Svatba v Chateau St. Havel, máte zkušenost?

Ahoj holky, máte některá zkušenost s místem konání svatby (obřadu, hostiny, atd.) na zámku Chateau St. Havel? Jaký je váš názor na tento objekt? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tak koukám, že žádná nevěsta zatím nereagovala, tak ač mám zkušenosti pouze z pozice svatebního fotografa - fotila jsem tam zatím dvě svatby a z obou zážitků mohu tuto lokalitu jen doporučit - velmi příjemný personál, krásné prostředí, všechno klapalo, jak mělo. Na svých stránkách mám v příspěvcích na svém blogu o obou svatbách víc informací a fotografií, pokud by vás to zajímalo, ale muselo by se tam trošku pohledat (můžete to zkusit přes vyhledávací pole, umístěné v zápatí mého webu). Snad vám to v rozhodování pomůže!
Odpovědět
Profilova fotka
A tady ještě přímé odkazy, snad nebudou smazány http://www.photomls.cz/2012/08/svateb... a http://www.photomls.cz/2012/04/svateb... - nechte stránky načítat, fotografie jsou velké a může to déle trvat :-)
Odpovědět
Dobrý den, děkuji za reakci a za odkazy na fotografie :) Převážně jsem na toto místo slyšela samé pozitivní reference, takže jsem ráda za další pozitivně laděný názor :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?