech svateb, kde byli. Jinak počítej s tím, že 90 lidí se do sálu nevejde. My jsme měli 50, a sál byl tak na hraně naplněnosti:) Ale venku jsme měli velký stan, takže stejně byli všichni tam. Takže teoreticky se tam vejde tak 100 lidí, ale byli by rozdělení na polovinu - jedna v sále a druhá venku (což asi není úplně nejlepší řešení). @uznevimco my jsme tam byli spokojení a vím i o další holčině, co se tam vdávala cca 2 měsíce po mně a taky byli nadšení. Tak nevím no. Jestli to nebude taky trochu tím, že některé budoucí nevěsty se neumí chovat a pak akorát plivou okolo sebe:/ těžko říct, ale my se tam s ničím negativním nesetkali
Odpovědět
@im4fun My tam svatbu měli asi 2 měsíce po vás, tak nevím jestli jsi nemyslela mě :-) Každopádně my nadšení byli :-D @uznevimco Já si myslím, že ta negativní kritika je hlavně od nevěst, které tam chtěly mít svatbu, ale nemají na to. Když jsme tam domlouvali svatbu, tak jsme se o tom bavili s manažerem hotelu a říkal, že se jim stává, že tam příjde nevěsta s 20-ti tisíci a chce za to svatbu. A když jí řeknou, že to nejsou schopni za takovou částku uspořádat, tak se nakrkne a pak nadává na netu. Některé nevěsty by měly trochu přemýšlet předtím než vlezou někam na co nemají peníze. Hotel má na netu ceníky i svatební menu, tak si snad dokážu předem spočítat kolik to cca bude stát ne?
Odpovědět
Profilova fotka
@superbedrunka ne, tebe jsem nemyslela, ani nevím, že jste se tam taky brali.:)
Odpovědět
@im4fun Aha tak to mě jen tak napadlo :-) protože do diskuzí o Chateau nikdo moc nepsal a zas tolik holek z BRMS tam svatbu nemá
Odpovědět
Díky za názory, holky... Ano, cenově jsou trochu jinde, i když ne zase tak dramaticky... Myslím, že v tom celkovém rozpočtu už se nějakých 10-20tis navíc ztratí... A když je to za kvalitu, proč ne... Asi to tam ale stejně asi nedopadne... Na první poptávku zareagovali velmi rychle, ale když už jsem žádala o osobní schůzku, odpovědi s konkrétním termínem se mi nedostalo... A to už je nějakých 14 dní, v telefonu mě pan požádal o mail, ale na ten už nezareagoval (mám i doručenku o přečtení mailu)... Navíc jsme si tam jeli jen tak dát kafe a ten pražský okruh na jedné straně s vlakovým nádražím na druhé, mě moc nenadchl... Za hodinu neustálého hučení z obchvatu tam skřípali brzdy 3 vlakům... Nic moc... Druhou variantu máme hotel Čertousy - tam nám na první neohlášené návštěvě dali konkrétní rozpočet, zablokovali termín a je tam klid, super reference, takže to asi potvrdíme... Ten Havel mě ale mrzí... Při prvním hledání byl jednoznačně favoritem...
Odpovědět
@uznevimco Souhlasim s hlukem, me se teda pan Rindos ozval vzdycky velmi rychle. Take mi dal kontakt na slecnu koordinatorku. Kdyz jsme meli osobni schuzku, tak jsme si take uvedomili jak je tam strasny hluk z Prazske spojky, navic tam neni dovolen ohnostroj, coz mi opravdu chceme. Jinak jsme si tam dali jidlo a musim rict ze bylo opravdu kvalitni a velice chutne. Ale skoda toho hluku, to by mi opravdu vadilo pri obradu.
Odpovědět
Profilova fotka
Moje nejlepší kamarádka tam před pár měsíci tlumočila na jedné svatbě (venkovní obřad), prý je to tam opravdu krásné, ale strašný hluk. K cenám, kvalitě jídla a služeb a jednání personálu se z pochopitelných důvodů nemohla vyjádřit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme si bylo zatím prohlédnout prostory a naprosto nás okouzlily. Pří návštěvě jsme žádný hluk neregistrovali. Na zámečku jsme již v minulosti byla na oslavě narozenin a také si neuvědomuji, že by byl problém s hlukem. Jídlo mohu doporučit a ty ceny jsou jediná věc, která mi zatím brání udělat rezervaci. Nemáte někdo přibližnou představu na kolik se opravdu dostane cena za hostinu na osobu? Díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@uznevimco @janak7761 @makovaapanenka my jsme se tam brali loni, a teda hluk ani ze spojky ani z nádraží jsme neslyšeli, a to jsme měli obřad a vše venku.
Odpovědět
@katkasojka Vsechny ceny za obrad, ubytovani, jidlo by meli byt na jejich www. Jinak kdyz mi posles tvuj e-mail tak ti muzu preposlat rozpocet od p. Rindose. Jedinou vec kterou jsem od nej nedostala byl drinks package, coz je pry mozne, je to pochopitelne levnejsi nez platit na baru. Tam jsem svatbu moc chtela, ale kvuli hluku jsme se rozhodli jinde. Byli jsme se tam podivat v srpnu, byl to ctvrtek kolem 14hod, byli jsme venku v miste kde se konaji obrady . Se slecnou koordinatorkou jsme probirali podrobnosti a musim rict ze hluk byl. Na druhou stranu kazdy vnima hluk jinak, takze nekomu to mozna vadit nebude.
Odpovědět
Profilova fotka
@im4fun Je teda pravda, že se ta svatba konala ve všední den, o víkendu to může být jiné. Ale jak psala @janak7761, každý vnímá hluk jinak, my jsme kvůli hluku zavrhli i Viniční altán, i když to nebyl jediný důvod.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?